Karakterlerinizin geri getirilebilmesi için silinen karkaterlerin bulunduğu hesapta karakterlerin silindiği anda plus paket olması gerekmektedir. Karakterlerin bulunduğu hesapta silinme esnasında herhangi bir plus paket tipi bulunmuyorsa silinmeden sonra plus paket yüklense dahi silinen karakterlerin geri getirilmesi maalesef mümkün değildir.BriqAnd yazdı:Arkadaşlar Lütfen Lathander den başkası Yazmansın Buna. Çünkü Harbiden insanın Kafasına Takılan Bi Sorun Ve Çözülmesi İçin Uğraşıcam. Öncelikle 28 Eylül saat: 23.00 ve 29 Eylül Saat Gece 1.00 Satleri Arası Bir Anlık Sinirle Sildiğimiz Charların Geri Alınması İçin Uğraşıoru Tamı Tamına 14 char Sildik. Şimdi 2 uyeliğin 3 aylık plus paketi vardı zaten onalrı alabiliorum ama geriye kalan 3 uyeliğin plus Paketi Yok ve onları Ticketliyemiorum Şimdi Ben İkv Özel Sürüm Paketini Alırsam Dier 3 hesabımdaki Charlarıda Geri Alabilirmiyim Yoksa Alamazmıyım? Buna Bi Cevap Arıyorum...
Şimdiden teşekürler Getirdiğiniz Yenilikler Cok Guzel ve Eskiden Oyuna bakan Yoktu Ama Bu Aralar Oyun Git Gide Güzelleşiyor Gm lerin İlgisi Artıyor Bu Konumdanda Teşekür Ederiz Size Tekrardan Emeğinize Sağlık.
Ve Sorunun Cevabını En Kısa Zamanda Lathanderden Bekliyorum.
Sefa.
Silinen Karakterler Geliyor,Üretim ve Toplama Sıfırlanıyor
- Orti
- Developer
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Sobee
Re: Silinen Karakterler Geliyor,Üretim ve Toplama Sıfırlanıyor
Öncelikle Merhalabar,
Benim 3 Ayrı Hesabımdaki toplam 6 Karakterim Aynı Anda Silindi..
Bunu Bütün Eminönü Sunucusu Biliyor..
3 hesaptada Plus Paket Yoktu.
Bu oyunun yüzde 70'i 17 Yaş altı ve Öğrencilerden Oluşuyor..
Bende Üniversiye Ögrencisiyim.
Ben Karakterlerimi Geri Getirmek İstesem Ortaya Çıkan Tabloya Bir Bakalım ;
Kaba bir Hesapla 3 Adet İKV KUTU: 60 tl
Herangibir 3Adet Plus Paket :36 tl
TOPLAM: 96 tl
Şİmdi Bizden İstenen Toplamda 96 tl verseydin Karakterlerini Geri alırdın..
Tabii ki Bizler İKV için her Alanda Yardımcı olmak istiyoruz ve oluyoruz..
Bir Takım olaylara Sürekli Maddi Açıdan Bakılmamalı.
Silinen Karakterler için Şartları okurken..
İKV Özel Sürüm Kutu'ya sahip olmanız gerekiyor yazısının YanındaKutuya sahip olmak için ''TIklayın'' Yazıyor.
Bu Demek oluyorki İKV Yönetimi Birşeyleri Maddi Açıdan Halletmeye Çalışıyor.
Herşey Maddiyata dayalı değildir sevgili arkadaşlarım...
İKV Destege Attıgım ÖNERİ MAİLindeki Önerim:
]Karakterinizin Bulunduğu Hesaba SON 3 AY içinde En az 1 Adet İKV Plus Paket Yüklenmiş olmalıdır.
Böyle olsa daha iyi olmazmıydı ?
Ayrıca Üretim ve toplamaların Yeniden dagıtılması Çok güzel ayrıca bunun için teşekkürler.
Saygılarımla..[/color]
UMut..
Benim 3 Ayrı Hesabımdaki toplam 6 Karakterim Aynı Anda Silindi..
Bunu Bütün Eminönü Sunucusu Biliyor..
3 hesaptada Plus Paket Yoktu.
Bu oyunun yüzde 70'i 17 Yaş altı ve Öğrencilerden Oluşuyor..
Bende Üniversiye Ögrencisiyim.
Ben Karakterlerimi Geri Getirmek İstesem Ortaya Çıkan Tabloya Bir Bakalım ;
Kaba bir Hesapla 3 Adet İKV KUTU: 60 tl
Herangibir 3Adet Plus Paket :36 tl
TOPLAM: 96 tl
Şİmdi Bizden İstenen Toplamda 96 tl verseydin Karakterlerini Geri alırdın..
Tabii ki Bizler İKV için her Alanda Yardımcı olmak istiyoruz ve oluyoruz..
Bir Takım olaylara Sürekli Maddi Açıdan Bakılmamalı.
Silinen Karakterler için Şartları okurken..
İKV Özel Sürüm Kutu'ya sahip olmanız gerekiyor yazısının YanındaKutuya sahip olmak için ''TIklayın'' Yazıyor.
Bu Demek oluyorki İKV Yönetimi Birşeyleri Maddi Açıdan Halletmeye Çalışıyor.
Herşey Maddiyata dayalı değildir sevgili arkadaşlarım...
İKV Destege Attıgım ÖNERİ MAİLindeki Önerim:
]Karakterinizin Bulunduğu Hesaba SON 3 AY içinde En az 1 Adet İKV Plus Paket Yüklenmiş olmalıdır.
Böyle olsa daha iyi olmazmıydı ?
Ayrıca Üretim ve toplamaların Yeniden dagıtılması Çok güzel ayrıca bunun için teşekkürler.
Saygılarımla..[/color]
UMut..
WE LEGEND.!
Qlıllumqirlıll /Savaş
Qlxllumqirllıll /Büyü
Qlxlumqirlxl /Şifa
...
Qlıllumqirlıll /Savaş
Qlxllumqirllıll /Büyü
Qlxlumqirlxl /Şifa
...
- BriqAnd
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
Orti yazdı:Karakterlerinizin geri getirilebilmesi için silinen karkaterlerin bulunduğu hesapta karakterlerin silindiği anda plus paket olması gerekmektedir. Karakterlerin bulunduğu hesapta silinme esnasında herhangi bir plus paket tipi bulunmuyorsa silinmeden sonra plus paket yüklense dahi silinen karakterlerin geri getirilmesi maalesef mümkün değildir.BriqAnd yazdı:Arkadaşlar Lütfen Lathander den başkası Yazmansın Buna. Çünkü Harbiden insanın Kafasına Takılan Bi Sorun Ve Çözülmesi İçin Uğraşıcam. Öncelikle 28 Eylül saat: 23.00 ve 29 Eylül Saat Gece 1.00 Satleri Arası Bir Anlık Sinirle Sildiğimiz Charların Geri Alınması İçin Uğraşıoru Tamı Tamına 14 char Sildik. Şimdi 2 uyeliğin 3 aylık plus paketi vardı zaten onalrı alabiliorum ama geriye kalan 3 uyeliğin plus Paketi Yok ve onları Ticketliyemiorum Şimdi Ben İkv Özel Sürüm Paketini Alırsam Dier 3 hesabımdaki Charlarıda Geri Alabilirmiyim Yoksa Alamazmıyım? Buna Bi Cevap Arıyorum...
Şimdiden teşekürler Getirdiğiniz Yenilikler Cok Guzel ve Eskiden Oyuna bakan Yoktu Ama Bu Aralar Oyun Git Gide Güzelleşiyor Gm lerin İlgisi Artıyor Bu Konumdanda Teşekür Ederiz Size Tekrardan Emeğinize Sağlık.
Sefa.
Plus Olmadan Kayıt Yapmıormu Bu Oyun ? Hadi Onu Geçtik Aktarılmalar Gelmeden Once Mynet Zamanında Şimdide Sobedede Bir Çok Kez Plus Almışlıgımız Vardı o Charlaa Ama Silindiği Zaman O Charların Plusu Yoktu. Ben Kotu Bi Amaç İçin Kulanmıorum Bunu. Sadece Silindiği Zaman Plus Yoktu Ne Yapalım Yani Charları Unutalımmı. İsterseniz Şimdi Gidip Plus Alıp gelip Yukliyim TanImsıZ Charını Geri Alsamda Olur Dierleri Sorun Deil. Aktarma Yapacaktım TanImsıZ ı Ama Geri Mynete Aktarılmıordu bende Mynete Almıştım Plusu Ne Yapam Şimdi Bi Çözüm Sunamazmısınız .. ?

IAlBaYI & DyBBriqand
Ben bana Kendim için Lazımımm..!
Karakter silinirken hesapta herhangi bir plus paket üyeliği var ise silinen karakter otomatik olarak geri dönüşüm kutusuna gitmektedir. Bu yüzden geri iadesi mümkün olabilmektedir. Fakat plus paket üyeliği olmayan bir üyelikten silinen karakterler geri dönüşüm kutusuna gönderilmeden silindiği için bahsi geçen üyeliğe daha sonra plus paket yüklense dahi silinen karakterin geri getirilmesi mümkün olmamaktadır.BriqAnd yazdı:Orti yazdı:Karakterlerinizin geri getirilebilmesi için silinen karkaterlerin bulunduğu hesapta karakterlerin silindiği anda plus paket olması gerekmektedir. Karakterlerin bulunduğu hesapta silinme esnasında herhangi bir plus paket tipi bulunmuyorsa silinmeden sonra plus paket yüklense dahi silinen karakterlerin geri getirilmesi maalesef mümkün değildir.BriqAnd yazdı:Arkadaşlar Lütfen Lathander den başkası Yazmansın Buna. Çünkü Harbiden insanın Kafasına Takılan Bi Sorun Ve Çözülmesi İçin Uğraşıcam. Öncelikle 28 Eylül saat: 23.00 ve 29 Eylül Saat Gece 1.00 Satleri Arası Bir Anlık Sinirle Sildiğimiz Charların Geri Alınması İçin Uğraşıoru Tamı Tamına 14 char Sildik. Şimdi 2 uyeliğin 3 aylık plus paketi vardı zaten onalrı alabiliorum ama geriye kalan 3 uyeliğin plus Paketi Yok ve onları Ticketliyemiorum Şimdi Ben İkv Özel Sürüm Paketini Alırsam Dier 3 hesabımdaki Charlarıda Geri Alabilirmiyim Yoksa Alamazmıyım? Buna Bi Cevap Arıyorum...
Sefa.
Plus Olmadan Kayıt Yapmıormu Bu Oyun ? Hadi Onu Geçtik Aktarılmalar Gelmeden Once Mynet Zamanında Şimdide Sobedede Bir Çok Kez Plus Almışlıgımız Vardı o Charlaa Ama Silindiği Zaman O Charların Plusu Yoktu. Ben Kotu Bi Amaç İçin Kulanmıorum Bunu. Sadece Silindiği Zaman Plus Yoktu Ne Yapalım Yani Charları Unutalımmı. İsterseniz Şimdi Gidip Plus Alıp gelip Yukliyim TanImsıZ Charını Geri Alsamda Olur Dierleri Sorun Deil. Aktarma Yapacaktım TanImsıZ ı Ama Geri Mynete Aktarılmıordu bende Mynete Almıştım Plusu Ne Yapam Şimdi Bi Çözüm Sunamazmısınız .. ?
- bloodxknow
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
Merhabalar,
Mecxjuzzky adında Savaşçım vaRDı Ecelli yanlıslıkla sildim üyeligin plusı vardı qeri alabilirmiym ancak kutum yok ? ve carın silinişi 3 4 ay once oldu ?
Mecxjuzzky adında Savaşçım vaRDı Ecelli yanlıslıkla sildim üyeligin plusı vardı qeri alabilirmiym ancak kutum yok ? ve carın silinişi 3 4 ay once oldu ?
