İKV neden öldü?Buyrun içeri.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Reyiz
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak

Re: İKV neden öldü?Buyrun içeri.

Mesaj gönderen Reyiz »

yusufmumcu61 yazdı:tekrar tekrar diyorum oyunda en büyük sorun piyasadaki tutarsızlık ...
Su an oyuna yeni baslayan yanlıskla baslyan biri aaaanında bırakır :D ct girmek icin kıyamet asa m1 500m lazım :D(teskilat icin diyorm)

oyunda arkadasın yoksa zaten oyundan haber almanda zor reklam sorunu var :D

enflasyon cok fazla , yardımlasma azalmıs bloklanmıs (lonca :/) resmen oyunda baronlar var ya D: mafyalar

ucuza maden alıp pahalıya satan maden mafyaları :D ya 29 u özledim ben silin lütfen gerisini :D
enflasyonu bırak 2. dünya savaşı var oyunda bi maden almak istesen bulamazsın o derece kimse oynamıyor :D :D
EklentiPaketi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen EklentiPaketi »

Betbah yazdı:Görev zinciri senaryosunu yazan geliştirici, demek ki ttnetten baskı ymiş , oyunun son noktasının bu görev olduğunu belirtmiş ve adam da bu sonuncu görev olan huzursuzluğum görevini oyunun hali ile alakalı olarak önceden bildirmiş.

Şimdi her oyuncu huzursuz...
Senaristin istifa nettiğini nerden biliyoduk? Kesin bilgi mi
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

EklentiPaketi yazdı:
Betbah yazdı:Görev zinciri senaryosunu yazan geliştirici, demek ki ttnetten baskı ymiş , oyunun son noktasının bu görev olduğunu belirtmiş ve adam da bu sonuncu görev olan huzursuzluğum görevini oyunun hali ile alakalı olarak önceden bildirmiş.

Şimdi her oyuncu huzursuz...
Senaristin istifa nettiğini nerden biliyoduk? Kesin bilgi mi

senarist yazdı bitti şuan kesinlikle 100 yılık vbir hikaye var zaten ikvnin elinde ve biz yaklaşık 70 senesinin hikayesini yaşadık ama görevli kişilerin çoğu baka oyunlarla flört içinde ikv'ye bakmıyorlar .
TUGAYBABACAN
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen TUGAYBABACAN »

Bende oyunu çok uzun süre oynadım fakat senin dediğin bir çoğu doğru fakat bunu zaten bir çok ikv oynayan biliyor herzaman söylüyorum Mevlüt dinç paranın en güzel zamanında kazandı ve ttnet satıp idin içinden çıktı şimdi ise başka arayışlar içine girdi ttnet için ise ikv var yok çok mühim değil ama inşallah ttnet sahip çıkar oyun daha güzel olur ama zor görünüyor şuanki nedeni suan oyunu 3 kişi ile ayakta ne kadar verim ola bilir siz düşünün
TUGAY BABACAN
Kullanıcı avatarı
Sonxavatar
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Sonxavatar »

bir maddeyi eksik yazmışsın kardeşim haklısın ama

eksik madde: Karaktersiz hırsızlar . eskiden adminler 4.5 çara ban atıyorlardı esyayı teslim ediyorlardı . sımdı ise foruma fotograf koyunca banlıcaklar bizi . eminim ki esyası calınan vs adminlere daha cok kızıyor cunku ilgisiz . beni soyanların foto atıyorum başkasını soymasın dıslayın adamı diye adminler konuyu kaldırıyor sonra bizin yüssüz scammer artis artis dolasıyor .bu yüzden oyunu bırakan 10larca adam gördüm benim bjrakma sebebimde budur . calınan mal umrumda deil 10m zaten ama adminler üstünü örtüyor bide . yakında karaktersiz scammerlara madalya takacaklsr bas tacı onlar cünkü . neyse oyun icin karakterini bozan tiplerle birlikte olamayacsgım icn bıraktım oyunu .

eline saglık kardesim helal olsun
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Klan: Lodos
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen mobilsorun »

Ölmedi sürünüyor =D
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Reyiz
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Reyiz »

Sonxavatar yazdı:bir maddeyi eksik yazmışsın kardeşim haklısın ama

eksik madde: Karaktersiz hırsızlar . eskiden adminler 4.5 çara ban atıyorlardı esyayı teslim ediyorlardı . sımdı ise foruma fotograf koyunca banlıcaklar bizi . eminim ki esyası calınan vs adminlere daha cok kızıyor cunku ilgisiz . beni soyanların foto atıyorum başkasını soymasın dıslayın adamı diye adminler konuyu kaldırıyor sonra bizin yüssüz scammer artis artis dolasıyor .bu yüzden oyunu bırakan 10larca adam gördüm benim bjrakma sebebimde budur . calınan mal umrumda deil 10m zaten ama adminler üstünü örtüyor bide . yakında karaktersiz scammerlara madalya takacaklsr bas tacı onlar cünkü . neyse oyun icin karakterini bozan tiplerle birlikte olamayacsgım icn bıraktım oyunu .

eline saglık kardesim helal olsun
39 zamanının hırsızları bile güzeldi bütün sunucuyu dolandıran adam 2 ay boyunca hiçbirşey yapamayınca herkesin eşyasını geri vermişti bizim sunucuda :D
ikvmerdocu
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen ikvmerdocu »

mobilsorun yazdı:Ölmedi sürünüyor =D
=D
EklentiPaketi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen EklentiPaketi »

DuMaNisTT yazdı:senarist yazdı bitti şuan kesinlikle 100 yılık vbir hikaye var zaten ikvnin elinde ve biz yaklaşık 70 senesinin hikayesini yaşadık ama görevli kişilerin çoğu baka oyunlarla flört içinde ikv'ye bakmıyorlar .
Oyunun sonunu çok merak ediyorum, senariste sorsak söyler mi acaba?
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

EklentiPaketi yazdı:
DuMaNisTT yazdı:senarist yazdı bitti şuan kesinlikle 100 yılık vbir hikaye var zaten ikvnin elinde ve biz yaklaşık 70 senesinin hikayesini yaşadık ama görevli kişilerin çoğu baka oyunlarla flört içinde ikv'ye bakmıyorlar .
Oyunun sonunu çok merak ediyorum, senariste sorsak söyler mi acaba?

katil uşak çıkıyor..
oyunun sonunda kuklacının iyi teşkilatın kötü olduğu anlaşılacak ...Kesin bilgidir yayalım.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön