Oyuna ufaktan bir geri dönüş yaptım ama..?

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ZowieN
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Teşkilat

Oyuna ufaktan bir geri dönüş yaptım ama..?

Mesaj gönderen ZowieN »

Merhaba arkadaşlar. Oyuna uzun bir aradan sonra şöyle bi bakayım dedim ama teşkilat sunucusu bile kapanmış. Bende eminönüne taşıdım karakterlerimi ama yaklaşık 10 yıldır oynamıyordum ve nerden başlayacağımı pek bilmiyorum :D Aktif lonca var mı acaba hala oynayanlar falan? üstüm full çemberlitaş itemleri ve bazı tılsımları da var. Varsa aktif lonca yazabilir mi?
Never beleive someone who tells who they are.
Kullanıcı avatarı
busecalikk
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Anka
Klan: Lodos
Lonca: Time of Death

Re: Oyuna ufaktan bir geri dönüş yaptım ama..?

Mesaj gönderen busecalikk »

Hocam, ben de uzun bir aradan sonra geri döndüm. Tavsiyem Eminönü yerine yeni sunuculardan birinde sıfırdan başlaman yönünde. Ben öyle yaptım zira. Eminönü gibi eski sunucularda kopya vs. kimsenin bir şeye ihtiyacı kalmadı. Karaköy bölgesinde klan savaşları ve boss kesimleri devam ediyor. Onun yerine Galata gibi sunucularda hala grup bölgeleri aktif olarak kullanılıyor. Sadece görevler için değil, gerçekten ihtiyaçlar olduğu için. Sivri adada günün her saati maden dolaşan insanlar görürsün kopya olmadığı için. Hele bir de kafana uyan bir ortam, bir lonca buldun mu oyunun eski günlerine benzer bir deneyim yaşayabilirsin. Geri döneli 10 gün olmuş birinden nacizane tavsiyeler diyeyim.
ıDUMBLEDOREı
DASH
Thered
<Time Of Death>
ANKA

“Genel Sohbet” sayfasına dön