Sayın naccoment:
Bir sorum oLucak. MeseLa bu yıL içerisinde (2010) we geçen yıL siLinen karakterLer geri aLınabiLirmi.? Birde mesela ben karakterimi sildim başkası aynı ismi açtı ancak kasmadı karakteri. Bu karakteri ben açmadığım halde desteği kötü yönde kullanma anlamına gelirmi? karakter 1 lvl ise? bu soruların yanıtını verirseniz sevinirim.
İyi forumlar...
Bir sorum oLucak. MeseLa bu yıL içerisinde (2010) we geçen yıL siLinen karakterLer geri aLınabiLirmi.? Birde mesela ben karakterimi sildim başkası aynı ismi açtı ancak kasmadı karakteri. Bu karakteri ben açmadığım halde desteği kötü yönde kullanma anlamına gelirmi? karakter 1 lvl ise? bu soruların yanıtını verirseniz sevinirim.
İyi forumlar...
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
Silinen karakterleri geri getirme desteği, 01.09.2010 tarihinden sonra silinen karakterler için geçerli olan bir sistemdir. Daha önceki tarihlerde silinen karakterlerin geri getirilmesi maalesef mümkün değildir.bloodxknow yazdı:Merhabalar,
Karakterinizin doğrudan silinmeyip arka planda saklanması için, karakterin silindiği esnada üyeliğinizde herhangi bir plus paket üyeliği (1 Aylık, 3 Aylık vb.) olması yeterlidir. Fakat bu desteği kullanabilmeniz için hesabınıza herhangi bir zamanda İKV Özel Sürüm Kutu yüklenmiş olmalıdır.
Tarih ile ilgili yukarıdaki cevabımı inceleyebilirsiniz. Karakter isminizin başka biri tarafından kullanılması durumunda bize mevcut isim kurallarına uygun ve sunucunuzda kullanılmayan bir karakter adı bildirdiğinizde eski karakterinizi size yeni adı ile iade edebiliriz.Ucube yazdı:Sayın naccoment:
İyi forumlar...
Öncelikle teşekkürler ikv ekibi böyle bi güncellemeyi getirdiğiniz için (üretim ve toplama puanlarının sıfırlanması) ve bunu en adil yolla yaptınız reçetelerin puanları düşseydi üretebilmek için yeni çar kasanlara haksızlık olacaktı ve karakterin hafızasında bulunan reçetelerin silinmemesi (özellikle lokman yani iksir üretimi yapanlara) de çok adil bi davranış olmuş emeğinize sağlık size tam destek elimden geldiğince plus alacağım size çalışmalarınızda başarılar diliyorum.
- JuSTLoV
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Wan Te D
Hatırlatma Açıkmala yapılmadıda.JuSTLoV yazdı:Slmlar Öncelikle Çok Güzel bir düşünce olmus fakat ben TTNET ABONESİYİM Benim Plus Aylık otomatikmen Faturama yansımaktadır.Kutu aldım almadım deil Fakat Kutuyu Arkadasıma Hedie ettim.Stokta Yaptım Destekte verdim bence Adil diil. Hadi Sobee Ve Mynet için olsun ama TTNET Ayrıcalıklı olması gerek ,ben Her ay plusumu yüklüyorum ama Otomatik ödeme olarak Faturama yansıyor ben o zaman nie bu hesabıma kutu yükliyim bence saçma olur.Bu konu hakkında Arif BEY siz ve Diger Sobee yetkilileri objektif bakmalıdırlar.
JuSTLoV{e}
Kusursuz AŞK

Kusursuz AŞK

- Yaslikurt
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı Hanedanlığı
Hellriders yazdı:Uzun süredir beklediğimiz silinen karakterler, Üretim ve Toplama puanlarının sıfırlanması çok iyi oldu böylece Fahri bey deki reçetelerinde çözüm yolu açılmış oluyor bu yenilik için teşekkürler tüm camia ya hayırlı olsun.
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.