Öncelikle herkese selamlar.İki dakikanızı ayırıp okursanız çok memnun olurum.Şimdiden teşekkürler.
Bi kac gündür forumu takip eden eski bir ikv oyuncusuyum.Baya bi konu inceledim bu üyeliği yapmadan önce ve oyunun gidişatının pek iyi olmadıgını düşünüyorum. Oyunun başına bişey gelmeden son kez sindire sindire gercekten hırstan sıyrılıp eglencesiyle oynamaya karar verdim.Ne varki oynamaya başladım ama muhabbet sıkıntısından uzun sürmedi.Takdir edersinizki çabuk sıkılıyor insan arkadaşı olmadıkça.Önerim şu eglencesine benle oynayabilecek arkadaslar arıyorum sıfırdan car kasabilmek için.Tabi ikimizde sıfırdan kasıcaz.Yanlış anlaşılmasın (oyundaki denemelerimde böyle oldu ) böyle item dizmek güçlenmek için falan arkadaş aramıyorum sadece muhabbet olsun arkadaşlık olsun diye.Gönüllü olan arkadaşlar olursa burdan ulaşabilir bana.Açacagım sınıf arkadaşa göre değişebilir.
İyi forumlar.
Eglence Tayfası
- Sakirpasali
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Fast Lane
Re: Eglence Tayfası
beyazköşkte açarsan görevlerine yardım edebilirim üstünü dizmene ve grup bölgelerine girmenede
Gizlenmiş İçerikGöster

- Heaven1925
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Brothership Of Nobility
(etmedi)Sakirpasali yazdı:beyazköşkte açarsan görevlerine yardım edebilirim üstünü dizmene ve grup bölgelerine girmenede
Kardeş kuklacıda bende fulum görev eyvallah ama, grup bölgesi diyince ölü klandan adam bulmak zor
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
Karaköy
Lighthouse - Heaven - Recthaltouche
Karaköy
Lighthouse - Heaven - Recthaltouche
İkinizede cok tesekkür ediyorum.Ama başta belirttiğim gibi hırstan güçlenmekten falan arınmış durumda görevleri falan birlikte yapabilecegimiz düşük level arkadaslar arıyordum son bir kez oyunun hikayesini sindire sindire oynamak istiyorum.Tekrar ilginize tesekkür ederim.
Bende aynı amaçlar için beyazköşkte baştan bir karakter açıp kasmaya başladım daha dün
Şuanda 24 levelim eğer sende istersen beraber kasılabiliriz
Oyundaki adım Memeisgod.
~
Kaçalım buralardan.
~
Kaçalım buralardan.
~
Bende büyük ihtimalle yarın başlarım ozaman iletişime geçerizMemeisgod yazdı:Bende aynı amaçlar için beyazköşkte baştan bir karakter açıp kasmaya başladım daha dünŞuanda 24 levelim eğer sende istersen beraber kasılabiliriz
Oyundaki adım Memeisgod.
- Sakirpasali
- Teşkilat Neferi

- Lonca: Fast Lane
Karakter adlarım imzamda gören pm atsın elimden geldiğince yardım ederim. O etmedi diyen arkadaşada denilecek bişey yok. Memlekette sakat çok diyip geçiyorum.
Gizlenmiş İçerikGöster

- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Beyazköşk'e bekleriz. Haftasonu elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini

- Lonca: Talebe-i Tevarih
merana da bekleriz de pek bir şey beklemeyin.
Saol zaten bisey beklemiyoruz kimsedenDuMaNisTT yazdı:merana da bekleriz de pek bir şey beklemeyin.