[ÖNERİ]Maden Birleşimi
Re: [ÖNERİ]Maden Birleşimi
Mantıklı bir fikir. Ancak İKV maden piyasası İMKB 'den daha beter dalgalandığı için Değersiz Madenlerin adetini sabitleyemezsin. Atıyorum 50 Kripraz 1 Akik dersin önümüzdeki ay bi bakmışsın Akikler'de düşüş var uygulama çöp olur.

- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Teşkilatta akik 15 m civarı kalsedonuda 10 bine alanı görmedim :shock:
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
Önüne gelen kendini yönetici sanıyor bunlara söylenecek söz bulamıyorum açıkcası ayrıca diyelimki yönetici imzanda [ Ecel Getiren] falan artistliğin kime ?fuci yazdı:bunlardan 10 tanesi birleşincede bir tane gm olsunMelodrama yazdı:Merhaba, ilk önce önerilerini "IKV Destek Ekibi" ile paylaşmanı öneririm forum üzerinden yapılan öneriler kayda alınmıyor.Düşüncene gelicek olursak böyle bir şey IKV' deki tüm maden dengesini bozar ve ayrıca böyle birşeyin IKV yönetimi tarafından uygulamaya koyulacağını sanmıyorum ... İyi Forumlar.bune ya sanki desteğe yolanan mesajlar işe yarıyorXD
Nothing
böyle bir konu uzun zamandır aklımda ama bu şekilde bir tepki alacağını bildiğimden hiç uğraşmadım yazmak için
vede bazı eksiklikler var.
Bir oyuncu 1000 elmas çekmiş reçeteyle yada bir npc de 1000 elması verip yerine 1 menekşe elmas alabilir.yada daha değişik bir rakam da olabilir.ama burada şöyle bir sorun ile karşılaşıyoruz.ikv de maden fiyatları dönemsel olarak çok değişebiliyor.mesela 500 topaza 1 mavi topaz alınacak olsa.topazın değeri (beyaz köşk için tabi hala aynıysa
) 10bin.500 tanesi 5m eder.mavi topazın değeri 3m.ama yarın bir bakarsın mavi topaz 8m olmuş.yada daha da düşmüş 1m olmuş.bu durumda bazı reçeteler zamanla değerini kaybedecek.
değerini kaybedecek derken de şöyle birşey geliyor insanın aklına.ikv de iksir reçeteleri ,mor eşya yada şaheser silah reçeteleri dışında değerli reçete pek kalmadı zaten.
açıkçası bunu yaparlar mı bilmem ama üzerinde çok uğraşılması gerekiyor.
Bir oyuncu 1000 elmas çekmiş reçeteyle yada bir npc de 1000 elması verip yerine 1 menekşe elmas alabilir.yada daha değişik bir rakam da olabilir.ama burada şöyle bir sorun ile karşılaşıyoruz.ikv de maden fiyatları dönemsel olarak çok değişebiliyor.mesela 500 topaza 1 mavi topaz alınacak olsa.topazın değeri (beyaz köşk için tabi hala aynıysa
değerini kaybedecek derken de şöyle birşey geliyor insanın aklına.ikv de iksir reçeteleri ,mor eşya yada şaheser silah reçeteleri dışında değerli reçete pek kalmadı zaten.
Hayat tek başına mücadele sanatıdır.
Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!!
Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.
Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!!
Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.
- SpyderFreak
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
Sadece Menekşe Elmasa yönelmemeni tavsiye ederim 1 günde 1 Menekşe çekebilecekken tüm madenleri gezerek belki de 3 Akik 2 topaz 1 kızıl falan çekebilirsin.Lucagox yazdı:Sarraf Şans Arttırıcı Aldım (%60). Ve dün sabahtan beri Gece haricinde hep elmas çektim. Fakat sadece 1 menekşe çıkarabildim belki diğer günlerde hiç çıkaramayacağım bu kadar zor olmamalı maden işi veya başka bir iş var diye düşünüyorum bu işin içinde.
Spyderfreak ismi başka biri tarafından açılmıştır, adıma bir şey istenirse vermeyin. Mesuliyet kabul etmiyorum, oluşabilecek sorunlardan sorumlu değilim.