Zwartan 'dan gecikmiş veda
- kordugum
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Zwartan 'dan gecikmiş veda
Beyler yazmıyayım diyorumda bu adamların birçoğu haketmediği şeyleri görünce ayrıldı.Nerull zaten 2 senedir diyor böyle böyle ekip zorlu bir süreçten diye kaldı ki adamlar 2.5 senedir gece gündüz zula için çalıştılar.Bizde eğer Türk oyun sektörünün gelişmesini istiyorsak adı ne olursa olsun yerli sektöre destek vermeliyiz.Ayrıca adamların zulaya yaptığı yatırımlar öyle ufak bir miktar değil.Üstelik adamın geçmiş kariyerinide eleştirmek veya bıraktın gittin demek mantıklı olmaz. suçlu birileri varsa mevlüt dinç , şuanki goyun gibi oyun oynayan oyuncular ve şuan çıkıp 2 tane açıklama yapmayan bot Nerull
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Allah'a şükür aklı başında 1 avuç insan varkordugum yazdı:Beyler yazmıyayım diyorumda bu adamların birçoğu haketmediği şeyleri görünce ayrıldı.Nerull zaten 2 senedir diyor böyle böyle ekip zorlu bir süreçten diye kaldı ki adamlar 2.5 senedir gece gündüz zula için çalıştılar.Bizde eğer Türk oyun sektörünün gelişmesini istiyorsak adı ne olursa olsun yerli sektöre destek vermeliyiz.Ayrıca adamların zulaya yaptığı yatırımlar öyle ufak bir miktar değil.Üstelik adamın geçmiş kariyerinide eleştirmek veya bıraktın gittin demek mantıklı olmaz. suçlu birileri varsa mevlüt dinç , şuanki goyun gibi oyun oynayan oyuncular ve şuan çıkıp 2 tane açıklama yapmayan bot Nerull
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Zulanin sonuda ikv gibi olacak demedi demeyin bosa laf salatasi yapmasinlar bu isler boyle yurur kimse kusura bakmasin
auril & DoubleLift
İkvnin en azından tatlı bi hatırası oldu zulada o bile olmayabilir.Auril yazdı:Zulanin sonuda ikv gibi olacak demedi demeyin bosa laf salatasi yapmasinlar bu isler boyle yurur kimse kusura bakmasin
Ray malifalitiko
- kordugum
- Demirci Çırağı
Baya güldük kardeş sağol.Zula ile ikvnin face sayfasını karşılaştırman şuan seni tatmin eder ve 2.5 sene durmaksızın adamlar çalıştı.Bu emegi hiçemi sayacan.Adamlar asyanın en büyük iki fuarında oyunu tanıttı zulanın yabancı dil destegi bile hazır sen o sivri dilinle ve cahil kafanla oyunu taşlamaya devam et.ikvye bile 1 trilyon yatırım yapılmışsa sen düşünkü bu adamlar oyuna ne kadar para harcamışlardır ipe sapa gelmeyen ithamlarda bulunmayınmaRbLey yazdı:İkvnin en azından tatlı bi hatırası oldu zulada o bile olmayabilir.Auril yazdı:Zulanin sonuda ikv gibi olacak demedi demeyin bosa laf salatasi yapmasinlar bu isler boyle yurur kimse kusura bakmasin
bir trilyon milyar milyon bu İKV Geliştiricileri siz bu parayı ne yaptınız.kordugum yazdı:Baya güldük kardeş sağol.Zula ile ikvnin face sayfasını karşılaştırman şuan seni tatmin eder ve 2.5 sene durmaksızın adamlar çalıştı.Bu emegi hiçemi sayacan.Adamlar asyanın en büyük iki fuarında oyunu tanıttı zulanın yabancı dil destegi bile hazır sen o sivri dilinle ve cahil kafanla oyunu taşlamaya devam et.ikvye bile 1 trilyon yatırım yapılmışsa sen düşünkü bu adamlar oyuna ne kadar para harcamışlardır ipe sapa gelmeyen ithamlarda bulunmayınmaRbLey yazdı:İkvnin en azından tatlı bi hatırası oldu zulada o bile olmayabilir.Auril yazdı:Zulanin sonuda ikv gibi olacak demedi demeyin bosa laf salatasi yapmasinlar bu isler boyle yurur kimse kusura bakmasin
1 trilyon milyar milyon harcanmış oyun buysa getirin silahı vuracam kendimi.
Zulanında görüntüleri oynayısı görmesek inanıcaz o ayrı. Gözünü seviyim zula dediğin oyun anca bizim gibiler ay yerli yapım ne kadar şeker(!) diyerekten oynar. Git bi diğer fps oyunlarına bak millet zuladan ne bulup zula oynayacaklar?
Ray malifalitiko
İstanbul Kıyamet Vakti şuan dünyada hangi oyunla karşılaştırısanız karşılaştırın çok komik duracak bir bütçe ile hazırlandı. O zamanın şartlarına göre bakacak olursak MMORPG olması açısından yine komik kalır, diğer türlere göre ise az kalır. Zamanında Mynet tarafından İKV'ye 100 bin TL (o dönem 100 milyar) bütçe temin edilmiş idi.
Kabus 22, Süper Can, I Can Football, İstanbul Kıyamet Vakti, C4 Robot gibi bu ülke için her zaman övünç kaynağı olacak oyunları yapan adamlar ile yine övünç kaynağı olacağından hiç şüphem olmayan Zula'yı yapan adamlar bir eksik-iki fazla aynı adamlar.
Her zaman bir yığın yıkıcı eliştiri yapılıyor bugüne kadar hak eden işe yapıcı eleştiri yapıldığını çok az gördüm. Bunu İstanbul Kıyamet Vakti olarak anlamayın genel olarak Türkiye'de oyun sektöründen bahsediyorum. Kimse nedenini, nasılını biraz araştırayım demiyor ya da işine gelmiyor ya da sırf laf olsun torba dolsun mantığıyla hareket ediyor.
I Can Football dünyada bir ilkti.
İKV dünyada MMORPG yapmaya cesaret edebilecek sayılı firmanın olduğu döneme ait. Kaldı ki İKV kadar başarılara ulaşmış bir MMORPG yapabilmek hala her yiğidin harcı değildir.
Kabus 22 Türkiye'nin yurt dışında satışı yapılmış ilk oyunudur. Ve yapıldığı motor tarafından o motor ile yapılmış en iyi oyun seçilmiştir.
Umarım bir gün hep yıkıcı olmak yerine, Türkiye'de, dünyada bir şeyler başarmaya çalışan bu insanlara, en azından sözlerinizle destek olmaya karar verirsiniz. İnanın söylediğiniz iki kelimenin, bir "Tebrikler" bir "Helal olsun"un değeri bu insanların gözünde düşünebileceğinizden çok çok daha büyük bir yere sahip. Düşünebileceğinizden çok çok büyük bir ödül.
Kabus 22, Süper Can, I Can Football, İstanbul Kıyamet Vakti, C4 Robot gibi bu ülke için her zaman övünç kaynağı olacak oyunları yapan adamlar ile yine övünç kaynağı olacağından hiç şüphem olmayan Zula'yı yapan adamlar bir eksik-iki fazla aynı adamlar.
Her zaman bir yığın yıkıcı eliştiri yapılıyor bugüne kadar hak eden işe yapıcı eleştiri yapıldığını çok az gördüm. Bunu İstanbul Kıyamet Vakti olarak anlamayın genel olarak Türkiye'de oyun sektöründen bahsediyorum. Kimse nedenini, nasılını biraz araştırayım demiyor ya da işine gelmiyor ya da sırf laf olsun torba dolsun mantığıyla hareket ediyor.
I Can Football dünyada bir ilkti.
İKV dünyada MMORPG yapmaya cesaret edebilecek sayılı firmanın olduğu döneme ait. Kaldı ki İKV kadar başarılara ulaşmış bir MMORPG yapabilmek hala her yiğidin harcı değildir.
Kabus 22 Türkiye'nin yurt dışında satışı yapılmış ilk oyunudur. Ve yapıldığı motor tarafından o motor ile yapılmış en iyi oyun seçilmiştir.
Umarım bir gün hep yıkıcı olmak yerine, Türkiye'de, dünyada bir şeyler başarmaya çalışan bu insanlara, en azından sözlerinizle destek olmaya karar verirsiniz. İnanın söylediğiniz iki kelimenin, bir "Tebrikler" bir "Helal olsun"un değeri bu insanların gözünde düşünebileceğinizden çok çok daha büyük bir yere sahip. Düşünebileceğinizden çok çok büyük bir ödül.
ikv ve nin parasal desteği ile Zula yı yaptılar başka nerden gelecek değirmenin suyu ama ikv yarım bırakılıp başka oyun kurdula o kadar emeğe yazık hacıkordugum yazdı:Beyler yazmıyayım diyorumda bu adamların birçoğu haketmediği şeyleri görünce ayrıldı.Nerull zaten 2 senedir diyor böyle böyle ekip zorlu bir süreçten diye kaldı ki adamlar 2.5 senedir gece gündüz zula için çalıştılar.Bizde eğer Türk oyun sektörünün gelişmesini istiyorsak adı ne olursa olsun yerli sektöre destek vermeliyiz.Ayrıca adamların zulaya yaptığı yatırımlar öyle ufak bir miktar değil.Üstelik adamın geçmiş kariyerinide eleştirmek veya bıraktın gittin demek mantıklı olmaz. suçlu birileri varsa mevlüt dinç , şuanki goyun gibi oyun oynayan oyuncular ve şuan çıkıp 2 tane açıklama yapmayan bot Nerull
- kordugum
- Demirci Çırağı
maRbLey yazdı:bir trilyon milyar milyon bu İKV Geliştiricileri siz bu parayı ne yaptınız.kordugum yazdı:Baya güldük kardeş sağol.Zula ile ikvnin face sayfasını karşılaştırman şuan seni tatmin eder ve 2.5 sene durmaksızın adamlar çalıştı.Bu emegi hiçemi sayacan.Adamlar asyanın en büyük iki fuarında oyunu tanıttı zulanın yabancı dil destegi bile hazır sen o sivri dilinle ve cahil kafanla oyunu taşlamaya devam et.ikvye bile 1 trilyon yatırım yapılmışsa sen düşünkü bu adamlar oyuna ne kadar para harcamışlardır ipe sapa gelmeyen ithamlarda bulunmayınmaRbLey yazdı:İkvnin en azından tatlı bi hatırası oldu zulada o bile olmayabilir.Auril yazdı:Zulanin sonuda ikv gibi olacak demedi demeyin bosa laf salatasi yapmasinlar bu isler boyle yurur kimse kusura bakmasin
1 trilyon milyar milyon harcanmış oyun buysa getirin silahı vuracam kendimi.
Zulanında görüntüleri oynayısı görmesek inanıcaz o ayrı. Gözünü seviyim zula dediğin oyun anca bizim gibiler ay yerli yapım ne kadar şeker(!) diyerekten oynar. Git bi diğer fps oyunlarına bak millet zuladan ne bulup zula oynayacaklar?

Dediğimden daha fazlaymış sen oyun yapmayın eğer paintten resim çizmek olarak anlarsan sen devam et kardeş
Zula dediğin oyunu en fazla ben test etmişimdir ki KBT daki bir oyun için harikulade diyebilirim.Zevkine bir şey diyemem sana kalmış beğenirsin veya beğenmezsin fakat oyunu burda grafiklerini aşşağılayarak milletin gözünde önyargı oluşturmak yerine yerli sektöre destek vermeyi deneyebilirsin.Diyorsunki yok ben beğenmedim kimse zaten seni zorlayamaz.Kendini kararlarını ver ama milletini kararını asla!
Madbyte kuranların birçoğu varlıklı adamlar zaten,adamlar ekipten ayrılıp oyunu yapıyor nasıl bir soru bu arkadaşım örnek olarak 2Gen Studio 2 kişilik bir ekip ama sobeeye dahil oldu tekrar çıktı zulayı yaptı saçma sapan ithamlarda bulunmayalım lütfen burda bu adamlara gereksiz yere çamur atmayalım ben suçluların kim olduğunu harbi güldürdün adamlar ekipten ayrılmış ikvyle alakası yok oyunu aynı ekip yapmıyorki iyice saçmaladınız yahu sizlerzxcvzxcv yazdı:ikv ve nin parasal desteği ile Zula yı yaptılar başka nerden gelecek değirmenin suyu ama ikv yarım bırakılıp başka oyun kurdula o kadar emeğe yazık hacıkordugum yazdı:Beyler yazmıyayım diyorumda bu adamların birçoğu haketmediği şeyleri görünce ayrıldı.Nerull zaten 2 senedir diyor böyle böyle ekip zorlu bir süreçten diye kaldı ki adamlar 2.5 senedir gece gündüz zula için çalıştılar.Bizde eğer Türk oyun sektörünün gelişmesini istiyorsak adı ne olursa olsun yerli sektöre destek vermeliyiz.Ayrıca adamların zulaya yaptığı yatırımlar öyle ufak bir miktar değil.Üstelik adamın geçmiş kariyerinide eleştirmek veya bıraktın gittin demek mantıklı olmaz. suçlu birileri varsa mevlüt dinç , şuanki goyun gibi oyun oynayan oyuncular ve şuan çıkıp 2 tane açıklama yapmayan bot Nerull![]()
Hangi arkadasima ikv oynuyorum dediysem zamaninda benimle dalga gecti puhahah o 2 boyutlu yerde fare yuruyen oyunmu kagit gibi adamlar filan var o mu zuhahaha dediler bana ki haklilar ben ikv yi oyun hikayesi kurgusu ortami sohbeti icin oynadim sirf eger sizin dediginiz butce ile tabi gercekse bize sunduklari oyun buysa demekki bu isi yapanlarda bir sikinti var zula fisildandiginda tanitim yapildiginda inceledim cok detayli olmasada baktim ama ne yazikki ikv den cok bi fark goremedim kalite olarak 2.5 senede milyar milyon para harcayip yine bu seviyede bi fps oyun yapiliyorsa kusura bakmayin ama bu is boyle yurumez.
auril & DoubleLift