4 Yıl Sonra Oyuna Geldim Ama...

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
fiticann12
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

4 Yıl Sonra Oyuna Geldim Ama...

Mesaj gönderen fiticann12 »

Çok büyük hüsrana uğradım şu an 16 yaşındayım ve ben ilkokul 3.sınıfa giderken başlamıştım çok net hatırlıyorum babamla oynamıştım bu oyunu arkadaşlar... Babam yüklemişti oynamıştı başlarda kendisi ama anlamadı tabi sonra ben başladım oyuna ve HAYATIMIN OYUNU buydu. 4 yıl durmadan oynadım öğrencilik hayatımı koyverdim (sonradan düzelttim merak etmeyin :D ) en sonunda oyundan eski zevk alamadığımı anladım ve bıraktım. Bıraktım dediğim yanlış anlamayın tamamen değil. Yani şöyle: oyunu kaldırıyorum 2-3 ay sonra tekrar canım çekiyodu 2-3 ay oynuyodum ynen öyle şekilde devam etti fakat şu son 2 yıl hiç girmedim oyuna. Bugün girdim ve ÇOK BÜYÜK HÜSRANA UĞRADIM. Oyunda kimse yok. Oyunun GM'si bile League of Legends oynuyor :evil: fotoğraflarını atıyor. Eskiden çeteci mağarasında,kurt mağarasında çoğu yerde görev yapamıyordum. "Kardeşim bana da bırak da görevimi yapayım." diyodum ama şimdi hiç insan yok.Varsa da 49 lv ve oyunu bırakamayan lodos arz savaşlarında olan insanlar. Bu oyun tamamen para olmuş silah parlatma,akçe,tılsım filan gelmiş neyse bunları geçelim.

BEN 4 YIL ÖNCEKİ ARKADAŞLARIMI ÖZLEDİM 20-25 YAŞINDA Bİ ABLA BANA YARDIM EDİYORDU. 35-40 YAŞINDA Bİ ADAM VARDI ŞİMDİKİ YAŞINI HATIRLAYAMIYORUM O ZAMAN TILSIM SUNUCUSUNDAKİ EN İYİ SAVAŞÇIYDI ONDAN YARDIM İSTERDİM CANI SIKILINCA TAMAM GELİP EDEYİM DERDİ. SON 49 LEVEL GELDİKTEN SONRA DÜŞÜŞ BAŞLADI. SONRA PARA İÇİN YENİ YENİLİKLER GELDİ SİLAH PARLATMA FİALN VE OYUN TAMAMEN BİTTİ. LÜTFEN BU KONUM Bİ BAŞLANGIÇ OLSUN ESKİ İKV GERİ DÖNSÜN LÜTFEN :cry:
Sonkez
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: 4 Yıl Sonra Oyuna Geldim Ama...

Mesaj gönderen Sonkez »

Aynen katılıyorum
Whitexangel - Sonkezxx - Swordxexpert
Demokrasi
İskele Babası
İskele Babası

Re: 4 Yıl Sonra Oyuna Geldim Ama...

Mesaj gönderen Demokrasi »

başlama başlamaaaa millet bıraktı sen başlıyon bu ölü forumda takılsan bile daha cok zevk alırsın

“Genel Sohbet” sayfasına dön