Arzın Çoçukları Sancak Sunucusunda Bir Tarih Yazdı !
- Gokxyancy
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Şimdi Onlar Düşünsün
Re: Arzın Çoçukları Sancak Sunucusunda Bir Tarih Yazdı !
yaw arkadas duvarın oprdan alsanız 9 tane muhafız tamam isde ismetin ynaındasınız bide handan kesin bakem:D
'' LaZpApAzZ '
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Rulers Ofthe World
kendi liderimizi niye keselim la hain miyiz biz 
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
- Lordofmages
- Cin Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Bizim ismet bey handan karısı gibi köşe bucak saklanmıyor baksana muh. ların yarısını kesmeden ismeti kesmişsiniz inanın ki handan da ismet kadar cesur olsaydı hergün cenaze namazını kılardık sevgiler;
By:Korkusuzzxwizard
Ah şu Arkadaş sandıklarımız.
Oy oy , tamam anladık handan daha arkada , ama insan bir tebrik eder
Sonuçta bir emek var.Ama nerde ?
Sonuçta bir emek var.Ama nerde ?
~~ Tolun ~~
THE END
THE END
Yorum yapacağınıza, Girseydiniz de Muhafızlarımız karizmanızı alaydı :lol:
Sancak________Anka
Topxsecret(49) | Ozann(49)
Rowxsecrett(49) | Update(49)[Ejder Asa]
Adımıkalbineyaz(39) | Tarçın(5
)
~~~~~~~~~~~~~ Adımıkalbineyaz(36)
Topxsecret(49) | Ozann(49)
Rowxsecrett(49) | Update(49)[Ejder Asa]
Adımıkalbineyaz(39) | Tarçın(5
~~~~~~~~~~~~~ Adımıkalbineyaz(36)
Gizlenmiş İçerikGöster

- SpeedRacer
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
la gardaş ne diyon sen la bi laf bulmşsunuz sığınıyor diye bu foto 39 lvl den kalmadı o zaman 3 savaşcı bir araya gelsinde kessin bakalım bi muhafızı bak nerelere ulaştık eğer şimdi bu arz takımı lodos olsaydı ne handan kalmıştı ne muhafız siz anca kaleden2 muhafız çeker ksersiniz...Lordofmages yazdı:Bizim ismet bey handan karısı gibi köşe bucak saklanmıyor baksana muh. ların yarısını kesmeden ismeti kesmişsiniz inanın ki handan da ismet kadar cesur olsaydı hergün cenaze namazını kılardık sevgiler;

Speedxxracer Niqhtkiss
Sözüm zaten gidiceği yeri biliyor öncelikle bu diyceklerimi ALINMASI GEREKENLERİN haricinde kimsenin alınmasını istemiyorum. Öncelikle bu kestiğiniz akşamlar ilgili daha önceden söylemek istemediğim şeyleride anlatmak istiyorum. O gün siz daha meteordan e.ö ye çıktığınızda haberimiz olmuştu. Sanırım batmanlıydı klandan kesmeye gittiğinizi haber verdiğinde o sıra herkesi özellikle tembihledik arkadaşlarla kimsenin karışmaması için sonuç olarak arkadaşların anlayışları sonucu kimse karışmadı ve kestiniz. Buraya kadar herhangi bir problem yok herşey olağan. Bizde bi değişiklik arıyoduk oyunda dedik bugece bi handana çıkalım ama çok anlayışlı ( ! ) arz arkadaşlar saolsun gecemizi mahvetmeyi başardılar. Şuan saat gecenin 2'si ve bu saatte bütün iğrençlikleri yapıp ve arkadaş diye geçinip bu iğrençlikleri yapan kişilerede arkadaş diyen kişilerlede daha bu saatten sonra selam sabahı kesmiş bulunuyorum. Ben burda niye lodos olduğumu çoğu kez anlatmışımdır. Buraya meran sunucusundan gelmiştim ve meranda fanatik arzım ama ne demişler herşey yerine göre. Meran'da arz Sancak'ta lodoslar 10 numara insanlar. Bu son diyceğim şey ben ve arkadaşlarım için geçerlidir. Lodos kalenin etrafında 2 tane dahi arz görüldüğünde gerekeni yapmayı düşünüyoruz. Klanlardaki anlayış farkı bu olsa gerek
KALLPYSTARİOUS
JUAQUİN
JUAQUİN
- MyBesTk1nq
- İskele Babası
Kısa ve özsihirbaz yazdı:SüpeR .. oLmak isteRdim ama 5 qündür oyuna qiRemiyoRum.. TbRikLeR. . Artık öğRenmişLeRdiR sanıRınm... ARZ oLmak f'ARZ'