Oyun dosyalarının çalınması hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Theoden1
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Oyun dosyalarının çalınması hk.

Mesaj gönderen Theoden1 »

Merhabalar,

Birçok insanın haberinin olduğu bir korsan sunucu açıldı.Mevcut İKV oyuncu kitlesinin birçoğu bu korsan sunucuya geçip,
Türk Telekom firmasına ait olan bir "mülk" üzerinden veritabanı,sunucu dosyaları vs. çalınarak yasadışı şekilde hizmet verip ve hakları Türk Telekom firmasına ait olan bir mülk üzerinden maddi kazanç sağlamaktadır.

Herkes korsan sunucu hakkında konuşurken ben farklı bir taraftan bu konuyu aralamak istiyorum ve mevcut durum hakkında sorular sormak istiyorum.

Soru 1. )Oyun dosyaları,sunucu dosyaları vb. telif hakkı bulunan bu dosyalara erişim hakkı olan kişiler kimlerdi ?
Soru 2.)Bu verilere ulaşabilen kişilerin T.C ve kişisel bilgileri zaten oyundan sorumlu olan yöneticinin elinde değilmi?
Soru 3.)Bu dosyalara erişimi olan kişilerin belli olması durumunda,bu hırsızlık üzerine açılan herhangi bir dava süreci açıldımı ?
Soru 4.)20 senelik geçmişi olan bir oyunun kopyalanması veri dosyalarının çalınmasından sorumlu kişi kim-tespit edildimi ve bu süreç yaşanırken İKV oyunun yöneticisi açıklama yapmayacakmı?
Soru 5.)Bukadar rezil bir durum ortadayken bu başarısızlığa sebep olan yönetici,liyakat esasında ben bu işi yapamıyorum diyerek artık oyunumuzdan elini çekip yeni insanlara yerini devretmeyecekmi?
Kullanıcı avatarı
Galette
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Ottoman Nobility

Re: Oyun dosyalarının çalınması hk.

Mesaj gönderen Galette »

Sal hocam sal cevap alabileceğini mi zannediyorsun zaman kaybı uğraşmayın
Kullanıcı avatarı
TheWesTSooNN
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TheWesTSooNN »

Hocam çok kasmışsın, İKV yi eski kitlesinden başka bilen duyan ve takan kimse yok. Neredeyse her oyunun pwpsi var, İKV için sadece biraz geç kalındı. Böyle bitmiş bir oyun için kimse telif dava vs uğraşmaz, en başta kodları çaldıranın başı yanar :) Foruma eğlence için girin, bu oyun BİR DAHA ASLA ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK. Pwp sunucusu İKV yi tamamen bitirdi. Hala oynayan arkadaşlara tavsiyem batık bir gemiyi kurtarmaya çalışmayın, sağlam gemiye binin ve keyfini çıkarın :)
Kullanıcı avatarı
Azrailxkorucu
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen Azrailxkorucu »

Bence İyi ki çalındı yoksa ikv kapanacaktı dosyalar hiçbir zaman sızdırılamayacağı için bu oyunu hafızamızda kalacaktı dosyalar çalındı PVP sonucu açıldı dosyalar birkaç kişi de olsa da var sonuçta bence iyi bir şey hep devam edecek
Resim
Kullanıcı avatarı
akif99
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen akif99 »

TheWesTSooNN yazdı: ↑28 Eyl 2026 20:54 Hocam çok kasmışsın, İKV yi eski kitlesinden başka bilen duyan ve takan kimse yok. Neredeyse her oyunun pwpsi var, İKV için sadece biraz geç kalındı. Böyle bitmiş bir oyun için kimse telif dava vs uğraşmaz, en başta kodları çaldıranın başı yanar :) Foruma eğlence için girin, bu oyun BİR DAHA ASLA ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK. Pwp sunucusu İKV yi tamamen bitirdi. Hala oynayan arkadaşlara tavsiyem batık bir gemiyi kurtarmaya çalışmayın, sağlam gemiye binin ve keyfini çıkarın :)
Sağlam gemi neresi knk? Oyun kodlarını ÇALARAK PVP sunucus açan Telif HIRSIZI kişilerin sunucusu mu? Hani şu zamanında hile yaparak oyunun tabiri caizse anas ını SİK EN elemanın kurduğu sunucu mu?

S.e'din oynamayın oyunu ortada sağlam bir gemi yok resmi sunucuda oynarsanız bir s*kim değişmeyecek ortada yönetim yok olsa bile dolandırıcılar ve yalan söylüyorlar. PVP sunucusu da sağlam gemi falan değil dümdüz çalıntı gemi üstüne de bu elemanlar yıllardır oyunun ırzına geçiyorlar. Tercih çok basit dolandırıcı ya da hırsızı seçmektense hiçbirini seçmeyin a. q

“Genel Etkileşim” sayfasına dön