NothingxSeries yazdı:İsteyen küfür bile edebilir ama Allah gecinden versin dün gece Ferdi TATLISU yu rüyamda ölü gördüm lan aranızda rüya tabircisi varmı? adamı tanımıyorum bile la !
Çok düşünme istersen beni Allah gecinden versin.
Yalnız yazdığım şaka değildi, bu hesabımda fake değil.
Tebrikler arkadaşlar.Gerçekten zor olanı başarmışsınız.
Ayrıca Arkadaşların dediği gibi test komutuna has bazı komutlar evet vardır lakin sadece test sunucusunda çalışır.Bazı üyeliklere has özellikler tüm sunuculara hastır Gmlerin ışınlanma,koşma oyuncuyu belli bir konuma göndermesi gibi.Bu komutlar sadece belli üyeliklere aittir ve sadece sisteme kaydedilmiş ıp adresleriyle mümkündür.
Ferdinin oradaki karakteri kendi üyeliğine ait bu yüzden bu tüm özellikleri oyuncularla eşittir.Kendileri zor olan bir şeyi başarmışlar kendilerini tebrik etmek gerekir.
İyi forumlar.
Bu arada destekte olan birini kesmeyi oyuncular çok seviyor
Tebrik ederim .6büyücü stu kestikten sonra benimde aklıma düşmüştü neden 6 büyü yol x kesemesin diye.Tek üzerine düşündüğüm yol savaşçısının can basmasıydı.Onu da bertaraf etmişsiniz tebrikler tekrardan.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
Tebrik ediyorum büyük başarı.Eğer 6 savaşçı stuart kesebilir iseniz bu gerçekten daha büyük bir başarı olacaktır.Ben kesilebileceğini sanmıyorum ama bakalım
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.