Yeni yetenekleri nereye koyacağız yer yok ki?
-
xLuCaGox
- Kobra Takipçisi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Re: Yeni yetenekleri nereye koyacağız yer yok ki?
Benim fikrim şöyle olacaktır;
Bir büyücü elektrik-fizik örneğin. Yeni gelecek 59 level yeteneğinde ise filanca bir yetenek geldi. Artık yeni kombinasyon olarak fizik ve yeni gelen bir yeteneği kullanacağız. Yani şu an nasıl 12 farklı yeteneğe de puan vermiyorsak; sadece istediğimiz kombinasyona yoğunlaşıyorsak bundada aynı durum söz konusu olacaktır.
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
- yaLnizadam66
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
Ferhat bu normal karşılamalısınız
Evlendi,öldü daha sonra askere gitti,sonra gelirken trafik kazası geçirdi,şuanda SOBEE de Game Master olarak çalışmaktadır
kyLex
*
teKzad
*
EMiN
*
teKzad
*
EMiN
-
TeknoBYraM
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: ASiL
Şuandada o durum söz konusu yetenek penceresi açık oynarsın kardeşim onun derdinemi düştün. 10 dan fazla yetenek kullanıcam diyosan ki benim tankım dışında hep boş yer vardır yetenek penceresi açık oynarsınRELAXEEFENDYY yazdı:
ben yeni yetenekler nasıl olacak demiyorum Protector ? 11 yetenek yapsam 1 i dışarda kalıyor NEREYE KOYACAĞIM DİYE SORUYORUM . ŞUAN BİLE 15 YETENEK VAR 11 YETENEK YAPSAM NEREYE KOYACAĞIM ..umarım sorumu anladınız.
Ya adam diyor ki ben 11 tane yeteneğe puan verecem fakat koyacak yer yok nasıl oynayacam. Tabii bende ilk yanlış anladım 
Ferhat yetenek pencerisini aç oyna. Ama zorlar 10 yeneteği hızlı erişim çubuğuna koy. En az kullandığını da yetenek penceresinden idare et.
Ferhat yetenek pencerisini aç oyna. Ama zorlar 10 yeneteği hızlı erişim çubuğuna koy. En az kullandığını da yetenek penceresinden idare et.
İstanbul - u Kıyamet-ül Hîn
- ReVaNCHisTaa
- İskele Babası

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Yokki Reis :)
Eski Yeteneklerden belki Daha Kuvvetli Yetenekler gelip Onların yerıne Kullanabılırız.her ihtimal var.. :shock:
Sunucu : Eminönü
Karakter : Şifa
İsim: Furkan
Nick :RevaNCHisTaa
Level : 49
Şaheser: [ Ruh Döven Asa ]
C* SAKARYA C*
http://www.facebook.com/RevaNCHisTaa
Karakter : Şifa
İsim: Furkan
Nick :RevaNCHisTaa
Level : 49
Şaheser: [ Ruh Döven Asa ]
C* SAKARYA C*
http://www.facebook.com/RevaNCHisTaa
aetra yazdı:Merhaba :
Daha yeni bölge veya yeni seviyeler gelmedi . Eğer ki gelirse elbette ki buna bir çözüm bulunur ...