Yeter Artık ..!!

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Ahixqirdap
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: eSki bir AHİ...

Yeter Artık ..!!

Mesaj gönderen Ahixqirdap »

Mesaj Tipi: Sistem Mesajı Tarih: 24.11.2014 Konu: 5 gun susturma aldiniz. Metin: Kuklaci sunucusunda 24.11.2014 tarihinde ıılaLqoSlıı karakterinizle sergilemiş olduğunuz Rahatsız Edici Davranış nedeniyle hesabınıza 5 gün susturma cezası verilmiştir. Cezanız 29.11.2014 tarihinde sona erecektir.

Ayrıca cezanız ile ilgili bir bildirim de 505******* GSM numaranıza gönderilmiştir.

Selamun Aleyküm...
arkadaşlar kusura bakmayın böyle bi konu açmak biraz gereksiz ama bunaldım artık bu cezalardan.oyunda dogru düzgün kimseyle konusmam kimseye ne küfür ne argo bi kelime konusurum.eski Ahixqirdap olarak da tanıyan arkadaşlarım vardır kimsenin kalbini kırmam oyunda nasıl oluyor da rahatsız edici davranıştan 5 gün ceza alıyorum hayretler içindeyim !!! oyun içinde bazı kişilere gözlem yetkisi verilmiş canları sıkıldıkça şikayeti basıyorlar ceza alıyoruz sanırsam bunun başka açıklaması yok.oyunla ilgilenmeyen yönetim de hiç araştırmadan direk cezayı veriyorum şikayetler dogrultusunda =S bu durum can sıkmaya başladı artık yeter !!!
SeniNn aDını aNmamaK ßiR $aRtıDıR DoStLuqumuNn...

Eski Bir AHİ neferiydi --->>
ıılaLqoSlıı ( savaşçı )
ıIıGiRDaPıIı ( büyücü )
ıIıAyBaRıIı ( savaşçı )
LatveriA
Dev Ana'nın Gözdesi
Dev Ana'nın Gözdesi

Re: Yeter Artık ..!!

Mesaj gönderen LatveriA »

Merhaba,

Cezanızın hatalı olduğunu düşünüyor ve detayı hakkında bilgi almak istiyorsanız destek kanalımızdan Ceza İtiraz bildirim tipinde başvuru göndermelisiniz. Forum kanalından bu gibi taleplere herhangi bir inceleme yapamıyoruz.

Saygılarımla
Resim
Kullanıcı avatarı
Ahixqirdap
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: eSki bir AHİ...

Re: Yeter Artık ..!!

Mesaj gönderen Ahixqirdap »

atsak da bişey degişmiyor yetkili arkadaşım =) cevap sabit ve standart sürekli aynı şeyler...
SeniNn aDını aNmamaK ßiR $aRtıDıR DoStLuqumuNn...

Eski Bir AHİ neferiydi --->>
ıılaLqoSlıı ( savaşçı )
ıIıGiRDaPıIı ( büyücü )
ıIıAyBaRıIı ( savaşçı )
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön