Benim charımda o tarihten 20 gün kadar önce gitmişti.Sadece 20 gün için karakteri alamamak beni delirtiyor.Lütfen bi çare bulun of offfDehrayN yazdı:Peki Lathander kutu ne yapıp edip alacağım 01.09.2010 tarihini biraz daha geriye alsanızda ben dahil olmak üzere diğer arkadaşlarda bu yaptığınız calısmadan faydalansa? Karakterlerimizi kurtarsak ?Lathander yazdı:Bu konudaki tepkileri anlamakla beraber bazı noktalardaki eksik bilgleri gidermek istiyorum.
Silinen karakterin geri gelmesi bizler için sadece sistemin yaratılması ile bitmiyor. Sizden gelen bildirimler yine ayrı bir iş planı ile değerlendirilmektedir. Bu da ayrı bir iş yükü demektir. Bu sistemin gelişi güzel kullanılmaması için bazı şartların konulması kaçınılmazdı. Bizim de aklımıza ilk gelen (ki bu cümlelerim kutunun diğer Plus Paketlerden farkını soran arkadaşlara hitabendir) yıllarca Wow Pes Fifa oyunlarının yer aldığı o mağzalaralara İKV'yi taşıyan, İKV'ye sadece satış olarak değil tanıtım olarak maddi gelirden çok daha önemli olan manevi kazanç sağlayan İKV Özel Sürüm Kutusu'ndan başka bir şey olamazdı. Eğer bizim bu kararımızı maddiyatla ilişkilendiren oyuncularımız varsa normal 3 aylık plus paket ile İKV Özel Sürüm Kutu'nun fiyatlarını yanyana koyup tekrar düşünmelidir.
Bu noktada İKV Özel Sürüm Kutu'ya ulaşma imkanı zayıf olan oyuncularımız için alternatif kanalların sağlanması için elimizden geleni yapacağız. Şu an www.uyelikal.com'dan İKV Özel Sürüm Kutu için sipariş verebilirsiniz.
İyi forumlar.
Silinen Karakterler Geliyor,Üretim ve Toplama Sıfırlanıyor
Re: Silinen Karakterler Geliyor,Üretim ve Toplama Sıfırlanıyor
- FaTiHFaTSaLi
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Teşekkürler.. 
FaTıHFaTSaLı - xLORDMASTx - Lordmastxx - IIIHELLSINGIII

- Kurtlarxjunior
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Üretim toplama sıfırlamadaki o özel kutu mantıksızlıgının en kısa zamanda düzeltilmesini rica ediyorum yani benim gibi mağdur olanların adına..
Yakında yetenek sıfırlamada özel kutu alanalra özel olursa şaşırmam açıkcası bu haberden sonra
Yakında yetenek sıfırlamada özel kutu alanalra özel olursa şaşırmam açıkcası bu haberden sonra

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
- Leqendxkinq
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
Sayın Lathander, kutudaki epini bugün aktive etsek karakterimiz geri gelir mi ? veya yarın ?
°±° Lєqєηd кiηq °±°
RoWxLeqeNd
RoWxLeqeNd
- BLackGezz0
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Yeniçeri Loncası
BLackGezz0 yazdı:Silinen karakterleri geri almak için belirli bi tarih varmıdır ? Mesela 2009 yılından sonraki silinen karakterler alınabilir gibi. Bu konuda yetkili kişilere sorduğumda hiçbirinden net yanıt almış değilim. Yetkili tagında bi kişi yanıtlarsa sevinirim.
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco
yNçRxDraguNoV
Sindacco
Benle Savaş İsteyen BAK ! Dürbünüme Hedef Olur !!!..
SOKRAT ST
SOKRAT ST
- JuSTLoV
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Wan Te D
;Böyle önemli Ve güzel seyleri ikv de Görmek beni sevindiriyor.Daha güzel işlerin yapılması Dilegiyle..
JuSTLoV{e}
Kusursuz AŞK

Kusursuz AŞK

Desene olan bize oldu Eğer 9.aydan itibarense
Benim çarlarım agustosun içinde silindi 8.ay yani eğer böyle olursa gelmicek gibi
ne yapalım sağlık olsun deriz.
DEMİRHAN
DEMİRHAN
İşte size gerçekten de cevaplamanız gereken bir soru... Diyelim ki Abcd diye bir karakterim vardı ve yanlışlıkla sildim... Silmemden 1 ay sonra aynı adla başka bir çar daha gördüm.. Karakterimi geri alabilecek miyim gene ? Yoksa ne olacak ?? Başıma gelmedi ama gelirse ne olacak ??
Sancak________Anka
Topxsecret(49) | Ozann(49)
Rowxsecrett(49) | Update(49)[Ejder Asa]
Adımıkalbineyaz(39) | Tarçın(5
)
~~~~~~~~~~~~~ Adımıkalbineyaz(36)
Topxsecret(49) | Ozann(49)
Rowxsecrett(49) | Update(49)[Ejder Asa]
Adımıkalbineyaz(39) | Tarçın(5
~~~~~~~~~~~~~ Adımıkalbineyaz(36)
Gizlenmiş İçerikGöster

Eğer karakter silindiğinde üyeliğinin Plus paketi vardıysa yüklediğin zaman farketmez, karakterin gelir. Ancak karakterin silindiği sırada üyelikte plus paket yoktuysa maalesef...Leqendxkinq yazdı:Sayın Lathander, kutudaki epini bugün aktive etsek karakterimiz geri gelir mi ? veya yarın ?

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- Catastrophic
- İskele Babası
İyide bizim burdaki teknosa bayilerinde 3 Aylık Kutu Satılmıyor...
Balıkesir Merkez Teknosa ve YAY/ADA AVM TEKNOSA 2 bayidede yok böyle bişey .Olmayan birşeyi alıpta nasıl sıfırlama yaparım ben ?
Balıkesir Merkez Teknosa ve YAY/ADA AVM TEKNOSA 2 bayidede yok böyle bişey .Olmayan birşeyi alıpta nasıl sıfırlama yaparım ben ?