Klan Savaşları Turnuvası - Fikstür

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
oLmazSaoLmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: We Are The Best

Re: Klan Savaşları Turnuvası - Fikstür

Mesaj gönderen oLmazSaoLmaz »

SeRRuh yazdı:
VaMoSS yazdı:Burada barzo potansiyeline sahip tek kisi sensin canim benim. Ikinci konu sen kimsin ki benim seninle sorunum olacak benim ancak seviyemdeki insanlarla sorunum olabilir o yuzden rahat olmalisin. Ayrica kholpashali gurubuyla 3 mac yaptik 2 sini biz kazandik gecen maci onlar kazandi hemen otmeye basladiniz. Bu arada parasina tilsimina yatina katina em atilir /f VamosBIEN
Heh ben de onu diyorum işte seviyendekiler ile muhattap ol :) 3 maç yapıp 2 tur aldık diyen bir insan hırs ve öfkeyle doludur, öfkeyle kalkan finali twicht den izler diye bir laf duydun mu sen ? artık duymuş oldun :)
O değilde murat iddaalı kpem diyor adam (:
• xSinyoR #

Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
xSpoRTeR
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: LimitLess

Mesaj gönderen xSpoRTeR »

yusuf şerruh burda laf yapmışssınız biraz yusuf beni iyi tanırsın lafla olmuyor bu işler icraat gösterin gelin sunucumuza teke tek pvpde atarız grup savaşıda yaparız siz gelin bi sizin icraatınızı görelim burda bazı konuları ele almak istemiyorum daha fazla uzatmayın isterseniz kardeşim.
Resim
Resim
****************************************************************************************************************************************
SpoRTeRx***TekEfendiTÜRK***ShaCeLL***HepinizeMUCK***xGLaSSeR***KaptanBİLEK***qLasseRII***xSpoRTeR
Kullanıcı avatarı
oLmazSaoLmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: We Are The Best

Mesaj gönderen oLmazSaoLmaz »

xSpoRTeR yazdı:yusuf şerruh burda laf yapmışssınız biraz yusuf beni iyi tanırsın lafla olmuyor bu işler icraat gösterin gelin sunucumuza teke tek pvpde atarız grup savaşıda yaparız siz gelin bi sizin icraatınızı görelim burda bazı konuları ele almak istemiyorum daha fazla uzatmayın isterseniz kardeşim.
Turnuvadan sonra kısmet olursa atarız kpem canım benim sıkıntı etme :)
• xSinyoR #

Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
yaLnizadam66
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen yaLnizadam66 »

xSpoRTeR yazdı:yusuf şerruh burda laf yapmışssınız biraz yusuf beni iyi tanırsın lafla olmuyor bu işler icraat gösterin gelin sunucumuza teke tek pvpde atarız grup savaşıda yaparız siz gelin bi sizin icraatınızı görelim burda bazı konuları ele almak istemiyorum daha fazla uzatmayın isterseniz kardeşim.
Sen paramızı vermiyorsun gülüm seninle atmayız :D
kyLex

*

teKzad

*

EMiN
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Mesaj gönderen SeRRuh »

Horoz misali çöplük tutar gibi konuştun delikanlı :) bizim kimseyle derdimiz yok yorum yapmaya açık bir konu ve yorum yapıyoruz :) eğer siz farklı bir görüşteyseniz, illa bir grup savaşı veya pvp yapalım diyorsanız buyurun Eminönü sunucusunda sabah akşam eğlenelim ;)
Kullanıcı avatarı
xSpoRTeR
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Emin senı özellikle beklıyorum hakeme basalım parayı vs de kaçıp gıtmek değil öyle parayı vermeden istediğin miktarına atalım 2 de avans vereyım sana :D
Resim
Resim
****************************************************************************************************************************************
SpoRTeRx***TekEfendiTÜRK***ShaCeLL***HepinizeMUCK***xGLaSSeR***KaptanBİLEK***qLasseRII***xSpoRTeR
Kullanıcı avatarı
yaLnizadam66
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen yaLnizadam66 »

Burada boş yapmaya gerek yok şuan bana 400 milyon borcun olduğunu lonca liderlerin abilerin biliyor :D
Skypeda abi vermicem bb3 alıcam param yok diye dursuna ağladığın günleri unutma der son mesajımı atarım konuya :D
kyLex

*

teKzad

*

EMiN
Kullanıcı avatarı
xSpoRTeR
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Bu yalanları nerenden uydurduğunu bilmiyorum ama iyi uyduruyorsun hakkını vermek lazım bb 3 alcam dıye ağlamışım şuan gülerken sandalyeden düştüm :DD
Resim
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön