O değilde murat iddaalı kpem diyor adam (:SeRRuh yazdı:Heh ben de onu diyorum işte seviyendekiler ile muhattap olVaMoSS yazdı:Burada barzo potansiyeline sahip tek kisi sensin canim benim. Ikinci konu sen kimsin ki benim seninle sorunum olacak benim ancak seviyemdeki insanlarla sorunum olabilir o yuzden rahat olmalisin. Ayrica kholpashali gurubuyla 3 mac yaptik 2 sini biz kazandik gecen maci onlar kazandi hemen otmeye basladiniz. Bu arada parasina tilsimina yatina katina em atilir /f VamosBIEN3 maç yapıp 2 tur aldık diyen bir insan hırs ve öfkeyle doludur, öfkeyle kalkan finali twicht den izler diye bir laf duydun mu sen ? artık duymuş oldun
![]()
Klan Savaşları Turnuvası - Fikstür
- oLmazSaoLmaz
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: We Are The Best
Re: Klan Savaşları Turnuvası - Fikstür
yusuf şerruh burda laf yapmışssınız biraz yusuf beni iyi tanırsın lafla olmuyor bu işler icraat gösterin gelin sunucumuza teke tek pvpde atarız grup savaşıda yaparız siz gelin bi sizin icraatınızı görelim burda bazı konuları ele almak istemiyorum daha fazla uzatmayın isterseniz kardeşim.

****************************************************************************************************************************************
SpoRTeRx***TekEfendiTÜRK***ShaCeLL***HepinizeMUCK***xGLaSSeR***KaptanBİLEK***qLasseRII***xSpoRTeR
- oLmazSaoLmaz
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: We Are The Best
Turnuvadan sonra kısmet olursa atarız kpem canım benim sıkıntı etmexSpoRTeR yazdı:yusuf şerruh burda laf yapmışssınız biraz yusuf beni iyi tanırsın lafla olmuyor bu işler icraat gösterin gelin sunucumuza teke tek pvpde atarız grup savaşıda yaparız siz gelin bi sizin icraatınızı görelim burda bazı konuları ele almak istemiyorum daha fazla uzatmayın isterseniz kardeşim.
- yaLnizadam66
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Anka
Sen paramızı vermiyorsun gülüm seninle atmayızxSpoRTeR yazdı:yusuf şerruh burda laf yapmışssınız biraz yusuf beni iyi tanırsın lafla olmuyor bu işler icraat gösterin gelin sunucumuza teke tek pvpde atarız grup savaşıda yaparız siz gelin bi sizin icraatınızı görelim burda bazı konuları ele almak istemiyorum daha fazla uzatmayın isterseniz kardeşim.
kyLex
*
teKzad
*
EMiN
*
teKzad
*
EMiN
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Horoz misali çöplük tutar gibi konuştun delikanlıxSpoRTeR yazdı:yusuf şerruh burda laf yapmışssınız biraz yusuf beni iyi tanırsın lafla olmuyor bu işler icraat gösterin gelin sunucumuza teke tek pvpde atarız grup savaşıda yaparız siz gelin bi sizin icraatınızı görelim burda bazı konuları ele almak istemiyorum daha fazla uzatmayın isterseniz kardeşim.
Emin senı özellikle beklıyorum hakeme basalım parayı vs de kaçıp gıtmek değil öyle parayı vermeden istediğin miktarına atalım 2 de avans vereyım sana 

****************************************************************************************************************************************
SpoRTeRx***TekEfendiTÜRK***ShaCeLL***HepinizeMUCK***xGLaSSeR***KaptanBİLEK***qLasseRII***xSpoRTeR
- yaLnizadam66
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Anka
Burada boş yapmaya gerek yok şuan bana 400 milyon borcun olduğunu lonca liderlerin abilerin biliyor
Skypeda abi vermicem bb3 alıcam param yok diye dursuna ağladığın günleri unutma der son mesajımı atarım konuya
Skypeda abi vermicem bb3 alıcam param yok diye dursuna ağladığın günleri unutma der son mesajımı atarım konuya
kyLex
*
teKzad
*
EMiN
*
teKzad
*
EMiN
Bu yalanları nerenden uydurduğunu bilmiyorum ama iyi uyduruyorsun hakkını vermek lazım bb 3 alcam dıye ağlamışım şuan gülerken sandalyeden düştüm
D