6 Büyücü Çemberlitaşta Neler Yapabilir ? [RoN]

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Daeron
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: 6 Büyücü Çemberlitaşta Neler Yapabilir ? [RoN]

Mesaj gönderen Daeron »

asdasfadasgas yazdı:kusura bakmayın tebrik edilecek bişey göremiyorum benim de grubuma test ekibinden birini verin 6 büyüyle çemberde kesmedik yaratık bırakmam nasıl kestiğiniz de meçhul zaten ferdi abinize söyleyin ip adresimden kim olduğumu bulur belki zaten 5 dkya kalmaz bu mesajı da siler ferdi efendi
Ben diyorum size ben gelmeyeyim diye :D ama hala argede arge :) Ne yani arkadaşım ben ordayım diye Yol savaşçısı saygı duruşunda durup bize mi vurmuyor :) ?
Ben oradayım diye bize mermi mi atmıyor ?
Ben oradayım diye bizi kanatmıyor mu ?
Ben oradayım diye iksir içip enerji mi çekmiyor ?

Sadece komiksin :)

asdasfadasgas yazdı:
Rxticey yazdı:Test ekibindeki özel yetenekleri sadece test sunucusuna aittir normal sunucuda HİÇBİR şekilte normal oyunculardan farklı bi yeteneği yoktur Ferdi Tatlısuda Bizler gibi normal sunucuda oyuncudur Bu Arkadaşın Çamurunu Video ları izleyince anlıyacak umarım anlamazlıktan da gelebilir .
ferdi güncellemeler gelmeden bütün yaratıkları test ediyor ve hepsinin nasıl kesildiğini kesmenin kolay yollarını biliyor millet daha stuartı bilmezken ruh taşı yokken devriyeler kalkmamışken gaffar kestiğiniz günü de biliriz bunu inkar edemezsiniz kardeşim ferdi varken her zaman diğer oyunculardan 1 adım daha öndesiniz
Eyvallah kardeşim benim iyi oyuncu olduğumu çoğu kişi söyler. Sende bunun farkına varmışsın. Benim bossların veya oyundaki herhangi bir şey hakkında bilgi sahibi olmamın tek sebebi, bu oyuna 5 yıl boyunca sürekli olarak emek vermemdir ve ayrıca öğrenerek oynamamdır ;) .
Test takımında da o yüzden bulunuyorum.

Dipnot : Stuartı kesme planı Ahmet kardeşimden çıkmıştır. İllede keseceğim diye kafaya taktı. Sonucunda da kestiler. Bunu da bensiz yaptılar. Demek ki bana ihtiyaçları yok ;)

Son olarakta, karalamaya devam edersen mesajlarını forum yöneticilerine şikayet edeceğim. Rahatsız olduğumu bildirerek. (Devam edeceğini adım gibide biliyorum bu arada :D )
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
Kullanıcı avatarı
RRaTeD
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Revenge Of Nobility

Mesaj gönderen RRaTeD »

asdasfadasgas yazdı:
Rxticey yazdı:Test ekibindeki özel yetenekleri sadece test sunucusuna aittir normal sunucuda HİÇBİR şekilte normal oyunculardan farklı bi yeteneği yoktur Ferdi Tatlısuda Bizler gibi normal sunucuda oyuncudur Bu Arkadaşın Çamurunu Video ları izleyince anlıyacak umarım anlamazlıktan da gelebilir .
ferdi güncellemeler gelmeden bütün yaratıkları test ediyor ve hepsinin nasıl kesildiğini kesmenin kolay yollarını biliyor millet daha stuartı bilmezken ruh taşı yokken devriyeler kalkmamışken gaffar kestiğiniz günü de biliriz bunu inkar edemezsiniz kardeşim ferdi varken her zaman diğer oyunculardan 1 adım daha öndesiniz
Artık bu hazır laflardan sıkılmadınızmı? Sunucuda oda bizler gibi sıradan oyuncu, Özel yetenekler Ticey arkadaşımızın dedigi gibi test sunucusuna aittir. Kişilerin başarılarını taktir etceğimiz yerde gelipte çamur atmayalım..
Resim
CLİSTONS-RRaTeD
Diyojen
İNFAZTEAMTNTYTWO-AydınBey
REVENGE OF NOBİLİTY
Yurnero
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: RON

Mesaj gönderen Yurnero »

Gerekli cevap videoda olucak ve bence sonuna kadar izle.
Resim
Kullanıcı avatarı
KEMALIZMX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen KEMALIZMX »

Sanırım denilecek bir söz yok :shock:
Tebrik ediyorum RoN Ekibini (:
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
astalavistabebek
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen astalavistabebek »

Tek kelimeyle muhteşem tebrikler Gaffarıda beklerim zor biraz ama :)
asdasfadasgas
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen asdasfadasgas »

bi özel yeteneğe bağladınız gidiyorsunuz özel yetenek kullandı diyen mi oldu adam bütün yaratıkları önceden deniyor ve nasıl kesildiğini biliyor yoksa test sunucusundan normal sunucuya geçince kesmenin yolunu da mı unutuyor :D 5 yıldır oyundayım onun için test takımındayım demiş hala gülüyorum 5 yıl oynayan test takımına girsin o zaman kardeşim gmler getirdikleri yaratığı kesmenin yolunu bulamadı da sen bulduğun için mi test takımına aldılar :D forumdaki yetkilerin alınmış galiba yöneticilere şikayet ederim diyorsun sen banlayamıyor musun :)
Yurnero
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: RON

Mesaj gönderen Yurnero »

asdasfadasgas yazdı:bi özel yeteneğe bağladınız gidiyorsunuz özel yetenek kullandı diyen mi oldu adam bütün yaratıkları önceden deniyor ve nasıl kesildiğini biliyor yoksa test sunucusundan normal sunucuya geçince kesmenin yolunu da mı unutuyor :D 5 yıldır oyundayım onun için test takımındayım demiş hala gülüyorum 5 yıl oynayan test takımına girsin o zaman kardeşim gmler getirdikleri yaratığı kesmenin yolunu bulamadı da sen bulduğun için mi test takımına aldılar :D forumdaki yetkilerin alınmış galiba yöneticilere şikayet ederim diyorsun sen banlayamıyor musun :)

Kardeş 6 çarıda o oynadı demi :D Ayrıca kesmenin yolunu herkes biliyor :D sanki ilk defa yol kesiliyor biz 6 büyücü kestik ilk olan bu kafana basmıyor sanırım ilk defa yol kesimi degil ilk defa 6 büyücü yol gbm x kesimi okey ?????
Resim
Kullanıcı avatarı
ahmo45
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: [RoN]

Mesaj gönderen ahmo45 »

BİR İŞİ
BİLEN YAPAR
AZ BİLEN AKIL VERİR
BİLMEYEN ELEŞTİRİR
YAPAMAYAN ÇAMUR ATAR
Resim
      • IıFReSHxMoKıI
    • IıIFeLLaHIıI
Revenge Of Nobility
Kullanıcı avatarı
Beycoastlitako
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Revenge Of Nobility

Mesaj gönderen Beycoastlitako »

asdasfadasgas yazdı:bi özel yeteneğe bağladınız gidiyorsunuz özel yetenek kullandı diyen mi oldu adam bütün yaratıkları önceden deniyor ve nasıl kesildiğini biliyor yoksa test sunucusundan normal sunucuya geçince kesmenin yolunu da mı unutuyor :D 5 yıldır oyundayım onun için test takımındayım demiş hala gülüyorum 5 yıl oynayan test takımına girsin o zaman kardeşim gmler getirdikleri yaratığı kesmenin yolunu bulamadı da sen bulduğun için mi test takımına aldılar :D forumdaki yetkilerin alınmış galiba yöneticilere şikayet ederim diyorsun sen banlayamıyor musun :)
Sen gerçek hesabınla neden yazmıyorsun bunları ? Ferdi'yi çok iyi tanıyosun hadi öyleyse göster nickine bakalım neden çekiniyosun ?
Kullanıcı avatarı
wonka
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Klan: Lodos
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen wonka »

Tebrikler.Videoyu sabırsızlıkla bekliyorum x in kesim taktiğini merak ettim 8-)
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön