Birisi şu arkadaşı pistten alsın lütfenzxcvzxcv yazdı:Burada korkmam gerekmiyormuyduVoLKaNNuRi yazdı:Onu bunu boşver Umarım Arz'sındır seninle bizzat tanışırımzxcvzxcv yazdı:uzaktan tanışız zaten sunucuda kaç kişi var![]()
bende öyle yapmaya çalışıyorum
Yürek yemiş bu çocuk bozuntuya vermeyelim
KUKLACI ASKERİNE HAKKINI HELAL ET !
Re: KUKLACI ASKERİNE HAKKINI HELAL ET !
WesTSooN
Sevgili kardeşim senle bi sorunum yok araya girme lütfentedashii yazdı:Birisi şu arkadaşı pistten alsın lütfenzxcvzxcv yazdı:Burada korkmam gerekmiyormuyduVoLKaNNuRi yazdı:Onu bunu boşver Umarım Arz'sındır seninle bizzat tanışırımzxcvzxcv yazdı:uzaktan tanışız zaten sunucuda kaç kişi var![]()
bende öyle yapmaya çalışıyorum
![]()
- VoLKaNNuRi
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: New World Order
Ne kadar cesaretli olduğun imzana çarlarının adını yazmamandan ve forum hesabında sunucunun beyaz köşk yazmasına rağmen kuklacı da safsata yapmandan belli oluyorzxcvzxcv yazdı: Burada korkmam gerekmiyormuydubende öyle yapmaya çalışıyorum
şimdi titremeye başladım işte geçen yıl o sunucudan ayrıldım çok meraklıysan söyliyeyim 6 ay oldu oyunu bırakalı sizlerin ne kenef olduğunuzu iyi biliyorum. Şimdi doğru kasaba koş yürek al ve sonra oyuna gir belki kadim kesersin bomba seniVoLKaNNuRi yazdı:Ne kadar cesaretli olduğun imzana çarlarının adını yazmamandan ve forum hesabında sunucunun beyaz köşk yazmasına rağmen kuklacı da safsata yapmandan belli oluyorzxcvzxcv yazdı: Burada korkmam gerekmiyormuydubende öyle yapmaya çalışıyorum
Sana korkman gerektiğini söyleyen olmadı. Tehdit eden de olmadı. Bu arada pistten kendi kendini aldır, sabi sübyana el kaldırmak zorunda bırakma bizi...
- VoLKaNNuRi
- Işık Hanım'ın Elemanı

zxcvzxcv yazdı:şimdi titremeye başladım işte geçen yıl o sunucudan ayrıldım çok meraklıysan söyliyeyim 6 ay oldu oyunu bırakalı sizlerin ne kenef olduğunuzu iyi biliyorum. Şimdi doğru kasaba koş yürek al ve sonra oyuna gir belki kadim kesersin bomba seniVoLKaNNuRi yazdı:Ne kadar cesaretli olduğun imzana çarlarının adını yazmamandan ve forum hesabında sunucunun beyaz köşk yazmasına rağmen kuklacı da safsata yapmandan belli oluyorzxcvzxcv yazdı: Burada korkmam gerekmiyormuydubende öyle yapmaya çalışıyorum
Sana korkman gerektiğini söyleyen olmadı. Tehdit eden de olmadı. Bu arada pistten kendi kendini aldır, sabi sübyana el kaldırmak zorunda bırakma bizi...
He cesaretinin sebebi oyunu bırakmanmış demek
Fark etmez hacı alayına giderMUTEFEKKiR yazdı:Merhabalar;
Vatani görevinizi layıkıyla ifa edip sağlıcakla sevdiklerinizin yanına dönmenizi temenni ederim. Hayırlı tezkereler.
Konuda bulunan tartışmaya yönelik iletiler kaldırılmıştır. Lütfen bir başkasının konusunu kişisel tartışma ortamına çevirmeyiniz. Göndereceğiniz benzeri iletiler kaldırılacaktır ve tartışmayı devam ettiren kişilerin hesaplarına moderasyon uygulanacaktır.
Bilginize sunar, iyi forumlar dilerim.
- VoLKaNNuRi
- Işık Hanım'ın Elemanı

Konuyu saptırmayalım diye son kez cevap vericem. Daha da birşey dememe gerek kalmaz. Forumda delikanlılık kolay, buyur Kuklacıya... he yoksa sesini keste milletin konusunu saptırma