4-7 Aralık

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
SedaT03
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: 4-7 Aralık

Mesaj gönderen SedaT03 »

Uğraşmayınla oyunu bırakın gidin adamlar. Oyunda 100 bin vursan ne 1 vursan ne oyunda oyuncu oyunda sağlam ekip olmadıktan sonra ederim böyle oyuna.
ZAFERE GİDEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR...
CaptainATX
Kadim 999

Mesaj gönderen CaptainATX »

Fuarın ilk günü gelen İKV tutkunu dostlarla güzel bir gün geçirdik. Ben de farklı bir alanda görevli olmadığım için rahat rahat gezdik sohbet ettik:)
İstanbul Kıyamet Vakti Facebook'ta[fblike]http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/fblike]
@CaptainATX twiter
www.facebook.com/CaptainATX
https://www.instagram.com/captainatx/
znniper
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen znniper »

CaptainATX yazdı:Fuarın ilk günü gelen İKV tutkunu dostlarla güzel bir gün geçirdik. Ben de farklı bir alanda görevli olmadığım için rahat rahat gezdik sohbet ettik:)

Ahmet abi sırf sana mesaj atabilmek için foruma üye oldum. Yalvarırım bilgi ver oyunun kapanması söz konusu mu? Yakın zamanda görünen bir yenilik var mı? Şimdi bana bıraktım falan deme be abi gözünü seveyim biliyorsundur illaki bir şeyler şu uçup giden hayallerimize gerçek cevaplarınla yol göster.
Kullanıcı avatarı
EsTeRGoNxRss
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: <Estergon Ailesi>

Mesaj gönderen EsTeRGoNxRss »

znniper yazdı:
CaptainATX yazdı:Fuarın ilk günü gelen İKV tutkunu dostlarla güzel bir gün geçirdik. Ben de farklı bir alanda görevli olmadığım için rahat rahat gezdik sohbet ettik:)

Ahmet abi sırf sana mesaj atabilmek için foruma üye oldum. Yalvarırım bilgi ver oyunun kapanması söz konusu mu? Yakın zamanda görünen bir yenilik var mı? Şimdi bana bıraktım falan deme be abi gözünü seveyim biliyorsundur illaki bir şeyler şu uçup giden hayallerimize gerçek cevaplarınla yol göster.
Kara Borsadan Oyuna Para Yatıran Bir Kurban :) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Göster
< Estergon Ailesi >
Resim
Resim
Karekter Resimleri Detaylı.Göster

“Genel Etkileşim” sayfasına dön