Ofansif Dövüşme 2 (III)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
0LIVERA
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Re: Ofansif Dövüşme 2 (III)

Mesaj gönderen 0LIVERA »

Mezomorto yazdı:
0LIVERA yazdı:
Ttaymmm yazdı:
Mezomorto yazdı:
Ttaymmm yazdı:Arkadaşlar Ofansif Dövüşme 2 (III) ürettim fakat Ofansif Dövüşme 2 (II) lı bir adamla karşı karşıya geldiğimde adam beni yere serebiliyor. Elimde balyoz var yukseltılmış mor. Benı kesen arkadaşda ise kılıç vardı ve mor hedef gözlük karakterim kılıç dışında full bıçak sırdı ve tek eksiği ışık hanım kolye. Adamda hiç eksik yoktu.

Beni kesmesi kılıç e mor hedef gözlükten mı kaynaklanıyordur fazla savaşçı bılgısıne sahip değilim genellikle buyucu oynadım şu zamana kadar. Adamda Ofansif Dövüşme 2 (II) var tekrardan söylüyorum . Şimdiden teşekkürler.

NoT : Savaşçı bölümüne fazla bakan yok diye buraya açtım konuyu Taşınmazsa sevinirim.
Kılıç kullanmasından kaynaklanıyor büyük ihtimalle. Savaşçının zırh değeri yüksek olduğu için kesici(hafif) silahlar daha fazla hasar veriyor. Büyücünün ise az olduğu için ezici(ağır) silahlar daha fazla hasar veriyor. İstersen oyunda bunu bir arkadaşınla deneyebilirsin. Gerçekten çok büyük bir değerde hasar artışı oluyor. Ben holde akreplerde ilk başta balyozla kasıyordum. Sonra cellat satırı düştü bir giyip deneyip dedim. Balyozla 2.8k vururken satırla 3.8 4'ü gördüm. Balyoz yücelen ve satırın efsunsuz olmasına rağmen. :)

Umarım dediğin gibidir üreticeğim veya düşüreceğim tılsımı satma safhasına geldim o derece.

Karakterler Arası ws de Böyle Birşey Yoktur Arkadaş Senle Eğlenmiş Biraz.
Yaratıklara Karşı evet Öyle Delici Kesici ve Ağır Olarak 3'e Ayrılır Fakat Savaşcı + Savascı ve Diğer Sınıflarda Böyle Bir Kavram Yoktur.

Her Silah Hemen Hemen Aynı Hasarı Verir.
Balyoz 3. Sn'de 1 Vurur (12 Bin Vurur Diyelim)
Kılıc 2. snde 1 Vurur (8 Bin Vurur)
Bu Böyledir Efsunlar Hasarı Arttırır Fakat Karşının Taktiği vs. Önemlidir.

Ofans 2-3 İle 2-2 Arasında Yüzde 10 luk Fark Var Oda Cok Önemli dğeil.
önemli olan yapılan hamleler.

sert Ağırdan cok düz vuruşun önemi vardır onunki seker sen vurursan farkı acarsın yada o vurursa vs.
dikkat atmalar vs.ler bu ws yi değiştirir.

süpürme vurusuda buna cok etkendir bunları göz önünde bulundurursan savascı ws'sinde kulraı en iyi taktiği belirleyen bitirir.

tılsım vs sadece defansif'te önemlidir.
Benim kimseyle eğlendiğim yok tavırlarına dikkat et. Oyunda deneyebilirsin. Madem karşı çıkıyorsun deneyip görebilirsin. Millet boşuna mı büyü keserken balyoz giyip savaş keserken kılıç giyiyor?
seni kandırmıslar :D

az önce yukarıda yazdım sebebini ve bunu bana yazma olurmu def 2-3 ve özel 4 lü kombinasyon tılsımım var.
genelde büyücülere tek atarım ezicinin delicinin ne oldugunu senden iyi bilirim.

gerçek karakterler arası böyle bir fark yoktur.
balyoz tabiki daha fazla vuracak ağır 3 sn de bir vurur.

kılıc 2 sn de bir vurur bu kişi şifacı yada savascı değil ki kılıcla vurasın zaten kılıcla büyücü kesiyosan o akla bişey anlatamazsın
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
sonsigaram
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen sonsigaram »

Mezomorto yazdı:
0LIVERA yazdı:
Ttaymmm yazdı:
Mezomorto yazdı:
Ttaymmm yazdı:Arkadaşlar Ofansif Dövüşme 2 (III) ürettim fakat Ofansif Dövüşme 2 (II) lı bir adamla karşı karşıya geldiğimde adam beni yere serebiliyor. Elimde balyoz var yukseltılmış mor. Benı kesen arkadaşda ise kılıç vardı ve mor hedef gözlük karakterim kılıç dışında full bıçak sırdı ve tek eksiği ışık hanım kolye. Adamda hiç eksik yoktu.

Beni kesmesi kılıç e mor hedef gözlükten mı kaynaklanıyordur fazla savaşçı bılgısıne sahip değilim genellikle buyucu oynadım şu zamana kadar. Adamda Ofansif Dövüşme 2 (II) var tekrardan söylüyorum . Şimdiden teşekkürler.

NoT : Savaşçı bölümüne fazla bakan yok diye buraya açtım konuyu Taşınmazsa sevinirim.
Kılıç kullanmasından kaynaklanıyor büyük ihtimalle. Savaşçının zırh değeri yüksek olduğu için kesici(hafif) silahlar daha fazla hasar veriyor. Büyücünün ise az olduğu için ezici(ağır) silahlar daha fazla hasar veriyor. İstersen oyunda bunu bir arkadaşınla deneyebilirsin. Gerçekten çok büyük bir değerde hasar artışı oluyor. Ben holde akreplerde ilk başta balyozla kasıyordum. Sonra cellat satırı düştü bir giyip deneyip dedim. Balyozla 2.8k vururken satırla 3.8 4'ü gördüm. Balyoz yücelen ve satırın efsunsuz olmasına rağmen. :)

Umarım dediğin gibidir üreticeğim veya düşüreceğim tılsımı satma safhasına geldim o derece.

Karakterler Arası ws de Böyle Birşey Yoktur Arkadaş Senle Eğlenmiş Biraz.
Yaratıklara Karşı evet Öyle Delici Kesici ve Ağır Olarak 3'e Ayrılır Fakat Savaşcı + Savascı ve Diğer Sınıflarda Böyle Bir Kavram Yoktur.

Her Silah Hemen Hemen Aynı Hasarı Verir.
Balyoz 3. Sn'de 1 Vurur (12 Bin Vurur Diyelim)
Kılıc 2. snde 1 Vurur (8 Bin Vurur)
Bu Böyledir Efsunlar Hasarı Arttırır Fakat Karşının Taktiği vs. Önemlidir.

Ofans 2-3 İle 2-2 Arasında Yüzde 10 luk Fark Var Oda Cok Önemli dğeil.
önemli olan yapılan hamleler.

sert Ağırdan cok düz vuruşun önemi vardır onunki seker sen vurursan farkı acarsın yada o vurursa vs.
dikkat atmalar vs.ler bu ws yi değiştirir.

süpürme vurusuda buna cok etkendir bunları göz önünde bulundurursan savascı ws'sinde kulraı en iyi taktiği belirleyen bitirir.

tılsım vs sadece defansif'te önemlidir.
Benim kimseyle eğlendiğim yok tavırlarına dikkat et. Oyunda deneyebilirsin. Madem karşı çıkıyorsun deneyip görebilirsin. Millet boşuna mı büyü keserken balyoz giyip savaş keserken kılıç giyiyor?
Adamda onu diyor zaten kılıç seri vurur ama az vurur balyoz yavaş vurur ama çok vurur sonuçta aynı kapıya çıkar ama elinde balyoz varken dikkat yediginde düz vuruş yapman imkansız o yüzden kılıç birde kılıç 200 max fazla artı saldırı ve kritik olarak fazla o yüzden kılıç sen atmışssın yani adam haklı
Sonciqaram'la alakam yoktur!Bilginize!
Kullanıcı avatarı
0LIVERA
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen 0LIVERA »

tılsım vs sadece defansif'te önemlidir.[/quote]
Benim kimseyle eğlendiğim yok tavırlarına dikkat et. Oyunda deneyebilirsin. Madem karşı çıkıyorsun deneyip görebilirsin. Millet boşuna mı büyü keserken balyoz giyip savaş keserken kılıç giyiyor?[/quote]
Adamda onu diyor zaten kılıç seri vurur ama az vurur balyoz yavaş vurur ama çok vurur sonuçta aynı kapıya çıkar ama elinde balyoz varken dikkat yediginde düz vuruş yapman imkansız o yüzden kılıç birde kılıç 200 max fazla artı saldırı ve kritik olarak fazla o yüzden kılıç sen atmışssın yani adam haklı[/quote]

Bunu Anlamak Ciddi Anlamda Akıl İstiyor Yanlıs Anlasılmasın Kimseye Aptal Demiyorum Fakat Bu Biraz Hesap ve Zeka İşi.
Şimdi Bu Adama Desem ki

Ben Kılıcla Büyücünün Bi Vuruşta 40 Canını İndiriyorum
Ama Çifteyle 52 Canını İndiriyorum İnanır mı ?
Blyoz'lada Tek Atıyorum Gelde Anlat :D
Savaq
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Savaq »

Arkadaşlar benı yalış anladınız nasıl yanı of 3 le of 2 arasında pek fark yok ozaman satayım ben bu tılsımı of 2 alayım boşunamı 500 m fazladan verıyoruz anlamadım gıttı kılıç yok dıye of 2 lı adama kesılıyoruz tamam ıska çok geçer balyoz ama sonuçta of 3 dıyorum yanı of 2 lı adam nasıl benı kesıyor bı turlu anlamadım kılıçlı ve of 1 lı adamla ws attım onuda 30 canla anca kesebıldım ama benım gıbı kılıçlı we of 3 lu olan adamı kesıyorum nasıl iş anlamadım gıttı 1 kere ıska atar 2 kere ıska atar hepmı ıska atıyor bu lanet balyoz ?
sonsigaram
Cin Avcısı
Cin Avcısı

0LIVERA yazdı:tılsım vs sadece defansif'te önemlidir.
Benim kimseyle eğlendiğim yok tavırlarına dikkat et. Oyunda deneyebilirsin. Madem karşı çıkıyorsun deneyip görebilirsin. Millet boşuna mı büyü keserken balyoz giyip savaş keserken kılıç giyiyor?[/quote]
Adamda onu diyor zaten kılıç seri vurur ama az vurur balyoz yavaş vurur ama çok vurur sonuçta aynı kapıya çıkar ama elinde balyoz varken dikkat yediginde düz vuruş yapman imkansız o yüzden kılıç birde kılıç 200 max fazla artı saldırı ve kritik olarak fazla o yüzden kılıç sen atmışssın yani adam haklı[/quote]

Bunu Anlamak Ciddi Anlamda Akıl İstiyor Yanlıs Anlasılmasın Kimseye Aptal Demiyorum Fakat Bu Biraz Hesap ve Zeka İşi.
Şimdi Bu Adama Desem ki

Ben Kılıcla Büyücünün Bi Vuruşta 40 Canını İndiriyorum
Ama Çifteyle 52 Canını İndiriyorum İnanır mı ?
Blyoz'lada Tek Atıyorum Gelde Anlat :D[/quote]
Sende ameleleri kes kardeş
Savaq
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Savaq »

Arkadaşlar benı yalış anladınız nasıl yanı of 3 le of 2 arasında pek fark yok ozaman satayım ben bu tılsımı of 2 alayım boşunamı 500 m fazladan verıyoruz anlamadım gıttı kılıç yok dıye of 2 lı adama kesılıyoruz tamam ıska çok geçer balyoz ama sonuçta of 3 dıyorum yanı of 2 lı adam nasıl benı kesıyor bı turlu anlamadım kılıçlı ve of 1 lı adamla ws attım onuda 30 canla anca kesebıldım ama benım gıbı kılıçlı we of 3 lu olan adamı kesıyorum nasıl iş anlamadım gıttı 1 kere ıska atar 2 kere ıska atar hepmı ıska atıyor bu lanet balyoz ?

Buyucu kesmekte sorunum yok bi duz bır sert vuruşa gidiyor bana savaşçıyı anlatın savaşçıyı buyucu kesmekte nevar buyucu uzerınden bana örnek verıyorsunuz ??
Kullanıcı avatarı
0LIVERA
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen 0LIVERA »

Savaq yazdı:Buyucu kesmekte sorunum yok bi duz bır sert vuruşa gidiyor bana savaşçıyı anlatın savaşçıyı buyucu kesmekte nevar buyucu uzerınden bana örnek verıyorsunuz ??

ofans 2-3
süpürme 1-3 sanırım
dikkat 3
ofans 3

bunlarla rahatlıkla bir savascıyı devirirsin.

geri kalan taktik ve beceri.

ama yok ben işimi garantiye alıyım dersen

defansif 2-3
defansif 1-3
sakınma 3
dikkat 3
bunlarla beni kesebilen bir savascı henüz cıkmadı daha doğrusu ofans 2-3 ü olan bir savascının beni kesmeye kudreti bile yetmedi yetmiyorda tabi bu yüzden ofans ol gel yazan ve yusuflayanlar cok olur cevrende
Savaq
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Savaq »

Yok kardeşim bak sadece buraya odaklan bende of 2 3 var adamda of 2 2 var adam benı sırf kılıcı olduğu için mi yere seriyor ben bunu merak edıyorum 1 kere krtıgı fazla gelır keser ben ıska atarım keser öyle olur keser felan fılan tamam kabul ederım ama her bu of 2 lı adamla karşılaştığımda ölecekmıyım ben ?
sonsigaram
Cin Avcısı
Cin Avcısı

0LIVERA yazdı:
Savaq yazdı:Buyucu kesmekte sorunum yok bi duz bır sert vuruşa gidiyor bana savaşçıyı anlatın savaşçıyı buyucu kesmekte nevar buyucu uzerınden bana örnek verıyorsunuz ??

ofans 2-3
süpürme 1-3 sanırım
dikkat 3
ofans 3

defansif 2-3
defansif 1-3
sakınma 3
dikkat 3
bunlarla beni kesebilen bir savascı henüz cıkmadı daha doğrusu ofans 2-3 ü olan bir savascının beni kesmeye kudreti bile yetmedi yetmiyorda tabi bu yüzden ofans ol gel yazan ve yusuflayanlar cok olur cevrende
He he ofans 3 ve dikkat 3 diyor seni şöyle kuma alalım kesen savaşcı yokmuş hiç denk gelmemişssin diyelim o zaman
sonsigaram
Cin Avcısı
Cin Avcısı

0LIVERA yazdı:

ofans 2-3
süpürme 1-3 sanırım
dikkat 3
ofans 3

defansif 2-3
defansif 1-3
sakınma 3
dikkat 3
Adamın biride senin gibiymiş buğdaylarını alıp değirmene gidiyomuş sırayı filan dinlemiyomuş ilk önce kendi buğdaylarını öğütüyomuş babası demiş oğlum yapma etme bir kıllıya denk gelirsin sonra gitmiş bakmış adamın biri soyunmuş bunu bekliyor gerisini anlatmama gerek varmı ? .D
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön