Bilgilendirme

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vuslatt

Bilgilendirme

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

Arkadaşlar forumda adıma sahte hesap açanlar yüzünden açmak zorunda kaldım konuyu TANRININKIRBACI Eien Sempatizan adlı karakterler bana aittir bu karakterler ile ilgili herhangi bir şey başka bir forum kullanıcısı tarafından yazılıp çizilirse ben olmadığımı bilmenizi isterim betadan beri belli aralıklarla oynuyorum oyunu açılan forum hesaplarının kayıt tarihlerine bakarsanız zaten anlarsınız sahte olduğunu. Bu arada bunu yapan kişi zaten ne kadar zor durumda kaldığını gösteriyor bana kudur istediğin kadar ben buradayım :!: :!:
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
oTToMaNxBeDrOs
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Re: Bilgilendirme

Mesaj gönderen oTToMaNxBeDrOs »

Geçmiş olsun, kaç yıl oldu bu kadar insan oyunu birakti fakat bazilari hala sahte hesaplar açıp insanlar üzerinden prim yapmayi veya hirsizlik yapmayi birakmadi ne diyelim oyun tamamiyle kapaninca o kişilerden de kurtulucaz umarim :D
Meranın Sessiz'i
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

oTToMaNxBeDrOs yazdı:Geçmiş olsun, kaç yıl oldu bu kadar insan oyunu birakti fakat bazilari hala sahte hesaplar açıp insanlar üzerinden prim yapmayi veya hirsizlik yapmayi birakmadi ne diyelim oyun tamamiyle kapaninca o kişilerden de kurtulucaz umarim :D
Sağol kardeşim karakter meselesi gerçekte hırsız olan burada da hırsız gerçekte fitne fesat çıkaran burada da çıkarıyor bana bir zarar geldiği yok zaten onlar ne kadar çaresiz durumda kaldığını gösteriyorlar
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
husban
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Kaybedenler Kulübü

Mesaj gönderen husban »

Barbarosxhizir yazdı:Arkadaşlar forumda adıma sahte hesap açanlar yüzünden açmak zorunda kaldım konuyu TANRININKIRBACI Eien Sempatizan adlı karakterler bana aittir bu karakterler ile ilgili herhangi bir şey başka bir forum kullanıcısı tarafından yazılıp çizilirse ben olmadığımı bilmenizi isterim betadan beri belli aralıklarla oynuyorum oyunu açılan forum hesaplarının kayıt tarihlerine bakarsanız zaten anlarsınız sahte olduğunu. Bu arada bunu yapan kişi zaten ne kadar zor durumda kaldığını gösteriyor bana kudur istediğin kadar ben buradayım :!: :!:
Sadece forumda kalmadı aynı zamanda ismimizi kullanarak Para ,tılsım,vb gibi eşyalar çalındı .
Malesef bizim lonca böyle soyuldu .
Resim
Resim
Resim
Resim

BEN ELİNDEKİLERİNİN DEĞERİNİ KAYBEDİNCE BİLENLERDEN DEĞİL, DEĞER VERDİĞİ İÇİN KAYBEDENLERDENİM...
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

husban yazdı:
Barbarosxhizir yazdı:Arkadaşlar forumda adıma sahte hesap açanlar yüzünden açmak zorunda kaldım konuyu TANRININKIRBACI Eien Sempatizan adlı karakterler bana aittir bu karakterler ile ilgili herhangi bir şey başka bir forum kullanıcısı tarafından yazılıp çizilirse ben olmadığımı bilmenizi isterim betadan beri belli aralıklarla oynuyorum oyunu açılan forum hesaplarının kayıt tarihlerine bakarsanız zaten anlarsınız sahte olduğunu. Bu arada bunu yapan kişi zaten ne kadar zor durumda kaldığını gösteriyor bana kudur istediğin kadar ben buradayım :!: :!:
Sadece forumda kalmadı aynı zamanda ismimizi kullanarak Para ,tılsım,vb gibi eşyalar çalındı .
Geçmiş olsun Kaybedenler kulübü üyeleri başka loncalara girmişlerdi sanırım bu aralar tekrar toplandılar sanki oyunda denk geliyorum
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
husban
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Kaybedenler Kulübü

Mesaj gönderen husban »

Barbarosxhizir yazdı:
husban yazdı:
Geçmiş olsun Kaybedenler kulübü üyeleri başka loncalara girmişlerdi sanırım bu aralar tekrar toplandılar sanki oyunda denk geliyorum
Önemli olan yere düşüp düşmemen değil, Tekrar ayağa kalkıp kalkmamandır...
Kaybetmesini bildiğimiz gibi Kazanmasınıda biliriz :D
Hele bir başkan gelsin gerisi gelir
Resim
Resim
Resim
Resim

BEN ELİNDEKİLERİNİN DEĞERİNİ KAYBEDİNCE BİLENLERDEN DEĞİL, DEĞER VERDİĞİ İÇİN KAYBEDENLERDENİM...
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

Bu bilgilendirmeye tüm halkın ihtiyacı vardı. Teşekkürler

“Genel Sohbet” sayfasına dön