LÜTFEN OKUYUN BUNU...OYLE YORUM YAZIN...
Her şeyi baştan anlatacam ister inanın ister inanmayın ben bankada oturuyordum orda Sanalkorkun(berat) varmış onunla konuşuyorduk sonra Rowxyolcu geldi buna daldı durduk yere daha önce ne olmuş hiç bilmem ben rowa alış veriş açtım yapma birşey konuşyuorum şuan dedim bana SEN KİMSİN LANNNN dedi gel bana dal ole dedim tm dedi 50m lık KANATMASIZ vs KAbul mu dedim KABUL dedi ordada yanımda sanalkorkun la Ataxmaraşel vardı onlarda yanımda geldiler benimle Adaya Gittik ilk vs de ikimizde Öldük... Sonrakınde rowxyolcu bni 25 Canla kesti (1 0) sonra ben bunu kestim(1 1) ve bana dediği tek kelime şu iTem alıp kesersin anca dedi.. sonra tekarar kestim (2 1) yine bana dedi anca başkalarından item alıp kesersin beni dedi son ws de ben bunu (3 1 ) kestim ... bana dediği kelime şu sana 1 kuruş para vermem ancak oyle item alıp kesersin beni dedi ve oyundan çıktı... Yanımda Ataxmareşel ile Cnquerorxsanal vardı onlar şahitler... vs 2 1 ken ben ortaya bu iyiliğini hiç unutmam yazdım rowxyolcu yazıda gördü inkar etmiyorum dedim doğru ataxmaraşelde para aldım orda oda eyw dedi geçti sonra Rowxyocu foruma koyacam dedi tamam koy dedim.. metora geçtm kasada RowxGlyon varmış ona anltıp Lonca başkanı kmse ona söyle diye tamam dedi sonra çılgıntürkşirine pm attı itemlerini hmn bna yansıt yoksa kötü şeyler olacak dedi.. sen kimsn dedim ferro dedi itemleri ona gösterdim sonra vs tekarar atılacak denildi adaya gitti kimse gelmedi müfit abim(Parhenious) ve özkan abim benim çarımla yanıma Geldi(Presstige) adaya geçtik rowferro geldi oraya Presstigenin zırhı yok o doğru daha 2 hafta önce item almak için onun zırhını 40m ye sattım..(urban tora tora) glyon zırh aldığımı idda ediyor birde.. Başkentxcost GEldi oraya vs yi tekarar atacaz dedi kabul etimm Başkentxcost 3 1 TEKRAR KESTİM.... ve para ne olacak cost dedim senden aldğım 50m yi kasaya gidip her kese dağıtacama orda yemin de ettim... cost hileyle alığın vs nin parasını kimeseye vermem dedi Tamam helal olsun paranıda istemiyorum yeter dedim ordan çıktım kasaya gittim.. bana şimdi diyorlarkı item aldın ve kestin başta Başkentxcost olmak üzere cevabım Bu '' Lan Sen bendeki İTemleri alıp giyebilecek kadar adam mısın ? Sen o İtemlerin bazılarını bul Bana sunucuda!!! '' hadi beni gçetim bana inanmadınız orda Ataxmaraşel cnquerorxsanal vardı onalarada mı inanmadın... Ferro Lafım sana kardeş .... Ben bu oyunu 2.5 yıldır Oynuyorum EMEĞİMİ TATKDİR EDCEĞİNİZE BİN DEREDEN SU GETİRİYORSUNUZ.... BEN SİZE DOĞRULARI SÖYLEDİM ORDA BANA İNANMADINIZ BARI YANIMDAKILERE İNANIN... Rowxyocu ALLAH BİLİYOR HER ŞEYİ DAHA BAŞKA LAFA GEREK YOK.... BENİMLE VS DE ATTIN SENİDE TEBRİK ETTİM ORDA İYİSİN AMA BENİ KESEBİLECEK KADAR İYİ DEĞİLİSİN..!!!! BUNU ANLA HERŞEYİN ALTINDA BİR BAHANE ARAMA...
....KAZANMANIN DA KEYBETMENİNDE BİR ŞEREFİ VARDIR....
Ataaras-Presstige-Bartınlıxpress-Corvinus-carlsberg-ındıanajones
Parthenious-Ataaras-Presstige ortaklığı..
- Hanzala
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Parthenious-Ataaras-Presstige ortaklığı..
söyleyenecek çok fazla söz yok ferhat belki ark. ının koruğun için bu şekilde bakıyorsun olaya ama anlamadığım olay ataaras zaten oyunu bıraktı bunu bilenler biliyor ve bırakan adam oyuna tekrar girse ne olacak ve senin müfit abi hakkındaki dediklerin denmicekler laflar sana yakışmayan ve terbiyesizce kelimeler bu sunucuda benden çok müfit abiyle beraber oldunuz ne para için şerefsizlik yapmıştır nede birileriyle ortak olayımda milleti kazıklıyım havasında olmuştur. Laf ağızdan bir kere çıkar bu yüzden çıkanları 2 kere düşünelim öyle çıkaralım. Ve olayın ben içerisinde olmadığım için temkinli yaklaşmama rağmen sen bizzat olayın başından beri oradaymış gibi tahminlerle karalıyorsun herkesi bu konunu burada olması ve bu konu üzerine mesajların da cevap olarak çirkince yazılması hiç birinize yakışmıyor.
Hanzala
KrigarE
Bıraktımla, Başladım arsında bir yerdeyim ...
KrigarE
Bıraktımla, Başladım arsında bir yerdeyim ...
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Rulers Ofthe World
Ataaras ben oyundan çıktıktan sonra Rowxyolcu seninle üstünde başkalarının itemi olduğunu bilmesine rağmen vs atmayı kabul etti ve 50msine tekrar vs yaptınız ve sana parayı vermedi mi?
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
- Titxdelikurt
- Demirci Çırağı
- Klan: Lodos
Sadece gülüyorum bu veledlere, Rowxferro denen kız çocuğu yani Çılgıntürkşirine ile defalarca vs attım, ve her vs sonrasında özellikle eminönü arz sancağından gelmes 15 dk sürer ve her seferinde birilerinden item bulur gelir, bazen yener bazen yenilirdi, oysa biz üstümüzde ne varsa onla gücümüzü ortaya koyar, yaradan ne verdiyse
güler eğlenirdik, Başkentxcost yani şimdiki adı ile Rowxyolcu, benim arz klanında Parthenious ( Müfit ) ile birlikte, takdir eddiğim ( Erkan ) arkadaşlardan bir tanesiydi..
Erkan çamura yatmaz müfit asla müsamaha göstermez ataaras ı tanımıyorum, ama velevki böyle birşey oldu, hiç kimse kusura bakmasın Row loncasından bir tane adam gibi adam yok ki birinden item dilenmeden onla bunla vs atıp bileğinin hakkı ile kazanabilsin...
İleti Düzenlenmiştir.
güler eğlenirdik, Başkentxcost yani şimdiki adı ile Rowxyolcu, benim arz klanında Parthenious ( Müfit ) ile birlikte, takdir eddiğim ( Erkan ) arkadaşlardan bir tanesiydi..
Erkan çamura yatmaz müfit asla müsamaha göstermez ataaras ı tanımıyorum, ama velevki böyle birşey oldu, hiç kimse kusura bakmasın Row loncasından bir tane adam gibi adam yok ki birinden item dilenmeden onla bunla vs atıp bileğinin hakkı ile kazanabilsin...
İleti Düzenlenmiştir.
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.

ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.

ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
Tit sana sadece seni ilgilendirmeyen konulardan tittir diyorum :roll:
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Rulers Ofthe World
delikurt her b*ka atlama.
seni susturmaya 2 fotoğraf yeter.

şu üstteki fotoğrafta ölmeden önce bi kere daha vurmasa 90 canla götürüyodum da şans..
eski forumda bunun gibi onlarcası vardı keşke kapanmasaydı
Row loncası üyelerinin vs sırasında başkasından item aldığını kanıtlayan bir fotoğraf göster?
Seni zaten tüm sunucu tanıyo aslında bu yorumu yazmaya gerek bile yok aylardır bir adım ileri gidemedin sürekli iftira,yalan,dolan,eziklikler,küfürler...
ama naapim canım sıkılıyo
seni susturmaya 2 fotoğraf yeter.

şu üstteki fotoğrafta ölmeden önce bi kere daha vurmasa 90 canla götürüyodum da şans..
eski forumda bunun gibi onlarcası vardı keşke kapanmasaydı
Row loncası üyelerinin vs sırasında başkasından item aldığını kanıtlayan bir fotoğraf göster?
Seni zaten tüm sunucu tanıyo aslında bu yorumu yazmaya gerek bile yok aylardır bir adım ileri gidemedin sürekli iftira,yalan,dolan,eziklikler,küfürler...
ama naapim canım sıkılıyo
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
Konuyla pek alakam yok fakat ferhat buaralar belki farkında değilsin ama kendini her tartışmada olayın içine sokuyosun. Özellikle herzaman herkese dediğim gibi Parthenious yani Müfit abi senin benim değil bütün sunucunun abisidir ve sen ona söylemeye utansanda sunucuda abi denilicek, abilik vasfına uyan tek kişidir. Bu konuyu okurken yaptığın yorumu hayretler içinde okudum senden yaşça çok büyük birine bu şekilde laflarını okuyunca :? Olayın kızgınlığı diyelim ama bunca zaman vakit geçirdiğin birisinede böyle basit bir olay içinde onca laf söylemen bi anda onu silmeyi sana yakıştıramadım. Belki aksini ikna ediceksin ama ferhat dostum sen artık eski ferhat değilsin..
KALLPYSTARİOUS
JUAQUİN
JUAQUİN
ROWXFERRO bnm üstümdekleri itemler benim emeğe az saygı gösterin onlarada barı laf uzatmayın onları dizene kadar neler yaptım hepside alın teriyle oldu onların... bu ws den alığım paralarıda arkadaşlara dağıtıyorum item alıyorum onlara.... Rowxyolcu gitti Başkentxcost çarını getir bununla ws at bakalım dedi kabul ettim orda olanlar Şahit bununlada attım yine 3 1 ALDIM... ve senin adamının dediği kelime yine bu BEN SANA 1 KURUŞ VERMEM... BAŞKASININ İTEMLERİYLE ALIRSIN ANCA DEDİ... COST 50M DEDİM PARA FALAN VERMEM DEDİ GEÇTİ... ŞİMDİ GİT DE KENDİ ADAMINI AYIPLA BİRAZ ÖNCE VERDİĞİ SÖZDE DURMAYI ÖĞRENSİN SONRA BENİM YANIMA GELSİN... ŞUNUDA ANLA COST SENİN BENİ KESEBİLMEN İÇİN DAHA ÇOOOK İTEM DİZMEN GEREKİR ÇOK... BİRDE BANA 3 SETİM VAR DEDİN GÖRDÜK 3 SETİ....
ATAARAS:3 ROWXYOLCU: 1 50M ORTADAKI İDDA...
ATAARAS:3 BAŞKENTXCOST:1 50M ORTADAKI İDDA...
ŞİMDİ MADEN LONCA BAŞKANISIN ELİNDEN GELENİ ARDINA KOYMA... YA PARA GELSİN YADA ÇAR SİLİNSİN BU LAFI DİYORUM ÇÜNKÜ BANA ROWXYOLCU 'NUN DEDİĞİ LAF BU ''BEN SANA PARA FALAN VERMEM GEREKİRSE BU ÇARI SİLERİM'' KENDİSİNE DE SORUN BU KELİMEYİ KULLANMIŞ MI KULLANMAMIŞ MI ?
Ataaras-Presstige-Bartınlıxpress-corvinus-carlsberg-ındıanajones
ATAARAS:3 ROWXYOLCU: 1 50M ORTADAKI İDDA...
ATAARAS:3 BAŞKENTXCOST:1 50M ORTADAKI İDDA...
ŞİMDİ MADEN LONCA BAŞKANISIN ELİNDEN GELENİ ARDINA KOYMA... YA PARA GELSİN YADA ÇAR SİLİNSİN BU LAFI DİYORUM ÇÜNKÜ BANA ROWXYOLCU 'NUN DEDİĞİ LAF BU ''BEN SANA PARA FALAN VERMEM GEREKİRSE BU ÇARI SİLERİM'' KENDİSİNE DE SORUN BU KELİMEYİ KULLANMIŞ MI KULLANMAMIŞ MI ?
Ataaras-Presstige-Bartınlıxpress-corvinus-carlsberg-ındıanajones
ataarası pek tanımam ama Parthenious yani müfit abiye böle laflar edilmesi beni ve tüm sunucumuzu üzmüştür...
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo
Olcay Hangül
Olcay Hangül