enflasyonu bırak 2. dünya savaşı var oyunda bi maden almak istesen bulamazsın o derece kimse oynamıyoryusufmumcu61 yazdı:tekrar tekrar diyorum oyunda en büyük sorun piyasadaki tutarsızlık ...
Su an oyuna yeni baslayan yanlıskla baslyan biri aaaanında bırakırct girmek icin kıyamet asa m1 500m lazım
(teskilat icin diyorm)
oyunda arkadasın yoksa zaten oyundan haber almanda zor reklam sorunu var
enflasyon cok fazla , yardımlasma azalmıs bloklanmıs (lonca) resmen oyunda baronlar var ya
mafyalar
ucuza maden alıp pahalıya satan maden mafyalarıya 29 u özledim ben silin lütfen gerisini
İKV neden öldü?Buyrun içeri.
Re: İKV neden öldü?Buyrun içeri.
-
- FareAdam Düşmanı
Senaristin istifa nettiğini nerden biliyoduk? Kesin bilgi miBetbah yazdı:Görev zinciri senaryosunu yazan geliştirici, demek ki ttnetten baskı ymiş , oyunun son noktasının bu görev olduğunu belirtmiş ve adam da bu sonuncu görev olan huzursuzluğum görevini oyunun hali ile alakalı olarak önceden bildirmiş.
Şimdi her oyuncu huzursuz...
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
EklentiPaketi yazdı:Senaristin istifa nettiğini nerden biliyoduk? Kesin bilgi miBetbah yazdı:Görev zinciri senaryosunu yazan geliştirici, demek ki ttnetten baskı ymiş , oyunun son noktasının bu görev olduğunu belirtmiş ve adam da bu sonuncu görev olan huzursuzluğum görevini oyunun hali ile alakalı olarak önceden bildirmiş.
Şimdi her oyuncu huzursuz...
senarist yazdı bitti şuan kesinlikle 100 yılık vbir hikaye var zaten ikvnin elinde ve biz yaklaşık 70 senesinin hikayesini yaşadık ama görevli kişilerin çoğu baka oyunlarla flört içinde ikv'ye bakmıyorlar .
-
- İskele Babası
Bende oyunu çok uzun süre oynadım fakat senin dediğin bir çoğu doğru fakat bunu zaten bir çok ikv oynayan biliyor herzaman söylüyorum Mevlüt dinç paranın en güzel zamanında kazandı ve ttnet satıp idin içinden çıktı şimdi ise başka arayışlar içine girdi ttnet için ise ikv var yok çok mühim değil ama inşallah ttnet sahip çıkar oyun daha güzel olur ama zor görünüyor şuanki nedeni suan oyunu 3 kişi ile ayakta ne kadar verim ola bilir siz düşünün
TUGAY BABACAN
- Sonxavatar
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
bir maddeyi eksik yazmışsın kardeşim haklısın ama
eksik madde: Karaktersiz hırsızlar . eskiden adminler 4.5 çara ban atıyorlardı esyayı teslim ediyorlardı . sımdı ise foruma fotograf koyunca banlıcaklar bizi . eminim ki esyası calınan vs adminlere daha cok kızıyor cunku ilgisiz . beni soyanların foto atıyorum başkasını soymasın dıslayın adamı diye adminler konuyu kaldırıyor sonra bizin yüssüz scammer artis artis dolasıyor .bu yüzden oyunu bırakan 10larca adam gördüm benim bjrakma sebebimde budur . calınan mal umrumda deil 10m zaten ama adminler üstünü örtüyor bide . yakında karaktersiz scammerlara madalya takacaklsr bas tacı onlar cünkü . neyse oyun icin karakterini bozan tiplerle birlikte olamayacsgım icn bıraktım oyunu .
eline saglık kardesim helal olsun
eksik madde: Karaktersiz hırsızlar . eskiden adminler 4.5 çara ban atıyorlardı esyayı teslim ediyorlardı . sımdı ise foruma fotograf koyunca banlıcaklar bizi . eminim ki esyası calınan vs adminlere daha cok kızıyor cunku ilgisiz . beni soyanların foto atıyorum başkasını soymasın dıslayın adamı diye adminler konuyu kaldırıyor sonra bizin yüssüz scammer artis artis dolasıyor .bu yüzden oyunu bırakan 10larca adam gördüm benim bjrakma sebebimde budur . calınan mal umrumda deil 10m zaten ama adminler üstünü örtüyor bide . yakında karaktersiz scammerlara madalya takacaklsr bas tacı onlar cünkü . neyse oyun icin karakterini bozan tiplerle birlikte olamayacsgım icn bıraktım oyunu .
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Ölmedi sürünüyor 
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
39 zamanının hırsızları bile güzeldi bütün sunucuyu dolandıran adam 2 ay boyunca hiçbirşey yapamayınca herkesin eşyasını geri vermişti bizim sunucudaSonxavatar yazdı:bir maddeyi eksik yazmışsın kardeşim haklısın ama
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
mobilsorun yazdı:Ölmedi sürünüyor
-
- FareAdam Düşmanı
Oyunun sonunu çok merak ediyorum, senariste sorsak söyler mi acaba?DuMaNisTT yazdı:senarist yazdı bitti şuan kesinlikle 100 yılık vbir hikaye var zaten ikvnin elinde ve biz yaklaşık 70 senesinin hikayesini yaşadık ama görevli kişilerin çoğu baka oyunlarla flört içinde ikv'ye bakmıyorlar .
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Lonca: Talebe-i Tevarih
EklentiPaketi yazdı:Oyunun sonunu çok merak ediyorum, senariste sorsak söyler mi acaba?DuMaNisTT yazdı:senarist yazdı bitti şuan kesinlikle 100 yılık vbir hikaye var zaten ikvnin elinde ve biz yaklaşık 70 senesinin hikayesini yaşadık ama görevli kişilerin çoğu baka oyunlarla flört içinde ikv'ye bakmıyorlar .
katil uşak çıkıyor..
oyunun sonunda kuklacının iyi teşkilatın kötü olduğu anlaşılacak ...Kesin bilgidir yayalım.