Titxtuana yazdı:Sahtekarlar montaj yapmış meyra ve asena, evrimin aynı hesabında gökçen ve ırmak benim aynı hesabımda
imkansız aynı anda aynı hesabın iki çarını bir ara da oynatmak hileciler sizi
mesela bu ırmak denılen sahıs kendısının gerck adı zehrın ıkı cocuk anası burda ısını gucunu bırakmıs delıkurt ıle flort edıo..delıkurt tan once zeyno dıye car acıp benle ask yasayan ve delıkurtun ogrendıgı zaman carı sılen ve delıkurta asrın boynuzunu takan bayan bu :mrgreen: ama delıkurt mıdesız oldugu ıcın yıne konusuor sole bı laf var aalısmöıs got tumman tutmaz :mrgreen: aynen delıkurtta alımıs boynuzu yemege ona normal gelıo
Titxtuana yazdı:Sahtekarlar montaj yapmış meyra ve asena, evrimin aynı hesabında gökçen ve ırmak benim aynı hesabımda
mesela bu ırmak denılen sahıs kendısının gerck adı zehrın ıkı cocuk anası burda ısını gucunu bırakmıs delıkurt ıle flort edıo..delıkurt tan once zeyno dıye car acıp benle ask yasayan ve delıkurtun ogrendıgı zaman carı sılen ve delıkurta asrın boynuzunu takan bayan bu :mrgreen: ama delıkurt mıdesız oldugu ıcın yıne konusuor sole bı laf var aalısmöıs got tumman tutmaz :mrgreen: aynen delıkurtta alımıs boynuzu yemege ona normal gelıo
Eğer bir insanı sevmiyorsan onunla konuşmazsın,gördüğün yerde kesersin.
Artık böyle konular açmak saçma.Sen susarsan bir gün o da susacaktır ve herkes rahat oyununu oynayacaktır.
Böyle şeylerle bir yere varılmıyor.Yanlış mıyım ?
Yahu o kadar bunlar akıllanmıştır dediydim hala akıllanmadılar mı la ?
Tydixx
Bozkurtydixx
Katib ol sabahın ilk ışıklarına gönlüm al senin ayakların altına ser yağmuru bırak güneşimi al götür herşeyi bir Rap'i ver bana
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
www.myspace.com/dhoodrapfamily
Zeyno Miss (Angelx) yani özlem in çarı idi, ayrıca atılan iftirayı ispat edemeyen namussuzdur.
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR. ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
Nerull yazdı:2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.