ttnet te oyunla ilgilenen bir kisi varmis. Oda gunde 1 saat girip cikiyormus. Neden ?DuMaNisTT yazdı:Oyun Onların Ama TTNET Böyle Bir Oyunun Varlığından Haberdar Değil..
TTNET ŞİKAYET.
-
vahdet
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Üstadlar
Re: TTNET ŞİKAYET.
Konu: TTNET ŞİKAYET.
"Bu oyun ne ola ki?" diyedir."Yav biz bunu satın aldık ama?" diyordurvahdet yazdı:Konu: TTNET ŞİKAYET.
ttnet te oyunla ilgilenen bir kisi varmis. Oda gunde 1 saat girip cikiyormus. Neden ?DuMaNisTT yazdı:Oyun Onların Ama TTNET Böyle Bir Oyunun Varlığından Haberdar Değil..

Mustafa Kemal ATATÜRK!
-
vahdet
- Meteor Kaşifi

- Klan: Lodos
- Lonca: Üstadlar
Cari ezikmis ct' ye almiyorlarmis. Oda sıkılıp cikiyormus.vahdet yazdı:Konu: TTNET ŞİKAYET.
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini

- Lonca: Talebe-i Tevarih
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:vahdet yazdı:Cari ezikmis ct' ye almiyorlarmis. Oda sıkılıp cikiyormus.vahdet yazdı:Konu: TTNET ŞİKAYET.
VS Filan Attığında Yenilin He Adam Yenilik GEtirilmesini Engeller.. VEya Üstünü Fullemek İçin Oyunu Geliştirmiyordur Yardım mı Etsek Ne Yapsak..
''Oyun benim ulan alacaksınız!'' dese..Gene almazlar da yani bir şansvahdet yazdı:Cari ezikmis ct' ye almiyorlarmis. Oda sıkılıp cikiyormus.vahdet yazdı:Konu: TTNET ŞİKAYET.

Mustafa Kemal ATATÜRK!
-
EklentiPaketi
- FareAdam Düşmanı

Annem çağrıyo topumu verin''Oyun benim ulan alacaksınız!'' dese..Gene almazlar da yani bir şansGM Özel eşyaları yokmuymuş adamda
Sen git ya biz oynayınca veririz sanaEklentiPaketi yazdı:Annem çağrıyo topumu verin''Oyun benim ulan alacaksınız!'' dese..Gene almazlar da yani bir şansGM Özel eşyaları yokmuymuş adamda

Mustafa Kemal ATATÜRK!
-
EklentiPaketi
- FareAdam Düşmanı

O zaman bi da kaleye geçmemSparineus yazdı:Sen git ya biz oynayınca veririz sana
Tamam o zaman defans olEklentiPaketi yazdı:O zaman bi da kaleye geçmemSparineus yazdı:Sen git ya biz oynayınca veririz sana

Mustafa Kemal ATATÜRK!
Sobee Türk Telekom Grup Şirketleri'nden ayrıldı diye biliyorum.
http://www.ttinvestorrelations.com/tr/t ... fault.aspx
TTNET'e niye şikayet ediyorsun bu arada ? Şikayet edeceksen bari Türk Telekom'a şikayet et. (ki bu bile başlı başına saçmalık)
http://www.ttinvestorrelations.com/tr/t ... fault.aspx
TTNET'e niye şikayet ediyorsun bu arada ? Şikayet edeceksen bari Türk Telekom'a şikayet et. (ki bu bile başlı başına saçmalık)
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar