Her zamanki gibi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
IIHYPNOSII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders of Anatolia

Re: Her zamanki gibi

Mesaj gönderen IIHYPNOSII »

Detay yazdı:
kordugum yazdı: Daha 1.5 ay öncesine kadar sen degilmiydin yenilik var diyen noldu kardeş 1.5 ay içinde ikili oynamayı bıraktıgınız zaman bir şeyler yolunda gidecek
Ben bunu söylemekten sıkıldım artık. Sorun yenilik ile ilgili bir şey değil, bizim oyunla ve yenilikle ilgili derdimiz yok. Bizim sorunumuz yönetimin hiçbir şey olmuyormuş gibi davranması. En azından benim öyle, Furkan'ın da öyle düşündüğünü sanıyorum. İkisi arasındaki farkı anlayın.

Ayrıca, fikirler değişebilir, insanlar her zaman bir şeylerin farkına varabilir, doğaldır. Bunun ikili oynamakla alakası olamaz. Not olarak, o konuyu görmedim.

Her konu altına da her şeyi biliyormuş gibi suçu birkaç oyuncuya atmak nedir anlamış değilim. Farkedilmek için bu tarz şeylere başvurmayın. Varsa bilginiz, düşünceniz söyleyin herkes fikir sahibi olsun.
Gayet güzel ifade etmişsin kendini sana katılıyorum bİim istediğimiz yönetimin bizi insan yerine koyması
Raiders of Anatolia

IHYPNOSI
Frontofthesun
IIIHYPNOSIII
IVHYPNOSIV
Kullanıcı avatarı
kordugum
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen kordugum »

Detay yazdı:
kordugum yazdı: Daha 1.5 ay öncesine kadar sen degilmiydin yenilik var diyen noldu kardeş 1.5 ay içinde ikili oynamayı bıraktıgınız zaman bir şeyler yolunda gidecek
Ben bunu söylemekten sıkıldım artık. Sorun yenilik ile ilgili bir şey değil, bizim oyunla ve yenilikle ilgili derdimiz yok. Bizim sorunumuz yönetimin hiçbir şey olmuyormuş gibi davranması. En azından benim öyle, Furkan'ın da öyle düşündüğünü sanıyorum. İkisi arasındaki farkı anlayın.

Ayrıca, fikirler değişebilir, insanlar her zaman bir şeylerin farkına varabilir, doğaldır. Bunun ikili oynamakla alakası olamaz. Not olarak, o konuyu görmedim.

Her konu altına da her şeyi biliyormuş gibi suçu birkaç oyuncuya atmak nedir anlamış değilim. Farkedilmek için bu tarz şeylere başvurmayın. Varsa bilginiz, düşünceniz söyleyin herkes fikir sahibi olsun.
viewtopic.php?f=46&t=124101
Konu bu böyle yaparak oyuncu ruhunuda yok ediyorsunuz birkaç oyuncuya bagladıgım yok.Yönetim yok,ekip yok,Nerull var bir çok kez yazdım
Kullanıcı avatarı
Detay
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Detay »

Tüm ekibin dağıldı sadece Nerull var Sobee' de çünkü o oyunu ve oyuncuları çok seviyor, bırakamıyor. Böyle mi düşünüyorsun gerçekten ? Sence sadece Nerull olması mantıklı mı ? Ekip yoksa projeler nasıl yapılıyor ? O da mı Nerull' un işi ?
Antegar-detay
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen mobilsorun »

Detay yazdı:Tüm ekibin dağıldı sadece Nerull var Sobee' de çünkü o oyunu ve oyuncuları çok seviyor, bırakamıyor. Böyle mi düşünüyorsun gerçekten ? Sence sadece Nerull olması mantıklı mı ? Ekip yoksa projeler nasıl yapılıyor ? O da mı Nerull' un işi ?
Ne projesi ?
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Kullanıcı avatarı
kordugum
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Detay yazdı:Tüm ekibin dağıldı sadece Nerull var Sobee' de çünkü o oyunu ve oyuncuları çok seviyor, bırakamıyor. Böyle mi düşünüyorsun gerçekten ? Sence sadece Nerull olması mantıklı mı ? Ekip yoksa projeler nasıl yapılıyor ? O da mı Nerull' un işi ?
Nerull da parasına bakıyor.Oyunun getirisi var mı var?Var.Playstorun reklamı yapılmıyor mu ? yapılıyor.Sözleşmelerde 2 sene sonra bitiyor mu eee? getirisi var mı? var şuan sözleşme oldugu içinde 2 sene daha elinden çıkaramıyor. bu süre zarfında da sadece sunucularla ilgilenen biri lazım oda Nerull işte
EklentiPaketi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen EklentiPaketi »

İkv yi kim yaktı? NERULL mu ? :) yav adamcağızda işini yapıyor, o ister mi ki ekmek yediği kapı kapansın, hele ki dediğiniz gibi salla başı al maaşı çalışıyosa. O da yenilik ister ama ortada ekip kalmadıysa o da durumunidare etmekmve yoluna bakmak zorunda. Evet nerull adminimden +rep bekliyorum
Kullanıcı avatarı
kordugum
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

EklentiPaketi yazdı:İkv yi kim yaktı? NERULL mu ? :) yav adamcağızda işini yapıyor, o ister mi ki ekmek yediği kapı kapansın, hele ki dediğiniz gibi salla başı al maaşı çalışıyosa. O da yenilik ister ama ortada ekip kalmadıysa o da durumunidare etmekmve yoluna bakmak zorunda. Evet nerull adminimden +rep bekliyorum
Anlama özürün mü var arkadaşım kim öyle bir şey diyor?
EklentiPaketi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen EklentiPaketi »

kordugum yazdı:
EklentiPaketi yazdı:İkv yi kim yaktı? NERULL mu ? :) yav adamcağızda işini yapıyor, o ister mi ki ekmek yediği kapı kapansın, hele ki dediğiniz gibi salla başı al maaşı çalışıyosa. O da yenilik ister ama ortada ekip kalmadıysa o da durumunidare etmekmve yoluna bakmak zorunda. Evet nerull adminimden +rep bekliyorum
Anlama özürün mü var arkadaşım kim öyle bir şey diyor?
Derdin ne arkadaş ? Nerul neron, ikv roma çağrışım yaptı, tatlı tatlı koydum ortaya bi laf. Sobeyle tek bağlantımız olan adminlerie baskı yapmak forum üyelerinin ben de dahil hobisi oldu. İşin özü fazla yormayalım adminleri, oyun büyük ihtimal daha geliştirilmeyecek, kapanana kadar adamlar yolunu bulsun diyorum

“Genel Etkileşim” sayfasına dön