memphis yazdı:Helal olsun ne büyük başarı 50 kişi ile kesmişsiniz .
Bu arada sakın bana git sen 50 kişi ile kes felan gibi cevaplar verme ne kadar kolay olduğu kendi yazdığın cümlelerin içinde yazıyor.
Simdi kolay yada zor kesildiği senin için önemli ise bir gün tek basına gider tek basına kendin kesersin ve memphis kardesim hemen hemen senin yorum yaptıgın butun konulara bakıyorum ve herhangi konuya yorum yazdıysan o konuda senin sayende cıkan bir olay görüyorum ya kendini forumda ıspatlamaya calısıyorsun yada kendi egonu millete sataşarak gidermeye çalısıyorsun burda önemli olan kişinin çoklugu değil burda önemli olan o kadar kişinin emegi senin burda en fazla tebrik etmen lazımken yine konuda polemik yaratmaktan baska birşey yapmıcaksın anlasılan ve bu yuzden emin ol ne Roa loncası ne Yakamozx loncası nede Şahx loncası senin yazdıgın yada yazacagın hiçbir lafa cevap vermeyecektir bu yazıyıda sadece bu sayfada polemik yaratma egolarını baska konularda gider diye yazıyorum şimdiden anlayışın için tsk ediyorum ve iyi forumlar diliyorum...
Selamlar ,
Bir Lodos olarak sizi tebrik ediyorum . Oktay kardeşime , loncasına ve arkadaşlarına saygım , sevgim sonsuz ... Ancak bu etkinliği 6-7 gibi yapsaydınız bu 1 dakikalık başarıyı elde edemezdiniz diye düşünüyorum . Büyük lodos loncaları bu etkinliğin 1 dakikada bitmesini değil ismeti kesmeye bile izin vereceğini sanmam ki çoğu lonca kaç defa toplanıp lodos kalesine saldırmışlardı ki bizim savunmamız onları püskürtmüştü ... Bir dahakine erken saate alın iş çekişmeli ve daha başarılı olsun .