PTT Havalesi İle Üyelikal' dan Kutu/Akçe Satın Alma
- Haluk
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Daha-Sonra
Re: PTT Havalesi İle Üyelikal' dan Kutu/Akçe Satın Alma
Orda seçeneklerden bankayı seçiceksin
MinoseT
Haluk
HalukTR
Haluk
HalukTR
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
w0LkaN516 yazdı:İyide bu atm'lerde sadece şube kodu hesap no girilebilir diye biliyorum. Bu Verilen referans noyu nereye yazıcaz atm'lerde Bilgisi olan ?Haluk yazdı:atm dende yapabilirsin kkardeşim 3 tane aldım savaşcım yok onun içln aççam büyücü ve ifacımada aldım olsun dedim kasa erişimi +5 den yararlansınlar 9aylık plusum varw0LkaN516 yazdı:Bankadan Ödeme yapmak için Şubesinemi Gidilmesi gerek yoksa Atm'den ödeme yapılabilirmi ? Bilgisi olan açıklarsa sevinirimbana yardım edenlerin emegine 2 kişiye 1 beyaz köşk 1 de herhangi bir sunucuda olan birine alcam ben şöşkete yim çevremde genişler kura gibi bişey 1 tanesini rasgele vercem digerini ise köşk sunucusunda vericem oyunun içinde bana özel mesaj atın 10-1 arasında ilk bulanlara vercem 1 aylık plus nokia c-3 den giriyorum iletiyi mümkünse genel bölüme taşıya bilirmisiniz
Selamlar;
ATM de şube kodu ve hesap no dan sonra karşınıza çıkan yeni ekranda "AÇIKLAMA" kısmına referans numarasını yazabilirsiniz.Referans numarası aynı telefonda SMS gönderir gibi ATM de ki tuşlardan yazılabiliyor.
İyi Forumlar...
CHIVALROUS
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı
w0LkaN516 yazdı:İyide bu atm'lerde sadece şube kodu hesap no girilebilir diye biliyorum. Bu Verilen referans noyu nereye yazıcaz atm'lerde Bilgisi olan ?Haluk yazdı:atm dende yapabilirsin kkardeşim 3 tane aldım savaşcım yok onun içln aççam büyücü ve ifacımada aldım olsun dedim kasa erişimi +5 den yararlansınlar 9aylık plusum varw0LkaN516 yazdı:Bankadan Ödeme yapmak için Şubesinemi Gidilmesi gerek yoksa Atm'den ödeme yapılabilirmi ? Bilgisi olan açıklarsa sevinirimbana yardım edenlerin emegine 2 kişiye 1 beyaz köşk 1 de herhangi bir sunucuda olan birine alcam ben şöşkete yim çevremde genişler kura gibi bişey 1 tanesini rasgele vercem digerini ise köşk sunucusunda vericem oyunun içinde bana özel mesaj atın 10-1 arasında ilk bulanlara vercem 1 aylık plus nokia c-3 den giriyorum iletiyi mümkünse genel bölüme taşıya bilirmisiniz
Selamlar;
ATM de şube kodu ve hesap no dan sonra karşınıza çıkan yeni ekranda "AÇIKLAMA" kısmına referans numarasını yazabilirsiniz.Referans numarası aynı telefonda SMS gönderir gibi ATM de ki tuşlardan yazılabiliyor.
İyi Forumlar...
CHIVALROUS
- w0LkaN516
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Rise Of Silence
Teşekkürler çok işime yaradı. Ptt yerine Atm den yatırmak daha kolayıma geliyor. İyi forumlar..xFahrenheitx yazdı:w0LkaN516 yazdı:İyide bu atm'lerde sadece şube kodu hesap no girilebilir diye biliyorum. Bu Verilen referans noyu nereye yazıcaz atm'lerde Bilgisi olan ?Haluk yazdı:atm dende yapabilirsin kkardeşim 3 tane aldım savaşcım yok onun içln aççam büyücü ve ifacımada aldım olsun dedim kasa erişimi +5 den yararlansınlar 9aylık plusum varw0LkaN516 yazdı:Bankadan Ödeme yapmak için Şubesinemi Gidilmesi gerek yoksa Atm'den ödeme yapılabilirmi ? Bilgisi olan açıklarsa sevinirimbana yardım edenlerin emegine 2 kişiye 1 beyaz köşk 1 de herhangi bir sunucuda olan birine alcam ben şöşkete yim çevremde genişler kura gibi bişey 1 tanesini rasgele vercem digerini ise köşk sunucusunda vericem oyunun içinde bana özel mesaj atın 10-1 arasında ilk bulanlara vercem 1 aylık plus nokia c-3 den giriyorum iletiyi mümkünse genel bölüme taşıya bilirmisiniz
Selamlar;
İyi Forumlar...
Xjokermanx
güzel bir konu bende bugün yarın üyelikal'dan alıcam kodlarımı:D
- 61blacksea
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Kudret
Ben Dediğinizi aynen yaptım ama 20 saat oldu hala kodlar gelmedi . Forum Görevlisi yardımcı olabilirmisin?
Muhtaç olduğun KUDRET damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
- sTevELawLeR
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı
Eğer referans ve hesap numarasını doğru şekilde yazdığınızı düşünüyorsanız aşağıda ki iletişim bilgileri ile Üyelikal' a durumunuzu bildirebilirsiniz.61blacksea yazdı:Ben Dediğinizi aynen yaptım ama 20 saat oldu hala kodlar gelmedi . Forum Görevlisi yardımcı olabilirmisin?
Üyelikal İletişim Bilgileri:
Telefon: 0 212 264 75 14
Eğer telefondan ulaşamıyorsanız e-posta göndermenizi öneririm.
E-posta: bilgi@uyelikal.com
En son xFahrenheitx tarafından 09 Oca 2013 14:42 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
CHIVALROUS
- OnlineCekirge
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: NiK O TiN
Çok kişinin işini kolaylaştıracak bi paylaşım teşekkürler .
Oyunlar savaşı değil,birliği teşvik etmelidir
- 61blacksea
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Kudret
4 kere benide arasalar bende gönderiridim e-pin i 
Muhtaç olduğun KUDRET damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
- sTevELawLeR
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı
:lol: :lol: Bazen iş başa düşüyor yapacak bir şey yok.61blacksea yazdı:4 kere benide arasalar bende gönderiridim e-pin i
CHIVALROUS