siteye girip şuraya mouse'ınızı sürükleyin
Oyun gelişmiyor diyenler utanır mı?
- Lighthouse
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ematek
- Discord: recthaltouche
Oyun gelişmiyor diyenler utanır mı?
İKV EMATEK - İstanbul Kıyamet Vakti
İKV Canlı Yayın • Boss/Grup Kesimleri
YouTube: @EMATEK
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 - 2025 Karaköy
2026 Bab-ı Ali
- Lighthouse
- Demirci Çırağı

Re: Oyun gelişmiyor diyenler utanır mı?
Ek bilgi: Hover, web sitesinde kullanıcının fare imlecini bir öğenin üzerine getirmesiyle tetiklenen görsel veya işlevsel durum değişikliğidir.
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 - 2025 Karaköy
2026 Bab-ı Ali
Agam sen hep şakşakçı tayfadandın hayırdır ne oldu
İnceden eleştiriyorsun farkına varmışsın bir şeylerin 
- hattihumayun
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Anka
o değilde lavuğun itibarı yerle bir oldu , konu açıyor konusuna ilk gelen cevap "yav sen yönetiminki ağzına alıp gargara yapan gırtlağına kadar sokan şakşakçı eleman değil misin?"
- Lighthouse
- Demirci Çırağı

2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 - 2025 Karaköy
2026 Bab-ı Ali
Forumda seviye bu hallere düştüyse tamamdır bu iş demek ki oyun içinde de zaten düşük olan seviye iyice yerlerde şu an
Yönetimden ses seda yok yakında chatide kapatırlar. 1 yıl sonra da Arnavutköy diye bir sunucu açarlar olur biter
Yönetimden ses seda yok yakında chatide kapatırlar. 1 yıl sonra da Arnavutköy diye bir sunucu açarlar olur biter
- hattihumayun
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Anka
-
omeqla
- Sahaf Yardımcısı

- Klan: Arzın Çocukları
Doğal ikv kitlesi oyunda yetmiyor forumuda kirletiyorlar artık buraya ayrı bir destek ekibi şart olmuyarsada yapilana kadar geçici kapatılmalıdır forum
- Orionxxxaiakos
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Klan: Arzın Çocukları
Başlık heyecanlandırdı ama çok uzun zamandır var bu animasyonLighthouse yazdı: ↑19 May 2026 23:09 sitedeki sol tarafa hover animasyonu eklemişler![]()
siteye girip şuraya mouse'ınızı sürükleyin![]()
İKV'nin artık bittiği zamanları yaşıyoruz. Yönetim ekibinin hükümsüz olduğu vakitlerdeyiz. 19 Mayıs için bir paylaşım yapılmıyor, oyun içi etkinlikler yapılmıyor. Verilen sözlerden biri buydu ama herhangi bir etkinlik göremiyoruz.
6 ay önce oyuna döndüğüm zamandan beri makro ile eşya değiştirme konusunda bir iyileştirme bekledik, cevapsız kaldı. Buz 1-3 tılsımının işlevsiz olması hakkında bir çözüm bekledik, o konuda da muhatap dahi olmadılar.
Şimdi gelinen noktada saatlerde ırkları makro ile kesiyorlar ve normal şekilde xenotim kasmak için gelen kişiler makrocuların elinden slot alamıyor. O da yetmiyor, 4-5 ekip kendi arasında saatleri esir almış durumda. Danışıklı dövüş yaparak bütün gün bölgeyi kirletiyorlar (özellikle Bab-ı Ali sunucusunda).
Daha önce açtığım bir konuda söylemiştim ve kaldırmışlardı; yine söylemek istiyorum: İKV’yi normal şekilde oynayan, kısacası adam gibi adamları; makroculara, RMT’cilere ve küfürbaz hırbolara yedirdiniz.
6 ay önce oyuna döndüğüm zamandan beri makro ile eşya değiştirme konusunda bir iyileştirme bekledik, cevapsız kaldı. Buz 1-3 tılsımının işlevsiz olması hakkında bir çözüm bekledik, o konuda da muhatap dahi olmadılar.
Şimdi gelinen noktada saatlerde ırkları makro ile kesiyorlar ve normal şekilde xenotim kasmak için gelen kişiler makrocuların elinden slot alamıyor. O da yetmiyor, 4-5 ekip kendi arasında saatleri esir almış durumda. Danışıklı dövüş yaparak bütün gün bölgeyi kirletiyorlar (özellikle Bab-ı Ali sunucusunda).
Daha önce açtığım bir konuda söylemiştim ve kaldırmışlardı; yine söylemek istiyorum: İKV’yi normal şekilde oynayan, kısacası adam gibi adamları; makroculara, RMT’cilere ve küfürbaz hırbolara yedirdiniz.