La sifacisiz kesmeleri imkansizz bunlar 10 candan indirene kadar 5 deprem olur ki hepsi kutupla olmaz cunku hidra kutuptan etklienmez ve seni gebertir.Inanmayin arkada sifalari falan var yoksa imkansiz
Hypnotiq yazdı:La sifacisiz kesmeleri imkansizz bunlar 10 candan indirene kadar 5 deprem olur ki hepsi kutupla olmaz cunku hidra kutuptan etklienmez ve seni gebertir.Inanmayin arkada sifalari falan var yoksa imkansiz
Sorun değil inanmıyabilirsin.
Ama fotolarda gösterdik.
Ön izle olarak koydugum fotoya bak ...
2 canda deprem + saldırırken haritaya bak kimse var mı
He birde 3 kişiyle kesildigi için o kesen 3 kişinin üstü full+full [ 1 dakikada en az 4 can indirebilcek güce sahip ]
Hypnotiq yazdı:La sifacisiz kesmeleri imkansizz bunlar 10 candan indirene kadar 5 deprem olur ki hepsi kutupla olmaz cunku hidra kutuptan etklienmez ve seni gebertir.Inanmayin arkada sifalari falan var yoksa imkansiz
ikv bilgin "0" bunu sana benden önce söyleyen oldumu arkadaşım
ikv bilgin "0" bunu sana benden önce söyleyen oldumu arkadaşım
Kanka bu herhalde YENİ
İnFazTeaMKroNiCK-Iıkronikqqll-Ixadonisxl KarşıyaKaragümrük Karşılıksız sevdik biz Bu YAKAYI.!! New Yorkta beş Minareyi izledim anladığın kadarıyla olay New Yorkta Geçiyor.
Bu demek oluyorki , kadim hidra abartılmamalı demekki işi bilen herkes kadim hidrayı 3 büyücü kesebilirmiş. Bazılar çosuyor 100m miş' kadım hıdranın pıyasayı ancak 10m olmalı