samedsedir0606 yazdı:Olum Adamları Kıskanmayınız Adamlar Ugrasmısslar kesmısler okadar emekle..
1cısı ofans Yok Kortex lerde ugrastılar 2cısı sıfaları yok adamlar ellerınden gelenı yapmıslar..
ha arge bılmem ne vardı dıyorsun arge olsa dahıı adamın carı özel bır yetenek özelbır can özel bır vurus yok ..
hersey nomall oyuncu gıbı Oynuyor argelık te ogrendıgı bılgı olssa dahı Bısey etkılemez 6buyucu gırmısler 1 arge olsa daha 5 ı arge ddeıl orda
.
Anlıyacagınız kımse kımseyı germesın Kıskanmayınz bırı der bunu yapacagınıza gb gıremeyenlerı sokaydnız dıyor Sanan qq Adam ıster sokar ıster Sokmazz senımı gerıyor..
Bırıs der arge var Kocum arge varsa gıt sende oo loncaya gır arge arkadasın olsn ozaman havlama burda :evil:
Tbrkler Gencler Super kesım ... :arrow:
Sen önce düzgün yazmayı öğren.Arge normal itemlerle girmiş ne varki bunda diyorsun.Yanında bir arge olsun yeni bir bölgede boss'u 2 günde kesersin olmazsa 1 senede üstelik biton zaman, biton iksir harcayarak kesersin.Bir paket patlamış mısır al,videodan kesimleri hayran hayran seyret sen.Başkada bişeye karışma.Neye saygı duyulup duyulmaycağını senden çok iyi biliyorum.Tılsımdan teşkilata maval okuma.
LAn Essek herıf Daha Nıckınde Hayır yok benım Turkceme karısıyorsun Tılsıma gell bende eskı argeyım Sana destek cıkayım Koltuk altı yapayım orda :arrow:
TIlsımda IISaMeDSeDiRII Sor tanıtsınlar sana ozaman Sana mavel OKumama ESSSSEk HErıf Adam olamamıssın Burda cekemıyon qq
Çakii Bakma qq
IISaMeDSeDiRIIIISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
ZoPa yazdı:dostum sanırım sn argeyı gozunde fazla buyutmussun vıdeo'yu ızlersen eger orda olaganustu bı durum gormezsn ha pardon orda tek bı olaganustuluk var o da cabamız lutfen bıraz emege saygı lutfen
Boss koy qq adam cekemıyor Tbrkler wallahı kesenlere Super kesım Arkadas Gb almamıslar sanırsam hıc ondan cekemıyor
Çakii Bakma qq
samedsedir0606 yazdı:Olum Adamları Kıskanmayınız Adamlar Ugrasmısslar kesmısler okadar emekle..
1cısı ofans Yok Kortex lerde ugrastılar 2cısı sıfaları yok adamlar ellerınden gelenı yapmıslar..
ha arge bılmem ne vardı dıyorsun arge olsa dahıı adamın carı özel bır yetenek özelbır can özel bır vurus yok ..
hersey nomall oyuncu gıbı Oynuyor argelık te ogrendıgı bılgı olssa dahı Bısey etkılemez 6buyucu gırmısler 1 arge olsa daha 5 ı arge ddeıl orda
.
Anlıyacagınız kımse kımseyı germesın Kıskanmayınz bırı der bunu yapacagınıza gb gıremeyenlerı sokaydnız dıyor Sanan qq Adam ıster sokar ıster Sokmazz senımı gerıyor..
Bırıs der arge var Kocum arge varsa gıt sende oo loncaya gır arge arkadasın olsn ozaman havlama burda :evil:
Tbrkler Gencler Super kesım ... :arrow:
Sen önce düzgün yazmayı öğren.Arge normal itemlerle girmiş ne varki bunda diyorsun.Yanında bir arge olsun yeni bir bölgede boss'u 2 günde kesersin olmazsa 1 senede üstelik biton zaman, biton iksir harcayarak kesersin.Bir paket patlamış mısır al,videodan kesimleri hayran hayran seyret sen.Başkada bişeye karışma.Neye saygı duyulup duyulmaycağını senden çok iyi biliyorum.Tılsımdan teşkilata maval okuma.
LAn Essek herıf Daha Nıckınde Hayır yok benım Turkceme karısıyorsun Tılsıma gell bende eskı argeyım Sana destek cıkayım Koltuk altı yapayım orda :arrow:
TIlsımda IISaMeDSeDiRII Sor tanıtsınlar sana ozaman Sana mavel OKumama ESSSSEk HErıf Adam olamamıssın Burda cekemıyon qq
Sen böyle yazıyorsan konuşma şeklinde böyledir.Benim karşımda ikinci cümleyi konuşabilecek çenenin işlevini yapabileceğinide sanmıyorum.O nedenle terbiye özürlü halini sanki çok alkış alacan diye her yerde sergileme. Adam ol.
dostum sanırım sn argeyı gozunde fazla buyutmussun vıdeo'yu ızlersen eger orda olaganustu bı durum gormezsn ha pardon orda tek bı olaganustuluk var o da cabamız lutfen bıraz emege saygı lutfen
ZoPa
Argenin bişey yapmasına gerek yok.Olayı çarpıtma arkadşım.Şunu şunu yapın demesi yeterli.Test sunucusunda biz daha o bölgeyi görmeden zaten bol bol kesiyorlar.
Tebrkler güzel kesm olmş
fakat orda arkadaşın dediği gibi arge takımından adam var demiş adam illa özel bi yetenek kullanıyor veya şöle böle bişeler yapıyor die bişe dememesine rağmen bi kac kişi durmadan o kişiye bu lafı tekrarlıyor.Adam sadece kesimlerin nasl yapılacağını bildiğini sölemiş ve bşkları konuyu farklı bi yöne cekmeye calışmış. BU dogru yada yanlış orda bi emek harcanmış tkrar tbrkler
İleti wingrove » 02 Ağu 2012 18:12
Sınıfların birlikteliğini konuşturmak için başladığımız bu macerada önce Şifacı birliğini kurarak yaptıklarımız :
Şifacı Birliği ! [RoN][Çemberlitaş]
viewtopic.php?f=22&t=85967&hilit=%C5%9Eifac%C4%B1+Birli%C4%9Fi
Şifacı Birliği [RoN] Bölüm 2 : İsmet Bey
viewtopic.php?f=22&t=86079&hilit=%C5%9Eifac%C4%B1+Birli%C4%9Fi
Şifacı Birliği [RoN] Bölüm 3 : Junon
viewtopic.php?f=22&t=86212
Şifacı Birliği [RoN] Final : Handan Hanım
viewtopic.php?f=22&t=86771&hilit=%C5%9Eifac%C4%B1+Birli%C4%9Fi
Loncamızın şifacı birliği var. Peki neden büyücü birliği olmasın ?
İlk olarak Stuart ile başladık.
viewtopic.php?f=46&t=89223&p=792511#p792511
Dün gece itibariylede bu birliğe yeni kesimler ekledik.
Oyunun detayları hakkında herkesten fazla ve önce bilgi sahibi olan kişilerin oyunda bunu arkadaşlarıyla paylaşmasından doğan herkesin item peşinden koşmaktan denemeyi aklına getiremediği farklı yapılması güç kesimleri forumda başarı diye lanse etmek hiç hoş değil.Zaten sözkonusu loncanın üstünün çok önceden dizilmesi bile arge de görevli arkadaşın güzel bilgi paylaşımından dolayı olmuştu.Şimdi şöyle bişey yapalım isterseniz.Ben çalayım, siz oynayın.
Bunlar olmassa olmaz zaten, bu eşekler böyle yorum yapacakki dikkat çeksin. Kafanda bazı şeyleri kendi kendine üretmiş bazı hurafeler ortaya atıp bunları kendine inandırmışsın. Onlarıda bu konu altında yazıya dökmüşsün. E eşek işte ne beklersin..
Sınıfların birlikteliğini konuşturmak için başladığımız bu macerada önce Şifacı birliğini kurarak yaptıklarımız :
Oyunun detayları hakkında herkesten fazla ve önce bilgi sahibi olan kişilerin oyunda bunu arkadaşlarıyla paylaşmasından doğan herkesin item peşinden koşmaktan denemeyi aklına getiremediği farklı yapılması güç kesimleri forumda başarı diye lanse etmek hiç hoş değil.Zaten sözkonusu loncanın üstünün çok önceden dizilmesi bile arge de görevli arkadaşın güzel bilgi paylaşımından dolayı olmuştu.Şimdi şöyle bişey yapalım isterseniz.Ben çalayım, siz oynayın.
Bunlar olmassa olmaz zaten, bu eşekler böyle yorum yapacakki dikkat çeksin. Kafanda bazı şeyleri kendi kendine üretmiş bazı hurafeler ortaya atıp bunları kendine inandırmışsın. Onlarıda bu konu altında yazıya dökmüşsün. E eşek işte ne beklersin..
Ne oldu dostum bir yerinmi acıdı nedir bu ağzı köpük yazılar.Foruma bişey yaptık bak ne güzel diye poz vermişsen bakalım bu poz pozmudur diye inceleyen elbet beğenmediğin bir eşekherif olacak.Bu poz hormonludur.Ben bunu söyler buna inanırım.Benim rumuzum eşekherif benden düzgün mantıklı ve dürüst yorumlar dinlemek sizin gibi sözüm ona dünyanın bütün iyi şeylerini üstünde barındıran etrafınıda hor görmeye alışmış boss kesildiğinde elde edilen nadide şaheserlerin kaderi olacak.
[Hakaret içerikli mesaj silinmiştir. Forum hesabınız uyarı amaçlı 1 gün süre ile kapatılmıştır. Daha seviyeli olmanızı temenni ederim.]
AkabellO
En son AkabellO tarafından 05 Ağu 2012 19:00 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep:Tartışma içerikli yazılar konu sahibi isteği üzerine silinmiştir.
Çakii Bakma qq
Ne oldu dostum bir yerinmi acıdı nedir bu ağzı köpük yazılar.Foruma bişey yaptık bak ne güzel diye poz vermişsen bakalım bu poz pozmudur diye inceleyen elbet beğenmediğin bir eşekherif olacak.Bu poz hormonludur.Ben bunu söyler buna inanırım.Benim rumuzum eşekherif benden düzgün mantıklı ve dürüst yorumlar dinlemek sizin gibi sözüm ona dünyanın bütün iyi şeylerini üstünde barındıran etrafınıda hor görmeye alışmış boss kesildiğinde elde edilen nadide şaheserlerin kaderi olacak.
[Hakaret içerikli alıntı mesajı silinmiştir. Forum hesabınız uyarı amaçlı 1 gün süre ile kapatılmıştır. Daha seviyeli olmanızı temenni ederim.]
AkabellO
Ne zamanki kimse seni görmediğinde yada ulaşamayacağında insan sıfatından feragat etmezsin ozaman kendini insandan say olurmu ? İkincisi büyüm şifam savaşım full yazılarımı kendi kafa yapına göre yazıldığını düşünüp yorum yapma.Benim rumuzum eşekherif diye bu rumuzu ağzına sakız yapma varsa insan gibi aktarabileceğin bir fikrin yaz.Ben rumuzumu kötü niyetli seviyesiz insanlara avans olarak takmışım.Yüzü aşkın iletimlede bunun arkasındayım.Kimseye hakaretim çirkin ifadem söz konusu değil.Sen kime nasıl saygı duyulacağından bihabersin.Aramızda inanılmaz seviye farkı var rumuzumun eşekherif olma avansı bile seni kurtarmıyor üzgünüm.