Saatlerin Emeğiyle Yüzümüzü Güldürecek MADALYA mı ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Quarismaa
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Saatlerin Emeğiyle Yüzümüzü Güldürecek MADALYA mı ?

Mesaj gönderen Quarismaa »

Sayın Oyun Kurucuları Eğer Bu Konuya Girip Okuyacak Olursanız Şunu Bilmenizi İsterim Madem Grup Bölgeleri Grup işi Adındanda Belli Zaten Bize Madalya Veripte Dalga Geçmeyin Lütfen.Motorin'e bile Ulasmak Nerden Baksan 2 Saat Sürüyor Karsılık Madalyamı Sizce...! Tamam Güzel Eğlenceli Bişiler Yapmıssınız Bari Hakkını Verin ki Bizde Sizlere Tesekkür Edelim lakin Bize Sadece Yer Kaplamaya Yarıyan Madalya Vermeyin... Ben Ömrümün 2 Saatini Bu Oyunda Geciriyosam Bu 2 Saatte Realde Neler Yaparım nEler Yapamam Bilmiyorum Ama Hayatımızın Akısı Bi Anda Değişebilir Onun İçin Geçen Her Dknın Bile Önemi Vardır Herkes İçin...Biz Sığınak veya Migrattan Çıktıgımızda Öyle Bişi Yapın ki '' Valla 2 Saatlik Emeğe Değdi '' Diyelim. Tühh Ya 2 Saat Bosa Gitti Keske Girmseydimde Şunu Yapsaydım Demiyelim... Şaheser veya Nadide Eşyada İstemiyoruz herkese öyle düşse tabi anlamları kalmaz lakin işimize yarıyacak itemler Verin. Bu Konu Hakkında Elinizden Geleni Yapmıcak Olursanız Daha Çok Dostumuzu Can Sıkıntısından Kaybederiz Oyunda.... İyi Günler
ResimResim
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Teşkilat

Re: Saatlerin Emeğiyle Yüzümüzü Güldürecek MADALYA mı ?

Mesaj gönderen xPrince »

şimdi eğlenmişsin, güzel bir yer olduğunu anlamışsın, sence yetmezmi, isyan etmenin, saatlerinin boşa gittiğini açıklamanın sebepi bu oyuna bir türlü güzel bakamaman, başka yabacı oyunlara güzel bakanlar çook ama, bimiyorum sen öylemisin ama göz boyamaca olunca diğer yabancı oyunlara çok iyi yönlü bakılabiliyo, bizim oyunumuzun ilk zamanlarına, bide bu zamanlarına bak ;) diğer oyunlardan farkımızı gör derim sana..

eğer illaki bakmıcam diyosan, tabi demezsinde içinde öyle bi düşünce halen yeşeriyo ise bence oyunu oynama, nede olsa bu içinizdeki kötü düşünce bi salgın hastalık, yada bi sarmaşık, git gide yayılıyo..
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.
Kullanıcı avatarı
DehrayN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen DehrayN »

5 saat boyunca sığınakta dur ve kenanı kes karşılığında madalya al :D Şaka gibi Şaheseri geçtim ufak tefek item bari versinler ayıptır ya havalar sıcak zaten 5 saat boyuncada orda durunca insan kafayı yiyor dün kenanı kestık ve sadece madalya aldık bumu emek ?
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen xPrince »

:)

ben daha tuvaletlere giremedim
siz gene kesmişsiniz
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.
Kullanıcı avatarı
efsane534
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen efsane534 »

Benimde anlatmak istediğim buydu.Sadece MADALYA olmasın yanında extradan birşeyler daha olsun en azından MADALYA+İKSİR olsun bunu bile çok görmeyin.O 2-3 saatte neler yapılabilir düşünün bi yha tabi bende istemiyorum herkesde ıtem olmasını ama o saatlere değecek birşeyler yapın en azından.Bazı kişilere aynı itemden 2-3 kere çıkıyor bununda düzene girmesi lasım.Aynı itemden birdaha çıkmamasını istiyoruz.Adam Motorin kesmiş ayakkabısını almış.Dün 2 kere motorın kesdik adama tekrar aynı ayakkabıdan bir tane daha çıktı.Ne yapacak adam 2 tane aynı ayakkabıyı aktarımıda yok nadide olanlarından çıktı.İlk motorinde adama balyoz çıktı sonra ikinci kesimde tekrar aynı balyozdan çıktı.Bari düşmüyenlere çıksaydı ama sonuç nedir kocaman bir MADALYA..!!
En azından MADALYA+İKSİR VERİLSİN herkese sadece MADALYA istemiyoruz o madalyayı görünce sinirleniyorum..!!
RuhsuzŞair
Kullanıcı avatarı
TeaM09
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen TeaM09 »

Ben de güncelleme paketinde madalyaların üstüste konabildigini görünce sandım ki madalyalar işe yarayacak. Meğersem BoSS Lardan okadar çok madalya düşecek ki oyuncu zaten siinirleniyor düşünce bi de yer çok kaplıyo diye sinirlenmesin diye :mrgreen:
Resim
Kullanıcı avatarı
efsane534
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen efsane534 »

TeaM09 yazdı:Ben de güncelleme paketinde madalyaların üstüste konabildigini görünce sandım ki madalyalar işe yarayacak. Meğersem BoSS Lardan okadar çok madalya düşecek ki oyuncu zaten siinirleniyor düşünce bi de yer çok kaplıyo diye sinirlenmesin diye :mrgreen:
Walla kardeş hiç sorma yha neyi kessek hangi yaratığı kessek yine MADALYA.Bıktım madalyadan yha istemiyorum madalya çıkacaksa eğer çıkmasın o bile bana koymaz..!
RuhsuzŞair
Kullanıcı avatarı
hanedanxbutcher
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen hanedanxbutcher »

YENI GELEN OZELLIKLER BI TAKIM SEYLERİ BERABERINDE GÖTÜRDÜ

tabıkı beklentılerımız hep daha fazla daha iyi item daha fazla iksir ama stratejıler tam oturmadı hersey zamanla oyun hatası varmı cok ama tedarık edılecegınden suphem yok sadece sabır arkadaslar iyi forumlar
Hanedanxbutcher49

Hanedanxuskurya49

Hanedanxbutccher49

Uskurya'49 dan başka çarım yoktur

Kuru dutla yar sevilmez
Kullanıcı avatarı
fatihgencerler
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Raiders of Anatolia

Mesaj gönderen fatihgencerler »

Quarismaa yazdı:Sayın Oyun Kurucuları Eğer Bu Konuya Girip Okuyacak Olursanız Şunu Bilmenizi İsterim Madem Grup Bölgeleri Grup işi Adındanda Belli Zaten Bize Madalya Veripte Dalga Geçmeyin Lütfen.Motorin'e bile Ulasmak Nerden Baksan 2 Saat Sürüyor Karsılık Madalyamı Sizce...! Tamam Güzel Eğlenceli Bişiler Yapmıssınız Bari Hakkını Verin ki Bizde Sizlere Tesekkür Edelim lakin Bize Sadece Yer Kaplamaya Yarıyan Madalya Vermeyin... Ben Ömrümün 2 Saatini Bu Oyunda Geciriyosam Bu 2 Saatte Realde Neler Yaparım nEler Yapamam Bilmiyorum Ama Hayatımızın Akısı Bi Anda Değişebilir Onun İçin Geçen Her Dknın Bile Önemi Vardır Herkes İçin...Biz Sığınak veya Migrattan Çıktıgımızda Öyle Bişi Yapın ki '' Valla 2 Saatlik Emeğe Değdi '' Diyelim. Tühh Ya 2 Saat Bosa Gitti Keske Girmseydimde Şunu Yapsaydım Demiyelim... Şaheser veya Nadide Eşyada İstemiyoruz herkese öyle düşse tabi anlamları kalmaz lakin işimize yarıyacak itemler Verin. Bu Konu Hakkında Elinizden Geleni Yapmıcak Olursanız Daha Çok Dostumuzu Can Sıkıntısından Kaybederiz Oyunda.... İyi Günler

Aslında kısmen katılıyorum. Ama bu bir oyun ve herşeyi göze almışız. Bu kadar isyan etmenin luzumu yok. Her oyuncunun eşya düşürme şansı vardır ve bu efsunlu efsunsuz olduğu sizin şansınıza bağlıdır. Arkadaşlarınızın da böyle yapması bence çok gereksiz. Eğlenmek için oynuyoruz şu oyunu.

iyi forumlar
Kullanıcı avatarı
fenomen
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen fenomen »

tek ıtem cıksa guzel olur
en azından hasarları dıgerlerınden yuksek
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames

''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''

“Genel Etkileşim” sayfasına dön