6 Büyücü Çemberlitaşta Neler Yapabilir ? [RoN]
- Rxticey
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Sadece RON
Re: 6 Büyücü Çemberlitaşta Neler Yapabilir ? [RoN]
Arkadaşlar bütün sorularınızı yanıtlayacak olan videoları en kısa zamanda yükleyecem

BİR İŞİ
BİLEN YAPAR
AZ BİLEN AKIL VERİR
BİLMEYEN ELEŞTİRİR
YAPAMAYAN ÇAMUR ATAR
BİLEN YAPAR
AZ BİLEN AKIL VERİR
BİLMEYEN ELEŞTİRİR
YAPAMAYAN ÇAMUR ATAR
-
- Salgın Koruyucusu
kusura bakmayın tebrik edilecek bişey göremiyorum benim de grubuma test ekibinden birini verin 6 büyüyle çemberde kesmedik yaratık bırakmam nasıl kestiğiniz de meçhul zaten ferdi abinize söyleyin ip adresimden kim olduğumu bulur belki zaten 5 dkya kalmaz bu mesajı da siler ferdi efendi
- Rxticey
- İri Fare Avcısı
asdasfadasgas yazdı:kusura bakmayın tebrik edilecek bişey göremiyorum benim de grubuma test ekibinden birini verin 6 büyüyle çemberde kesmedik yaratık bırakmam nasıl kestiğiniz de meçhul zaten ferdi abinize söyleyin ip adresimden kim olduğumu bulur belki zaten 5 dkya kalmaz bu mesajı da siler ferdi efendi
Çamur 1 -

BİR İŞİ
BİLEN YAPAR
AZ BİLEN AKIL VERİR
BİLMEYEN ELEŞTİRİR
YAPAMAYAN ÇAMUR ATAR
BİLEN YAPAR
AZ BİLEN AKIL VERİR
BİLMEYEN ELEŞTİRİR
YAPAMAYAN ÇAMUR ATAR
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: RON
asdasfadasgas yazdı:kusura bakmayın tebrik edilecek bişey göremiyorum benim de grubuma test ekibinden birini verin 6 büyüyle çemberde kesmedik yaratık bırakmam nasıl kestiğiniz de meçhul zaten ferdi abinize söyleyin ip adresimden kim olduğumu bulur belki zaten 5 dkya kalmaz bu mesajı da siler ferdi efendi

- thebn
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sonsuzluğa I Doğru
Dostum adamlar azmedip başarmışlar sen onlara niye çamur atıyorsun anlamadım. Eğer test ekibinden biri varsa grupta oda bir şey yapamaz. Yapabileceği şeyler test sunucusunda geçerli diye biliyorum. Eğer geçersizse de yine tebrik etmek lazım. O kadar adamı toplayıp oralara gitmek kolay iş değil.asdasfadasgas yazdı:kusura bakmayın tebrik edilecek bişey göremiyorum benim de grubuma test ekibinden birini verin 6 büyüyle çemberde kesmedik yaratık bırakmam nasıl kestiğiniz de meçhul zaten ferdi abinize söyleyin ip adresimden kim olduğumu bulur belki zaten 5 dkya kalmaz bu mesajı da siler ferdi efendi
Sbskralıxşifa
We're not the problem. We're the solution.
I'm not human. I'm an Alpha.
- Rxticey
- İri Fare Avcısı
Test ekibindeki özel yetenekleri sadece test sunucusuna aittir normal sunucuda HİÇBİR şekilte normal oyunculardan farklı bi yeteneği yoktur Ferdi Tatlısuda Bizler gibi normal sunucuda oyuncudur Bu Arkadaşın Çamurunu Video ları izleyince anlıyacak umarım anlamazlıktan da gelebilir .

BİR İŞİ
BİLEN YAPAR
AZ BİLEN AKIL VERİR
BİLMEYEN ELEŞTİRİR
YAPAMAYAN ÇAMUR ATAR
BİLEN YAPAR
AZ BİLEN AKIL VERİR
BİLMEYEN ELEŞTİRİR
YAPAMAYAN ÇAMUR ATAR
- XxXszrXxX
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Lotus
Takdire şayan bir çaba. Başarılarınızın devamını dilerim.
Jr. Java Dev. - Haziran 2oo7
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
-
- Salgın Koruyucusu
ferdi güncellemeler gelmeden bütün yaratıkları test ediyor ve hepsinin nasıl kesildiğini kesmenin kolay yollarını biliyor millet daha stuartı bilmezken ruh taşı yokken devriyeler kalkmamışken gaffar kestiğiniz günü de biliriz bunu inkar edemezsiniz kardeşim ferdi varken her zaman diğer oyunculardan 1 adım daha öndesinizRxticey yazdı:Test ekibindeki özel yetenekleri sadece test sunucusuna aittir normal sunucuda HİÇBİR şekilte normal oyunculardan farklı bi yeteneği yoktur Ferdi Tatlısuda Bizler gibi normal sunucuda oyuncudur Bu Arkadaşın Çamurunu Video ları izleyince anlıyacak umarım anlamazlıktan da gelebilir .