Emo denilen ezik yazımda yazdığım gibi benim açıklama yapmam gereken birşey vardı ve yaptım hala dedikoducu karılar gibi ne ötüyosun sen allah aşkına wcansu iş başında diye.
Ben kfygfb hüseyine açıklamamı yaptım İstanbula geldiğimde birlikte çay içip sohbet etmeyi de konuştuk ki en yakın zamanda bunu da gerçekleştiricez sen var ya hakkaten çocuksun hani nişanlanıyorum falan dedin yaa nişanlın senin cocuk oldugunu hala görememiş sen git biraz kumda kale yap küreklerinle oyna sen.
Sen benim wcansu olmamı araştırdın mı benim elimin kolumun bağlandığını hiç düşündün mü ha 0 2 yas grubu cocuk seni.
Bilmiyorsun konuşma ok ben gereken herşeyi hüseyine anlattım bana dediği laf şu oldu
ÖMER NEDEN DAHA ÖNCE BANA BUNU ANLATMADIN...........
o yüzden emo musun emocu musun nesin bilmem bi olayı irdelemeden araştırmadan ötüp durma laf sokma o laflarını çıktığı yere tıkarım.
Rosafin vs. Masumprens
- denizxlord
- Cin Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- denizxlord
- Cin Avcısı
Re: Rosafin vs. Masumprens
Bu arada kendini 35 yaşındayım diye tanıtan ama 23 yaşında çıkan kendini abi gösteren itemlerimizi alan( adı bende kalsın ) bu insanlara birşey yok wcansu wcansu.
Bu insanı tanımam etmem ama wcansu sanırım sizi fazla kesmiş fazla yenmiş iyi nam yapmış ki acısı hala içinde emocan
))
Neyse siz wcansu diyin durun.
Nasıl olsa bi oyun dediğim gibi çarlar silinse kalan baki olan tek şey dostluk.
Bu insanı tanımam etmem ama wcansu sanırım sizi fazla kesmiş fazla yenmiş iyi nam yapmış ki acısı hala içinde emocan
- Nedenben
- Yasemin'in Gözcüsü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: HUN
Herkesın Bır Yerı Varı Edebınde Bır Yerı Var Terbıyenınde.AdamLıgında Forum Gecmısıne Bak Oyun Oyun Dıyorsunuz Su Oyun Icın yapmadıgınız Sey Yok.Vıdyoda Gayet GuzeL. 2 Sahsada HeLaL Ve Tebrık Etmek duserkı Sız Bırbırınızı Yıyorsunuz.Yakısıyormu .? Hadı Var Saydık Bırısı Hata Yaptı. Sen Bır MusLuman OLarak Hatayı Yuzune Vurman gerekırmı.? Yada EDebını Bozmadan Ayıb Ortmenmı Gerekır Bak Konunun Gecmısıne YapıLan Tum YorumLara ıLk oLumsuz Cevabı KımLer Vermıs. Ne Yapmaya CaLısıyorsunuz. Acık Acık SoyLeyın Dostumuzu Dusmanımız BıLeLım SoyLEdıgım Sadece Senın Icın DeyıL Herkes Icın GecerLı Yerı GeLır HaksızLıga Ugrayan Sen OLursan senı Savunurum Ama HaksızLık yapan Sen OLursan Tepkımı Ortaya Koyarım.! Oyunu Oyun OLdugu Icın Oynayın.Kımse Tek basına Bısey Yapmıyor Herkesın Bır Yerı Var .!denizxlord yazdı: Bu arada kendini 35 yaşındayım diye tanıtan ama 23 yaşında çıkan kendini abi gösteren itemlerimizi alan( adı bende kalsın ) bu insanlara birşey yok wcansu wcansu.
Bu insanı tanımam etmem ama wcansu sanırım sizi fazla kesmiş fazla yenmiş iyi nam yapmış ki acısı hala içinde emocan))
Herkesın Derdı ReaL oLmus Demekkı Zamanında Iyı Koymus.!

- Kabusxbaskan
- Labirent Rehberi
- Lonca: KABUS TEAM
CAGLAR keltos dostum
Herkez bir alem dünya bir garip donuyor dunya oda bir garip :lol:
Yapıştır :lol:
Herkez bir alem dünya bir garip donuyor dunya oda bir garip :lol:
Yapıştır :lol:
≈●≈ İsmail Etgü ≈●≈
≈●≈ KabusxAsabidj ≈●≈
Sizinle dalga geçen sizi tanıyan ve sizi önemseyen biridir
KABUS TEAM GERİ DÖNÜŞÜNE HAZIR OLUN
Sizinle dalga geçen sizi tanıyan ve sizi önemseyen biridir
KABUS TEAM GERİ DÖNÜŞÜNE HAZIR OLUN
- denizxlord
- Cin Avcısı
Benim açtığım her konuya yazdığım her yazıya bir kulp bulup takarlarsa bende onu yazarım.
Yaa allah aşkına umurumda mı oyun işiniz gücünüz laf ebeliği yapmak.
Ben üniversitemi okuyorum günde en fazla 2 saat on oluyorum. Geri kalan vaktimi evimle nişanlımla geçiriyorum
başka yaptığım iş yok.
Ben masumprensimin kadim kestiği için ilk kez o kestiği için güzel bir yorum yazdım wcansudan girdiler Thasandan cıktılar bu kadar çaresizlik olur yani.
Rosafine gelince evet iyi bir büyücü ama sadece yaptığı iş bu.
Bu oyun birlik beraberliğin oyunu bakalım migratlar geldiğinde ne kadar takım oyunu oynuyor görelim ama pek fazla girmem oyuna o yüzden secerelerini sizler tutun.
Yaa allah aşkına umurumda mı oyun işiniz gücünüz laf ebeliği yapmak.
Ben üniversitemi okuyorum günde en fazla 2 saat on oluyorum. Geri kalan vaktimi evimle nişanlımla geçiriyorum
başka yaptığım iş yok.
Ben masumprensimin kadim kestiği için ilk kez o kestiği için güzel bir yorum yazdım wcansudan girdiler Thasandan cıktılar bu kadar çaresizlik olur yani.
Rosafine gelince evet iyi bir büyücü ama sadece yaptığı iş bu.
Bu oyun birlik beraberliğin oyunu bakalım migratlar geldiğinde ne kadar takım oyunu oynuyor görelim ama pek fazla girmem oyuna o yüzden secerelerini sizler tutun.
Yav bırak ben cocuk olayım Sen gibi olmayımda En azından erkek lere ilgim yok
hangi yüzle gelip oynuyorsun ki daha oyunda yüzsüsmüsün sen ?
Ben cocuk kalayım sen oğlancı kal :=)
hangi yüzle gelip oynuyorsun ki daha oyunda yüzsüsmüsün sen ?
Ben cocuk kalayım sen oğlancı kal :=)
Sunucu:TıLsım
Karekter:Savaşçı
KıLan:ArzınCocukLarı
Lonca:Hunx
Ayhilal ~~Çığlıkx ~~EMO~~
Şakağımdaki kansa,
O benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense,
Erkekçe ölüşümdür...
Karekter:Savaşçı
KıLan:ArzınCocukLarı
Lonca:Hunx
Ayhilal ~~Çığlıkx ~~EMO~~
Şakağımdaki kansa,
O benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense,
Erkekçe ölüşümdür...
Şu vs yi izlemeyi çooooo...k isterdim ama açmayı beceremedim bi yardım ederseniz sevinirim :S
:lol:
*.Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur.*
-
- İri Fare Avcısı
o zaman dostum durdurun bu dünyayı ınmek ıstıyorum....
yapıştır
yapıştır
aristoklat
-
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Umut Yolcuları
oyun olduğunu anladıysan senin adına sevindimdenizxlord yazdı: Bu arada kendini 35 yaşındayım diye tanıtan ama 23 yaşında çıkan kendini abi gösteren itemlerimizi alan( adı bende kalsın ) bu insanlara birşey yok wcansu wcansu.
Bu insanı tanımam etmem ama wcansu sanırım sizi fazla kesmiş fazla yenmiş iyi nam yapmış ki acısı hala içinde emocan))
Çarlar :
LaZKoPaTHxXx= 49-->Büyü
SoNxLaZKoPaTHxXx= 49------>Büyü
LaZKoPaTxXx= 49-------------->Savaşcı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arz
EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR'AN HEDEF TURAN
LaZKoPaTHxXx= 49-->Büyü
SoNxLaZKoPaTHxXx= 49------>Büyü
LaZKoPaTxXx= 49-------------->Savaşcı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arz
EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR'AN HEDEF TURAN
- Hunter
- Işık Hanım'ın Elemanı
Harika ws olmuş tebrikler ..
Âyinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde.
KabusxLoncası
Kabusxhunter
KabusxLoncası
Kabusxhunter