Gayet güzel ifade etmişsin kendini sana katılıyorum bİim istediğimiz yönetimin bizi insan yerine koymasıDetay yazdı:Ben bunu söylemekten sıkıldım artık. Sorun yenilik ile ilgili bir şey değil, bizim oyunla ve yenilikle ilgili derdimiz yok. Bizim sorunumuz yönetimin hiçbir şey olmuyormuş gibi davranması. En azından benim öyle, Furkan'ın da öyle düşündüğünü sanıyorum. İkisi arasındaki farkı anlayın.kordugum yazdı: Daha 1.5 ay öncesine kadar sen degilmiydin yenilik var diyen noldu kardeş 1.5 ay içinde ikili oynamayı bıraktıgınız zaman bir şeyler yolunda gidecek
Ayrıca, fikirler değişebilir, insanlar her zaman bir şeylerin farkına varabilir, doğaldır. Bunun ikili oynamakla alakası olamaz. Not olarak, o konuyu görmedim.
Her konu altına da her şeyi biliyormuş gibi suçu birkaç oyuncuya atmak nedir anlamış değilim. Farkedilmek için bu tarz şeylere başvurmayın. Varsa bilginiz, düşünceniz söyleyin herkes fikir sahibi olsun.
Her zamanki gibi
- IIHYPNOSII
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders of Anatolia
Re: Her zamanki gibi
Raiders of Anatolia
IHYPNOSI
Frontofthesun
IIIHYPNOSIII
IVHYPNOSIV
IHYPNOSI
Frontofthesun
IIIHYPNOSIII
IVHYPNOSIV
- kordugum
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Eminönü
viewtopic.php?f=46&t=124101Detay yazdı:Ben bunu söylemekten sıkıldım artık. Sorun yenilik ile ilgili bir şey değil, bizim oyunla ve yenilikle ilgili derdimiz yok. Bizim sorunumuz yönetimin hiçbir şey olmuyormuş gibi davranması. En azından benim öyle, Furkan'ın da öyle düşündüğünü sanıyorum. İkisi arasındaki farkı anlayın.kordugum yazdı: Daha 1.5 ay öncesine kadar sen degilmiydin yenilik var diyen noldu kardeş 1.5 ay içinde ikili oynamayı bıraktıgınız zaman bir şeyler yolunda gidecek
Ayrıca, fikirler değişebilir, insanlar her zaman bir şeylerin farkına varabilir, doğaldır. Bunun ikili oynamakla alakası olamaz. Not olarak, o konuyu görmedim.
Her konu altına da her şeyi biliyormuş gibi suçu birkaç oyuncuya atmak nedir anlamış değilim. Farkedilmek için bu tarz şeylere başvurmayın. Varsa bilginiz, düşünceniz söyleyin herkes fikir sahibi olsun.
Konu bu böyle yaparak oyuncu ruhunuda yok ediyorsunuz birkaç oyuncuya bagladıgım yok.Yönetim yok,ekip yok,Nerull var bir çok kez yazdım
Tüm ekibin dağıldı sadece Nerull var Sobee' de çünkü o oyunu ve oyuncuları çok seviyor, bırakamıyor. Böyle mi düşünüyorsun gerçekten ? Sence sadece Nerull olması mantıklı mı ? Ekip yoksa projeler nasıl yapılıyor ? O da mı Nerull' un işi ?
Antegar-detay
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Ne projesi ?Detay yazdı:Tüm ekibin dağıldı sadece Nerull var Sobee' de çünkü o oyunu ve oyuncuları çok seviyor, bırakamıyor. Böyle mi düşünüyorsun gerçekten ? Sence sadece Nerull olması mantıklı mı ? Ekip yoksa projeler nasıl yapılıyor ? O da mı Nerull' un işi ?
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
- kordugum
- Demirci Çırağı

Nerull da parasına bakıyor.Oyunun getirisi var mı var?Var.Playstorun reklamı yapılmıyor mu ? yapılıyor.Sözleşmelerde 2 sene sonra bitiyor mu eee? getirisi var mı? var şuan sözleşme oldugu içinde 2 sene daha elinden çıkaramıyor. bu süre zarfında da sadece sunucularla ilgilenen biri lazım oda Nerull işteDetay yazdı:Tüm ekibin dağıldı sadece Nerull var Sobee' de çünkü o oyunu ve oyuncuları çok seviyor, bırakamıyor. Böyle mi düşünüyorsun gerçekten ? Sence sadece Nerull olması mantıklı mı ? Ekip yoksa projeler nasıl yapılıyor ? O da mı Nerull' un işi ?
-
EklentiPaketi
- FareAdam Düşmanı

İkv yi kim yaktı? NERULL mu ?
yav adamcağızda işini yapıyor, o ister mi ki ekmek yediği kapı kapansın, hele ki dediğiniz gibi salla başı al maaşı çalışıyosa. O da yenilik ister ama ortada ekip kalmadıysa o da durumunidare etmekmve yoluna bakmak zorunda. Evet nerull adminimden +rep bekliyorum
- kordugum
- Demirci Çırağı

Anlama özürün mü var arkadaşım kim öyle bir şey diyor?EklentiPaketi yazdı:İkv yi kim yaktı? NERULL mu ?yav adamcağızda işini yapıyor, o ister mi ki ekmek yediği kapı kapansın, hele ki dediğiniz gibi salla başı al maaşı çalışıyosa. O da yenilik ister ama ortada ekip kalmadıysa o da durumunidare etmekmve yoluna bakmak zorunda. Evet nerull adminimden +rep bekliyorum
-
EklentiPaketi
- FareAdam Düşmanı

Derdin ne arkadaş ? Nerul neron, ikv roma çağrışım yaptı, tatlı tatlı koydum ortaya bi laf. Sobeyle tek bağlantımız olan adminlerie baskı yapmak forum üyelerinin ben de dahil hobisi oldu. İşin özü fazla yormayalım adminleri, oyun büyük ihtimal daha geliştirilmeyecek, kapanana kadar adamlar yolunu bulsun diyorumkordugum yazdı:Anlama özürün mü var arkadaşım kim öyle bir şey diyor?EklentiPaketi yazdı:İkv yi kim yaktı? NERULL mu ?yav adamcağızda işini yapıyor, o ister mi ki ekmek yediği kapı kapansın, hele ki dediğiniz gibi salla başı al maaşı çalışıyosa. O da yenilik ister ama ortada ekip kalmadıysa o da durumunidare etmekmve yoluna bakmak zorunda. Evet nerull adminimden +rep bekliyorum