Amma Hava Yaptınız Hee Her Ejder Üreten Silsin Konu acsın buraya bıze hava atsın napalım sildiysen kendınee zaten o sunucuda kadim penceler o kadar yüksek fiyat Değil sen gel beyaz kösk'e al bitane kadim pence 280 'm e gör bakalım o zaman silebiliyormusun
aDosiSxunruLyx yazdı:Amma Hava Yaptınız Hee Her Ejder Üreten Silsin Konu acsın buraya bıze hava atsın napalım sildiysen kendınee zaten o sunucuda kadim penceler o kadar yüksek fiyat Değil sen gel beyaz kösk'e al bitane kadim pence 280 'm e gör bakalım o zaman silebiliyormusun
kesilmeyen yerde daha pahalıdır sanırım sancaktada kesilmiyor
MykonS
RealxMykonS
RealxPatroN
Diğer hesabım forumdan uzaklaştırıldığı için 14 Agustos Tarihine kadar bu üyelikteyim ..
Bu şahıs Munise , kendisinin (komşusunun söylediklerine göre) ruhsal problemleri varmış. Ayrıntılı bilgi öğrenmek isteyen özel mesaj atsın ben kendisini yakından tanırım Mert ' i . Zamanında her sunucuda bayan gibi olup, telefonunu verip bayan sesi verip adamları soyup soğana çeviriyormuş hem de kendini tatmin ediyormuş anlayan anladı.. :|
Defteri ( olan Yazar , Hukuk varsa ) Dürülür . 32 oyuncu ; 1 Büyük Yürüyüş ,
Hayatta en hakiki mürşit İlimdir ; bunu kabul edemeyen Vatan Hainidir .
Smyrnaonian yazdı:Bu şahıs Munise , kendisinin (komşusunun söylediklerine göre) ruhsal problemleri varmış. Ayrıntılı bilgi öğrenmek isteyen özel mesaj atsın ben kendisini yakından tanırım Mert ' i . Zamanında her sunucuda bayan gibi olup, telefonunu verip bayan sesi verip adamları soyup soğana çeviriyormuş hem de kendini tatmin ediyormuş anlayan anladı.. :|
hakketen böyle veletler var oyunda gıcık oluyom la mnyq benim ismimin Mert olduğunu bütün sancak tılsım Eminönü Anka biliyor ne ötüyosun sen burda
Smyrnaonian yazdı:Bu şahıs Munise , kendisinin (komşusunun söylediklerine göre) ruhsal problemleri varmış. Ayrıntılı bilgi öğrenmek isteyen özel mesaj atsın ben kendisini yakından tanırım Mert ' i . Zamanında her sunucuda bayan gibi olup, telefonunu verip bayan sesi verip adamları soyup soğana çeviriyormuş hem de kendini tatmin ediyormuş anlayan anladı.. :|
hakketen böyle veletler var oyunda gıcık oluyom la mnyq benim ismimin Mert olduğunu bütün sancak tılsım Eminönü Anka biliyor ne ötüyosun sen burda
Mehmete zarar vermene izin veremem . Çocuk aynı odada kaldığınızdan bile üzgün artık , ne halt olduğunu ben çıkaracam tüm İkv ye
Defteri ( olan Yazar , Hukuk varsa ) Dürülür . 32 oyuncu ; 1 Büyük Yürüyüş ,
Hayatta en hakiki mürşit İlimdir ; bunu kabul edemeyen Vatan Hainidir .