Karakterin Elindeki Silah Benden Önce Gidiyor !
Re: Karakterin Elindeki Silah Benden Önce Gidiyor !
Beldede oluyor ama sorun etmedim bu olayı herkeste var.
Lodoslar! Özellikle büyücüler! İşiniz varken rica etseniz size bulaşmam.
bazı arkadaşlar kızacaklar ama kabul etmelilerkı oyunun alt yapısı saglam degil sunucular bıraz kalabalıklaştıgında bu gıbı laglar gırıyor ve bazen kalıcı olabılıyor bu oyunundakı bır hatadır arkdaşlar pc nızle alakası yok ikvde aman aman bir sistem gereksınımı isteyen bir oyun degıl ben pcde crysis 2 sorunsuz oynuyorum ama ikv de anka asam bende ileride gidyor ekran sapıtıyor bıraz sunuculara yuklenıyor oyuna gırılmıyor düşmeler falan filan işte ..... sonuç olarak iyi bir
oyun ama hada çok eksıkleri var ve hatalarını kabul etmemekde hala diretıyorlar ben destege meşaj yolladım oyuna girince ekranım sapıtıyor çizgiler kararmalar oluyor dıye ve resim linkide vardım pcmın butun özeliklerını yazdım gelen cevap dircext tekrar yuklemeyın sorun çözülür gel görki degişen bişey yok hata var diye kabul edıp calışmalar sürüyor falan dense belki ikv daha ileride olabilirdi iyi forumlar...!!!
oyun ama hada çok eksıkleri var ve hatalarını kabul etmemekde hala diretıyorlar ben destege meşaj yolladım oyuna girince ekranım sapıtıyor çizgiler kararmalar oluyor dıye ve resim linkide vardım pcmın butun özeliklerını yazdım gelen cevap dircext tekrar yuklemeyın sorun çözülür gel görki degişen bişey yok hata var diye kabul edıp calışmalar sürüyor falan dense belki ikv daha ileride olabilirdi iyi forumlar...!!!
Herkese farklı birşey diyorlar kırılmalar konusunda.Buhara yazdı:bazı arkadaşlar kızacaklar ama kabul etmelilerkı oyunun alt yapısı saglam degil sunucular bıraz kalabalıklaştıgında bu gıbı laglar gırıyor ve bazen kalıcı olabılıyor bu oyunundakı bır hatadır arkdaşlar pc nızle alakası yok ikvde aman aman bir sistem gereksınımı isteyen bir oyun degıl ben pcde crysis 2 sorunsuz oynuyorum ama ikv de anka asam bende ileride gidyor ekran sapıtıyor bıraz sunuculara yuklenıyor oyuna gırılmıyor düşmeler falan filan işte ..... sonuç olarak iyi bir
Herkese farklı birşey diyorlar kırılmalar konusunda.Buhara yazdı:bazı arkadaşlar kızacaklar ama kabul etmelilerkı oyunun alt yapısı saglam degil sunucular bıraz kalabalıklaştıgında bu gıbı laglar gırıyor ve bazen kalıcı olabılıyor bu oyunundakı bır hatadır arkdaşlar pc nızle alakası yok ikvde aman aman bir sistem gereksınımı isteyen bir oyun degıl ben pcde crysis 2 sorunsuz oynuyorum ama ikv de anka asam bende ileride gidyor ekran sapıtıyor bıraz sunuculara yuklenıyor oyuna gırılmıyor düşmeler falan filan işte ..... sonuç olarak iyi bir
O olay o ankı lagdan oluyor örneğin çok kişi varken o hata olur grafıklerı yuklerken
Sakla Zamanı İnekler Aç Kalsın (^_-)
[MevLana Değilim AdaM oLuNDa GeLiN..........!]
İsmimi anarken Destur Demeyi Unutmayın Çok Yahşiyam ;;)
Oyunun motorunu değiştirebilecek varmı ? böyle metin2 yada silkroad motoru kadar güçlü bi yazılım yapabilecek varsa tutmayalım onu
Şak şak şak ama akçe fiyatlarına bakılırsa mükemmel bir oyun oynuyoruz.xPrince yazdı:Oyunun motorunu değiştirebilecek varmı ? böyle metin2 yada silkroad motoru kadar güçlü bi yazılım yapabilecek varsa tutmayalım onu![]()
Siz daha savunun sıradan birkaç serverle pwp lerde bile daha rahat oynanıyor çok kişi olmasına rağmen.
Siz daha yere göğe sığdıramayın.
bi arkadaşımın açtığı metin2 pvp serveri ikv den daha kaliteli 
- kertenkele
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
oyuncu sayısını sorabilir miyimVeNGaT yazdı:bi arkadaşımın açtığı metin2 pvp serveri ikv den daha kaliteli
- MaSSacHuSeTT
- FareAdam Düşmanı
4 senedir oynuyorum ama bu hata sadece düşük özellikli bilgisayarımda oluştu yenisini alınca ortadan kalktı bu ikvyi 100 ün üzerinde farklı farklı özelliklere sahip olan bilgisayarlarda denedim vardığım sonuç ekran kartının ikv ye uyumlu olmamasından kaynaklanıyor olması ortaya çıktı ne alaka benimki 1 gb nvidia ekran kartı diyenlere nazaran en basit örneği vereyim 2 gb ati ekran kartında görüntü kırılmaları oluşuyor bu uyumluluk sorunundan dolayıdır. Yoksa hepimiz biliyoruz atinin asıl oyun ekran kartı olduğunu neyse size kolay gelsin...
EDEP YAHU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP !