Dostlara Selam Olsun, Tekrar Merhaba

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Splash
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: <Game Master>

Dostlara Selam Olsun, Tekrar Merhaba

Mesaj gönderen Splash »

Öncelikle Dostlar, Ardından Herkese Selam olsun !

Oyuna yaklaşık 2 sene önce ara verdim. Beta döneminden bu yana oyunu oynadım, birçok yerde görev aldım.
Son olarak Türkiye de çok oynanan bir oyunun arka çalışanlarından birisi oldum.

Şu anda Marmara Üniversitesinde Okuyorum Ve İKV ortamını merak ettiğimden bu konuyu açma gereksinimi duyuyorum.
Dostlarım, oyunda dostluk, server durumları vs. nasıl ? Lag oluyor mu ? Sunucuların doluluk oranları nasıl ?

İyi oyunlar DİLERİM, İYİ FORUMLAR.
Kullanıcı avatarı
Xumutumutx
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Lonca

Re: Dostlara Selam Olsun, Tekrar Merhaba

Mesaj gönderen Xumutumutx »

Aleyküm selam Hoşgeldin,

Oyunda dostluk ve güven durumları karşılıklı olarak değişkenlik gösterebiliyor :) , Lag Diye Tabir ettiğimiz olay ise Bilgisayar kalitesi ve İnternet hızına bağlı olarak değişkenlik gösterebiliyor ( Genel olarak kullanılan tüm internet bağlantılı siteler olduğu kadar) , Sunucuların doluluk oranları yıllardır aynı diyebilirim (Beyaz Köşk her zaman tercih)
Kullanıcı avatarı
ReaLMADRID
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ReaLMADRID »

Oyuncu sayısı az. Sunucuların çoğu tenha akşam saatlerinde sayı artıyor birkaç sunucuda o da %90 çemberlitaş için gelenlerden oluşuyor. Lag bazen çok şiddetli bazen hafif bazen hiç yok. Yani eski ortam yok. Yöneticiler aylardır yıllardır bilgi vermiyor oyunun gidişatıyla ilgili büyük bir paket gelecek mi gelmeyecek mi kesin bir bilgi yok sadece yorumlar fikirler var. Kısacası başlama illahi bir oyuna başlayacağım diyorsan daha modern bir oyun bulabilirsin İKV nin devri geçti İKV de yapılacak en güzel şey ara sıra foruma girip güncelleme gelecek mi gelmeyecek mi diye bakmak.
Kullanıcı avatarı
oTToMaNxBeDrOs
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen oTToMaNxBeDrOs »

Bende sığınak miğrattan fullenip oyunu birakmistim 1ay önce 2 3 arkadas geri döndük tilsim denen bir dalga cikmis bu yoksa kenan grubuna bile girmen zor bu tilsimda 400m civari birikimin varsa (ki bizim yoktu) alirsin takir takir gb cember girersin(tabi buyuculer icin m1 y2 sart sifada savasta iteme bakiliyor) he yok bende birikim felan ama para yatirmaya bayiliyorum dersen bu isi reelden yapanlar var sanirim bu oyuna simdiye kadar para vermedim vermeyide dusunumuyorum sahsen eski muhabbetler malesef yok cunki eski guzel insanlar kalmadi eskilerden kalma guzel insanlar varsa bir araya toplanalim beyler bir sunucuda kendi halimzde devam ederiz az ama öz haydi selametle
Meranın Sessiz'i

“Genel Etkileşim” sayfasına dön