mesela liderim başkanım Mkakinq ve benim ayni cafeden oynadığımız zamanları hatırlar gibiyim şimdidenMkalider yazdı:Oncelıkle basvuru dahı kabul etmıyoruz artk ben ve benım gıbı hosgoru altında toplanmıs arkadaslarım la lonca kurduk .. arkadaslık baglarımızı sorar san eger gercek hayattada samımıyız oyundada degısen bısey yok benım uzerımde lıder yazması yada baskan yazması bızım hıc bır ayrıcalıgımızın oldugu anlamına gelmez buda neyı gosterır herhangı bır Mka uyesı benım kardesım dır ablam yahut kardesımdır..melikee yazdı:loncaya katılmak isterim ama şunları öğrenmek istiyorum. oyuna genelde giriyormusunuz kaç saat online oluyorsunuz akşamlarımı gündüz mü aranızdaki ilişkiler düzgün mü ortak bişeyler yapıyormusunuz yeni gelene kasmak için yardım ediyormusunuz bunları açıklarsanız kurallarınızda sevinirim o zman başvurmak için herkes düşünür . YANİ ben veya bir başkası başvurdu diyelim ona derseniz kasmada yardım etmeyiz diye adam görevlerde başkalarından yardım isterse ne anlamı var lonca olmanın artı konuşmalarınız yada üyelerinizden istekleriniz sadece 4 kuraldan ibaretmi onalrla konuşma tarzınız emir verir gibi mi yoksa rica etmek tarzında mi bence lonca olmak konusunda bunlar çok önemli.
bana cvp şunu yazmayın seni alan kim bunları soruyorsun böle bi cvp ta zaten loncanızın durumunu gösterir..
hayırlı olsun kolay gelsin
Bız sadece suna bakıyoruz Uye olabılmek ıcın Adam olmak gerekır
Keyifli Forumlar..
MKA[Mustafa Kemalin Askerleri] Loncası
- MKAKoMuTaN
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: MKA[Mustafa Kemalin Askerleri] Loncası
MkaKoMuTaN by IIxKıBRıSLıxII
Akıllı insanlar yeni fikirleri
Normal insanlar gerçekleri
Basit insanlar ise MKA yı tartışır...
- MKAKoMuTaN
- FareAdam Düşmanı
Güncel
- MKAKoMuTaN
- FareAdam Düşmanı
MKAKoMuTaN yazdı:Güncel
MKA lar, Benim karşıma içlerinizden bir kaç kişi hariç isim vermiyorum biliyolar kendilerini- onları da anlamıyorum niye loncadalar ama saygı duyarım-, diğerleri sakın karşıma çıkmasın ,oyunda yapabileceğim tek şey muhattap olmamak ama real hayatta çıkan olursa karşıma, bana o edilen lafları vucudunda yara bere ile öder.Hayırlı Olsun loncanız
deathstolker DeathStolker Deathstolkerr Xxdeathstolkerxx

-
- Salgın Koruyucusu
Bu karsıma cıkmasınlar fln laflarını geveleme yada carpıtma kım kım soyle bıde Golge Haramılerındensın saygım var nıck ınıde bagıslarsan bıze cok sevınırız nasıl olsa laf atıp kacma yerı degıl forum herkesın bılmeye ıhtıyacı var..cikletcim yazdı:MKA lar, Benim karşıma içlerinizden bir kaç kişi hariç isim vermiyorum biliyolar kendilerini- onları da anlamıyorum niye loncadalar ama saygı duyarım-, diğerleri sakın karşıma çıkmasın ,oyunda yapabileceğim tek şey muhattap olmamak ama real hayatta çıkan olursa karşıma, bana o edilen lafları vucudunda yara bere ile öder.Hayırlı Olsun loncanız
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
LONCA ISMINIZ GÜZEL.
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
- MKAKoMuTaN
- FareAdam Düşmanı
teşekkürlertokyo2drift yazdı:LONCA ISMINIZ GÜZEL.
- PROF
- Mezarlık Bekçisi
yorumun hemen altında "Kullanıcı İmzası" denilen ve "Kullanıcı Paneli"nden düzenlenen bir kısım bulunuyor. arkadaşın char isimleri orada yazılıMkalider yazdı:Bu karsıma cıkmasınlar fln laflarını geveleme yada carpıtma kım kım soyle bıde Golge Haramılerındensın saygım var nıck ınıde bagıslarsan bıze cok sevınırız nasıl olsa laf atıp kacma yerı degıl forum herkesın bılmeye ıhtıyacı var..cikletcim yazdı:MKA lar, Benim karşıma içlerinizden bir kaç kişi hariç isim vermiyorum biliyolar kendilerini- onları da anlamıyorum niye loncadalar ama saygı duyarım-, diğerleri sakın karşıma çıkmasın ,oyunda yapabileceğim tek şey muhattap olmamak ama real hayatta çıkan olursa karşıma, bana o edilen lafları vucudunda yara bere ile öder.Hayırlı Olsun loncanız
bir varmış bir yokmuşum
Saygılar:D
deathstolker DeathStolker Deathstolkerr Xxdeathstolkerxx

- MKAKoMuTaN
- FareAdam Düşmanı
beyler polemiğe girmeye gerek yok sanırım