Raiders of Anatolia & Yakamozx loncası = İSMET PERT
- serserikral
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ateş
Re: Raiders of Anatolia & Yakamozx loncası = İSMET PERT
kanka ne istediniz ismetimden ahh ben olaydım orda bırakırmıydım
Tebrik ederim, 
Ehh artık eski Lodos'ların yavaş yavaş geri dönme zamanı gelmiş, İsmetbey bizsiz olmuyor.
Ehh artık eski Lodos'ların yavaş yavaş geri dönme zamanı gelmiş, İsmetbey bizsiz olmuyor.
- Yakamozxefemeih
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
WaxWhineRAVYN yazdı:Kesim videoları ve ayrıntılı fotoğraflar en kısa zamanda eklenecektir. Arz ordusu hızını alamayıp sancaklara da saldırı düzenlemiş, saldırıda eskiyen eşyalarını önce ismet beyin örsünde daha sonra ise meteor lodos sancakta tamir etmiştir
Hızını alamayıp yeşilide kesen arz ordusu kuklacıya kısa süre içierisinde unutulmaz anlar yaşatmıştır.
Tüm İKV oyuncularına duyurulur![]()
İyiForumlar - WaxWhineRAVYN / Kuklacı / Raiders of Anatolia Kuklacı Etkinlik ve Koordine Sorumlusu
helal olsun:)
Kingly Yakamozxefemeih Melihxthend
Herkesde biz kralız tavırları ikv bizden sorulur ayakları kimse karşımızda duramaz fasılları gördünmü herkes delikanlı olmuş vay anasını
Herkesde biz kralız tavırları ikv bizden sorulur ayakları kimse karşımızda duramaz fasılları gördünmü herkes delikanlı olmuş vay anasını
Eeeee NEde oLsa aRzın Gücü Sıkıyosa Lodslar Sizde Handanı KEsin...
%LaStMoHiCaaN % YakamozxJustice % Lastmohikan %
%^_^iSmaiL ^_^ %
Biz 7 Yaşında okuLa.10 Yaşında Hayata.15 Yaşında Dünyaya Rest Çekmişiz.Satmayız 3-5 Kuruşa Kardeşim DedikLerimizi.!
YaKaMoZ aiLeSi
%^_^iSmaiL ^_^ %
Biz 7 Yaşında okuLa.10 Yaşında Hayata.15 Yaşında Dünyaya Rest Çekmişiz.Satmayız 3-5 Kuruşa Kardeşim DedikLerimizi.!
YaKaMoZ aiLeSi
Tüh ya acill birişimden dolayı katılamadıgım için önce Yakamozx loncasından özür diliyorum gerçekten çok süper bi etkinlik oldugundan eminim işte güç işte gövde gösterisi buna denir varsa rakibimiz çıksın o zmana herşey locna kurmakla bitmiyor o kadar....
Saygılarımla Yakmozxsinqa
Saygılarımla Yakmozxsinqa
CARIZMA CaRİzmATiX CaRİzmATiXII CaRİzmATiXHeaLT
Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.
[Raiders Of AnatoLia]
Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.
[Raiders Of AnatoLia]
Gerçi Hayirli Olsun keske Kale içine giripte Kesseydiniz 2 3 muhafiz kesipte Ismeti kesmekte guzel birşey :lol:
The Lodos of Ottoman
Haritadaki dakkaya bak yellowum :lol: oyunla 2 dkda kesilmis bir ismet bey ilginç nese olsa roanin arkasinda gmler varyellowred yazdı:Tebrik ederim,
The Lodos of Ottoman
- WaxWhineRAVYN
- Teşkilat Neferi
Saçmalama dostum GM'lerle alakası yokErolbey67 yazdı:Haritadaki dakkaya bak yellowum :lol: oyunla 2 dkda kesilmis bir ismet bey ilginç nese olsa roanin arkasinda gmler varyellowred yazdı:Tebrik ederim,
İkincisi ise kale içinde kesmedik ama kalenin içerisine de girdik bundan şüphen olmasın
İyiForumlar.
Arz Kalesi Lodos Kalesi gibi olsaydi :lol: Biz Handani iri fare dige keserdik oktayWaxWhineRAVYN yazdı:Saçmalama dostum GM'lerle alakası yokErolbey67 yazdı:Haritadaki dakkaya bak yellowum :lol: oyunla 2 dkda kesilmis bir ismet bey ilginç nese olsa roanin arkasinda gmler varyellowred yazdı:Tebrik ederim,
Ehh artık eski Lodos'ların yavaş yavaş geri dönme zamanı gelmiş, İsmetbey bizsiz olmuyor.iyi bir taktik incelemeyle canının ne kadar dayanabileceğini, hasarınnı ne kadar düşürülecileceğini inceledik. İstersen test sonuçlarını sana veririm sende gidip kesmeyi denersin.
İkincisi ise kale içinde kesmedik ama kalenin içerisine de girdik bundan şüphen olmasın
İyiForumlar.
başarilarinizin devamini bekleriz
The Lodos of Ottoman
- WaxWhineRAVYN
- Teşkilat Neferi
Kaleyi bahane etmeyelim
içeri giridk biz
Örsünüz fazla güzel değilmiş ama kullanışlı biraz