o epeden bizdede vardı zamanında hatta charlarımız çaındığında paraları toplayıp 1 tane almıştı sanırım hırsız epelerle çok uğraştım bilirim snn yansıttığın beta ile oynama veya gm lerin kullanabileceği gibi bir şey olsa gerek
Epem'm Kayıp
Re: Epem'm Kayıp
bu başlıktada belli EPEM'M KAYIP YAZMIŞ Epe'm veya Epem yazacağına nefes al da yaz 
o epeden bizdede vardı zamanında hatta charlarımız çaındığında paraları toplayıp 1 tane almıştı sanırım hırsız epelerle çok uğraştım bilirim snn yansıttığın beta ile oynama veya gm lerin kullanabileceği gibi bir şey olsa gerek
- seagle
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sentinus
Tskxtatanga yazdı:Zuhahhahahahah..![]()
Beni güldürdün ya Allah da seni güldürsün..
Cidden yaşın 0-5 arası...
O epeden zembekoğlu hariç kimsede yok...
Bari bir data yapsaydın da diğer insanları kandırsaydın bu kadar beynelmilel olmayın Seagle bitti sen mi başladın?![]()
BAK BANA LAF SOKMA çocuk kötü olacak... AÇTIĞIM konuları beyenmiyosan ....ıp git lan ... okuma ... Ben o kayboldu bu kayboldumu diom Baktın konunun altında ismim var OKUMA... Tsk ... çok çekilmessin loncanı kirletiosun ...
:ugeek: Senin gibi ALÇAK larla , ANARşilerle bu FORUM kirlenio ... SÖZLERİNE dikkat et... ÇOCUK... İSTERsen gül istersen ağla ... yada Defolup git...
Gerçi Yüssüzün TEKİSİN ne anlarsın ki bunada gülersün Yüzüne tükürsek yamur sannedersin ... Kendini bilmezin birisin.
Bunları gözünün önüne koy sonra BENLE kendini kıyasla ...
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*
- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Sobee daha önceki Fanart yarışmalarında yalnızca savunma efsunlu epe vermekteydi. Sizin oyuncularımıza göstermeye çalıştığınız eşyanın şu anda ödül olarak verilme ihtimali yoktur. (Yalnızca Camia Duyurusu ile zembekoğlu'na hediye olarak verilmişti.) Bu tarz yaklaşımlar tarafımızca hiç hoş karşılanmamaktadır.
Forum hesabınız süresiz kapatılmış oyun hesabınız incelemeye alınmıştır.
Forum hesabınız süresiz kapatılmış oyun hesabınız incelemeye alınmıştır.
Koray YAR