Duman Loncası Artık Daha Tecrübeli Oyuncunun Ellerinde...

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
vusalfb
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: Duman Loncası Artık Daha Tecrübeli Oyuncunun Ellerinde...

Mesaj gönderen vusalfb »

sanki çok lazımdınız da geri döndük diyosunuz, herkesn dediği gibi düşük lwlleri keserek we milletten üretm amaçlı malzeme çalarak geçimini sağlayan loncadan ne beklenirki gidişinizde gelişiniz gibi hızlı olur inşallah...
Eskiler Bizi Tanır, Yeniler Örnek alır...
Kullanıcı avatarı
Barbarxbaskan
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Barbarxbaskan »

kurtreis yazdı:ne kadar ilginç meyhaneci denen şahıs eski forumda yazdığı itiraf namede Meyhaneci charınıda çaldığını yazmıştı her neyse görünen köy kılavuz istemez Dumanx loncası bu sunucuya hiç bir zaman hayır getirmedi onun için hayırlı olsun demeyeceğim ve her daim Kurt Loncası olarak karşısındaydık yine karşısndayız bu sunucuda hırsızlığa ve çirkefliğe müsaade etmeyeceğiz bu zihniyette ki kim olursa olsun bizi karşısında düşman bilsin ...
Sonuna kadar katılıyorum Kurtreis... Adamlara Hoşgeldin dedik amma zaman herşeye kadirmiş fazla zaman gecöedı ama kendilerini çok iyi belli ettiler. Sırf dilencilik yaparak para kazanan bir loncamı bu.. Ondan bundan 5-10 dahası kendinden düşük lwl leri bankaya bıle sokmayan gördüğü yerde kesen tecrubesiz çocuklardan mı oluşuyor bu lonca. Nasıl tecrübeli eller anlamadım. Loncam adına konuşuyorum size rahat yok Barbarlardan. Ve bu gidişle arz olacagız yakında anlaşılan...
Resim

BarbarxBaşkan
Lonca BAŞKANI..
CuxY
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen CuxY »

Kadriye yazdı:Sizin o meşhur Duman loncanızın bir üyesi yüzünden en sevdiğim arkadaşım oyunu bıraktı umarım bütün Duman üyelerinin çarları silinir.... :twisted:
Herkesin temennisi o

Bir bilgi daha Duman loncasinda askere gidecek kimse yok en büyügü 18 yasinda
Kullanıcı avatarı
Cordelio
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Real Living Real War

Mesaj gönderen Cordelio »

Real Living Real War Loncası olarak kurtreis in söylediklerine katılıyorum bu sunucuda hırsızlıga çirkefliğe saygısızlıklığa sahtekarlığa yer yok ve olmayacaktırda bızde kurtlarx loncası gıbı her zaman karşınızda oluyoruz ve olacağız....
  • IxReaLxSaRaFiNxI -_- ReaLxCoRDeLio -_- RealxBaşkan

๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ
Ŋє мυтℓυ тü®кüм Diуєηє !
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ

Gelince 35½ Alayı 3½
KaRŞıYaKa
K S K
Kullanıcı avatarı
Legendxbaskan
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Legendxbaskan »

Duman Loncası Üyelerinin Minletten İtem İsteyen Çalan Çırpan Eden Minletin Emeğine Göz Diken İnsanldan Oluştugunu Soleyebilirim...Bu Tip Durumlara Ben Kendim Şahsen Tanık Oldum...Oynadımız Bir Oyun Burda Çalar Çırprsın Adama 10 m Yerine 1 m Werirsn Adamın Dalgınlıgına Gelir V.b Ama Ellebet Acısı Senden Çıkar Ey Dumanlar...( Duman Loncası Üyeleri Dİyemiyorum Çünkü Ben Öle Bi Lonca Gormuyorum )Ellbet Gerçek Hayatta Öbür Dünyada HEsabı SOrulur...

Ben Loncam Adına Konuşuyorum Biz Legend ' ler Olarak Bu Tip İnsanlara Kesinlikle YEr Wermeyiz Werdirtmeyiz...Hatta İleri Ki Zamanlarda Bu Konu İle İlgili Tılsımda Bir Örgüt Oluşturmayı Düşünüyorum Kaliteli Loncalarla Bir İş Birligi Yaparak...Tılsımda Bu Tip Adamlara Ve Loncalara Kesinlikle Yer Yok Sevgili Tılsım Sunucusu Üyeleri...

Amacımız Tılsıma Hizmet...

Saygılarımla Legendxbaşkan
Resim
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen kasaphasan06 »

Bu Lonca Yolda Gördüğü 10 LWL adam Bile Loncasına bağlı 10 tane 39 lwl la birlikte dalan lonca değilmiydi :) pfff :lol: :lol:
Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]
QuinTessentiaL
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen QuinTessentiaL »

Söylenenlere bakılırsa lonca geçmişi pekte parlak değil :D
Kullanıcı avatarı
AmisosxxPitbuLL
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen AmisosxxPitbuLL »

kurtreis yazdı:İftira mı ? senin ve ayak tayfanın nasıl insanlar olduğunu sadece biz deil bütün tılsım bilir ki bunu sende eski forumda itiraf ettin link atmamı istermisin ?
onlarca oyuncunun emeğini çalan karaktersiz sen deilmisin ?
Çaldığı charlarla bölgede herkese ana avrat küfreden sen deilmisin ?
üç beş çapulcu toplanıp 5 iwi chara bile 5-6 kişi saldırıp kesen siz deilmisiniz ?
1 iwi charlar açarak isimleride çokiyis......r - çokiyi s.....lir diye char açıp bankada önünüze gelene sarkıntılık yapan ırz düşmanları siz deilmisiniz . Güçten bahsediyorsun hep yaptığın gibi ama o güçünü nedense sadece senin hayal gücün görüyor başka gören duyan olmamış ne kadar ilginç söylediğin yalanlar bile bir birini tutmuyor eski forumdaki itirafında meyhaneci charınıda çaldığını yazmıştın şimdi ise bu charı kardeşim kullanıyordu o askere gitti ben kullanıcam diyorsun ya merak ettiğim sen herkesi kendin gibi aptal mı sanıyorsun benim diyeceğim şudur Dumanx loncası ve şu başlarındaki at hırsızı her koşulda biz Kurt Loncasının düşmandır biz bu sunucuda hırsızlığa ve böğle karaktersizlere müsamma göstermeyeceğiz bu adamlara destek olan ticaret yapan sahip çıkan bizimle slm kessin bizi düşman bilsin bu adamlara sahip çıkanda ancak bunlar gibi adamdır Tılsımda bunlara sahip çıkıcak birileri olduğunu sanmıyorum ama Tılsım sunucumuzu daha güzel bir yer haline getirmek istiyorsak eğer bu ve bunlar gibi insanları barındırmamalıyız

Amisosxx Loncası olarak Konuşuyorum ;
Kurtreiis'in dediklerine harfi harfine katılıyorum ve destekliyorum.
Kampanya adı : ''DUMAN'SIZ HAVA SAHASI'' :D
Resim

KarargaHxTeaM FAN !..!
Lavoisier Anısına :) ;) ;)

MahLas : AmisosxxPitbuLL
Sunucu : TıLsIm..
LonCa : Amisos..
KLan : LoDoS..
KaraKTer : Şifacı
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen kasaphasan06 »

AmisosxxPitbuLL yazdı:
kurtreis yazdı:İftira mı ? senin ve ayak tayfanın nasıl insanlar olduğunu sadece biz deil bütün tılsım bilir ki bunu sende eski forumda itiraf ettin link atmamı istermisin ?
onlarca oyuncunun emeğini çalan karaktersiz sen deilmisin ?
Çaldığı charlarla bölgede herkese ana avrat küfreden sen deilmisin ?
üç beş çapulcu toplanıp 5 iwi chara bile 5-6 kişi saldırıp kesen siz deilmisiniz ?
1 iwi charlar açarak isimleride çokiyis......r - çokiyi s.....lir diye char açıp bankada önünüze gelene sarkıntılık yapan ırz düşmanları siz deilmisiniz . Güçten bahsediyorsun hep yaptığın gibi ama o güçünü nedense sadece senin hayal gücün görüyor başka gören duyan olmamış ne kadar ilginç söylediğin yalanlar bile bir birini tutmuyor eski forumdaki itirafında meyhaneci charınıda çaldığını yazmıştın şimdi ise bu charı kardeşim kullanıyordu o askere gitti ben kullanıcam diyorsun ya merak ettiğim sen herkesi kendin gibi aptal mı sanıyorsun benim diyeceğim şudur Dumanx loncası ve şu başlarındaki at hırsızı her koşulda biz Kurt Loncasının düşmandır biz bu sunucuda hırsızlığa ve böğle karaktersizlere müsamma göstermeyeceğiz bu adamlara destek olan ticaret yapan sahip çıkan bizimle slm kessin bizi düşman bilsin bu adamlara sahip çıkanda ancak bunlar gibi adamdır Tılsımda bunlara sahip çıkıcak birileri olduğunu sanmıyorum ama Tılsım sunucumuzu daha güzel bir yer haline getirmek istiyorsak eğer bu ve bunlar gibi insanları barındırmamalıyız

Amisosxx Loncası olarak Konuşuyorum ;
Kurtreiis'in dediklerine harfi harfine katılıyorum ve destekliyorum.
Kampanya adı : ''DUMAN'SIZ HAVA SAHASI'' :D

Hahahaa Hiç bu kadar gülmemiştim ' Dumansız Hava Sahası ' tebrik ederim bu kampayayı yapanları Hehe :lol: :lol:
Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]
Kullanıcı avatarı
Legendxbaskan
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Legendxbaskan »

Efelerxreis yazdı:Selamlar Tılsım halkı;
Ben Meyhaneci'nin gerçek sahibiyim.Yaklaşık 1 yıl önce oyunu bıraktım ve çarımı 19 yşndaki kardeşim Yasin bnm adıma oynamaya başladı.Bu arada bnm dostlarımla beraber Dumanxlonacasını kurmuş.Şmdi kendisi askere gidecek ve bn Tılsıma sizlerin arasına geri döndüm.

Bundan snra Dumanxloncasını bn yapılandırıorum.Lonca kuralları ve kuruluş amacı Lonca adına açacağım yeni sayfada bildirilecektir.Artık Lonca daha eski,daha istikrarlı,daha güçlü,daha tecrübeli bir oyuncunun ellerinde.

Burada sizlerle tekrar buluşmaktan mutluyum.İnşallah her daim sizinle olacağım.

Meyhaneci

Resim

İçerik silinmiştir.
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön