Yokmu konuya cevap vercek bir Dev
Karakterin Elindeki Silah Benden Önce Gidiyor !
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Re: Karakterin Elindeki Silah Benden Önce Gidiyor !
Aynen prof adlı arkadasın dedıgı gıbı kalabalıga gelınce elınden uçucak gıbı duruyor.
Hiç kimse başarı merdivenini elleri cebinde tırmanmamıştır.
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
yalnız o oyunlara herkes onlarca dolar yatırıyor bu oyuna ise millet 10 tl vermekten kaçıyoramed yazdı:NE ZMAN DUZELTIRLERMI BU HATAYI HANGI HATAYI DUZELTTILERKI BUNU DUZELTSINLER ADAMALR 16 GB LIK OYUN YAPIYOR HATAYI ANINDA TESPIT EDIP DUZELTIYOLAR BIZIMKI SIRADAN BI OYUN AYLARCA YILLARCA HATALAR OLDUGU GIBI KALIYOR ADALETMIDIR SIMDI BU ARKADAS ISININ HAKKINI VEREMIYORSAN BIRAK GIT ARKADAS NEDIR BU BOYLE:@
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- kertenkele
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
Hata yok silah ilerden gitmiyo ki sen yavaş gidiosun 
- serkannnn
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
Ecel getirene özel bir hata varsa bilemiyorum, dikkatimi çekmedi. Ancak aynı özellikteki bilgisayarımda (2.20ghz çift çekirdek) böyle bir sorunla karşılaşmadım. 512mb ram, 512mb ekran kartı, 3ghz tek çekirdek işlemci olan bir makinede oyunu açınca ise silah, karaktere bu kadar yakın bile durmuyor emin olabilirsinWHiTexDeWiL yazdı:Aynı sorun bendede oluyor. Normal tenha yerlerdede gezerken kamerayı karakterin eline yaklaştırıp bakın. Özellikle ben ecel getirenlerde rastladım. Ecel karakterden önce gidiyor. Resimdeki gibi. Bana göre pc den kaynaklanmayan bir hata . (2gb Ram , Nvidia 1gb ekran kartı.)

serkannnn-ssserkan-Sserkannşifacı-Serkannn
(Daha birçoğu, sadece Eminönü)
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Hala Bir Developer Cevaplamadı..
Güncel :!:
Güncel :!:
Bu hata her zaman olmuyor kafasına göre bazen oyuna girdiğimde olmuyor düşüyorum bir daha giriyorum oluyor olduğu zaman bir çözümü var düzelene kadar alt f4 yapın 2 ve 3.de zaten düzeliyor ama 20. defa düzelmediğini biliyorum kafayı yemiştim
görevide kaçırmıştım

-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Evt haklısınNevizade yazdı:Bu hata her zaman olmuyor kafasına göre bazen oyuna girdiğimde olmuyor düşüyorum bir daha giriyorum oluyor olduğu zaman bir çözümü var düzelene kadar alt f4 yapın 2 ve 3.de zaten düzeliyor ama 20. defa düzelmediğini biliyorum kafayı yemiştimgörevide kaçırmıştım
![]()
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Yokmu hala bi developer konuya açıklık getiricek :?:
- Buqrahan
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Merchant King
Kafaya takılan bir hata olduğu kesin...
Bunun sebebi, kullanıcı'nın PC[Personal Computer] ile alakalı, oyun içerisinde bu olay'(hata'n)ın açık sebebidir. Ram ile istenilen ayarlar konusunda bir zıtlaşma'dan dolayı kaynaklanıyordur, büyük ihtimalle, İnternet'in istenilen ayarlardan yavaş veya ağır olmasından dolayıdır; Çünkü şikayet'lerin bir çoğunda dikkatimi çeken konu, kalabalık arasında, bu olay'ın(sizin düşünceniz ile hata'nın) gerçekleştiği görülmektedir. Demiş olduğum gibi bunun sebebi PC'niz veya İnternet Hızı'nız ile alakası vardır. Lütfen en yakın bir internet Bayii'sine uğrayıp modem'inizi gözden geçeriniz(veya bilgisayarınızı). Developer yardımı olmasa da biraz yardım etmemden faydalı olduysam ne mutlu bana...
Buğrahan[Buqrahan] Sevgiler ve Saygılar.
İyi Forumlar.
Buğrahan[Buqrahan] Sevgiler ve Saygılar.
İyi Forumlar.
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
Buğrahan Teşekkürler
Fakat ;Modemle hiçbir alakası yok 2 adet modemde denedim İnternet Bağlantım 16 mbps Gelen Hız 12 mbps
Ram konu başındada dediğim gibi 2 GB Ram
Gidip 4 GB Ram 1 GB Ekran Kartı Bulunan Pc'dede Denedim Sonuç Yine Aynı Hüsran. :?

Konuyu bir Developer Cevaplıyana Kadar GünceL :!:

Konuyu bir Developer Cevaplıyana Kadar GünceL :!: