Oyun içinde yaşadığınız...
Re: Oyun içinde yaşadığınız...
Oyunun 39 lvl Dönemlerinde Full Magnezyum Conk Dizmiştim Amcoğlumda Oyuna Yeni Başlamıştı 39 lv Olmuştu Ama Üzerini Dizememişti Daha Ezikti Yani Bildiğin Oyunda Benim Kestiğim Oyuncuları Gördükçe Kıskanıyordu. Onunlada Vs Atıyorduk Arada Canımı Götüremeden Öldürüyordum Savunmam Biraz Fazla Olduğu İçin
Bi Gece Maden Çekerken Uyuya Kalmıştım Sabah Uyandığımda Ekrana Baktım Bağlantı Hatası Yazıyordu Tamam Dedim Hataya Oyuna Girdim Char Eminönü Bankadaydı Üzeri Full Soyunuktu. Yani Bildiğin Charım Soyguna Uğramıştı Bütün Gün Ağlamıştım Çocuk Aklımla
Kimin Nasıl Soyduğunuda Bilmiyordum Takiii Korktuğu İçin 2 3 Sene Sonra Amcaoğlum Açıklayana Kadar... Meran Sunucusunun Azılı Hırsızıyla İşbirliği Yapıp Benim Hesaba Girmiş Ve Üstümdekileri Kendi Charına Aktarmaya Çalışmış Tabi Eşyaları Verdiği Kişide Hırsız Olunca Geri Kendi Charınada Aktaramamış Güzelim Magnezyum Conklar Gitmiş Öyle..
*BeyaZKöşK*/f Matrixneo-> /f LorDxVoLDeMoRT
*AnKa*/f Kalpgözü
*Meran*/f Alayınaxmxneoo

Mazi'yi düşünürken akıttığınız gözyaşı, Acı çekerken sizin Mutlu olduğunuz andır..
*AnKa*/f Kalpgözü
*Meran*/f Alayınaxmxneoo

Mazi'yi düşünürken akıttığınız gözyaşı, Acı çekerken sizin Mutlu olduğunuz andır..
- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Makine parasi vermemek icin elek carimdan arkadasin fizik carina m1 koymustum fazlalik kullanmiyorum diye ertesi gun sabah 7.30 da calinmisti m1 onemli degil tilsim bolda ulan caliyorsun bari tam çalda oyunu birakalim.
En iyi olay ise gaziantepte bir cafede denk geldigimiz Köşkün en azılı hirsizlarindan hedersetedi tekme tokat dovup ustune butun tilsimlarini 20 30 lvl arasi arkadaslara dagitmamizdi o gunden sonra oyunu birakti sanirim arkadas
En iyi olay ise gaziantepte bir cafede denk geldigimiz Köşkün en azılı hirsizlarindan hedersetedi tekme tokat dovup ustune butun tilsimlarini 20 30 lvl arasi arkadaslara dagitmamizdi o gunden sonra oyunu birakti sanirim arkadas

- Sakirpasali
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Fast Lane
elinize sağlıkParlementxx yazdı: ↑29 Oca 2018 10:35 Makine parasi vermemek icin elek carimdan arkadasin fizik carina m1 koymustum fazlalik kullanmiyorum diye ertesi gun sabah 7.30 da calinmisti m1 onemli degil tilsim bolda ulan caliyorsun bari tam çalda oyunu birakalim.
Gizlenmiş İçerikGöster

- besiktasask
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
Zaten kötüye bir şey olmuyor.Demek ki okuduğumuz belalar her türlü dönüp dolaşıp bizi vuruyor ))

3 arkadaş oynadığımız zamanlardı. Meran sunucusundaydık o zamanlar. Ben şifacı diğer iki arkadaş büyücü oynuyorduk. Benim Ashab'ım bir arkadaşında Ejder Asa'sı vardı. Diğer arkadaşa binbir zorlukla Ejder Asa ürettik. Ürettikten sonra karakterini çaldırdı. Çaldırma olayı da şöyle. O zaman karakterini çaldıran arkadaş 9.sınıfa gidiyordu ve sınıftan birisi de oynuyormuş oyunu. Ona vermiş üyeliği bir şey olsa bile aynı sınıftayız zaten diyerek. Çocuk meğer kaydını başka okula aldırmış gider ayak bizim arkadaşa vurgun yapmış. Aynı arkadaşa yine başka karakterine Ejder Asa ürettik ve yine çaldırdı 
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?
- AlperenARAR
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
49 levelin ilk geldigi zamanlar yer altinda car kasiyorum,bir pm geldi yanilmiyorsam CaptainATX nickinden,iste haftanin oyuncusu secildiniz bilmem biseyler kazandiniz uyelik ve sifrenizi verin yukleyelim diye.Ben de ozaman cocuk akli sevindim yazdim id ve sifreyi sonra gittim bide abimi aradim abi biseyler kazanmisiz sifreyi verdim yukleyecekler diye hevesli hevesli . Abim kandirildigimi soyledi sagolsun fakat hesabimindan hicbir sey calinmadi sonrada sifreyi degistirdim zaten
Yanilmiyorsam 2500 akce 250m para ve 6 ay mi ne plus kazandiniz demisti pm atan adam 
- xHASANBEYx
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: İSTİLA
Sakirpasali yazdı: ↑27 Oca 2018 23:58 Merhaba gençlik![]()
Bu aralar forumda "Güncelleme , hırsızlık , hata , yeter be kardeşim bıktık , win10 , bende bıraktım vb.." harici konulardan adım atamıyoruz farkettiysenizbunun için böyle bir başlık açmaya karar verdim daha önce açıldımı bilmiyorum ama güzel şeyler çıkacağına inanıyorum. Konumuz oyunda zamanında yaptığımız ve üzüldüğümü ama şimdi hatırlayınca bizi tebessüm ettiren komik garip olaylar
![]()
Önce ben başlayayım. Ejder asan yoksa kenana giremezsin dönemleriydi. O zamanlar bir tane arkadaşım vardı adı Hasan karakter ismini vermeyeyim çünkü aynı isimle oynamaya devam ediyorbu arkadaşla beraber ejder üretmeye karar verdik, hatta yarışa girdik gibi birşey . Ben sarraf ve lokman artiriciyla madene yatarak 1.5 ay gibi bir sürede tamamladım. Son madenimi aldigimda 100bin civarı param kalmıştı e tabi recetede yok. Arkadaşa bahsettim gereken parayı borç olarak istedim bana aynen böyle dedi "Knk bnde war bosu bosuna para vermeyeq ver ben üretim sana verim" . Bende kendi kendime dedim böyle diyorsa bi bildiği vardır . açtım alışverişi tek tek verdim madenleri kankama sonra alttan yazıyı okudum çantadan aldı falan giydi "nasıl oldu knk" dedi ben tabi uçuyorum ejder asam oldu ne güzel falan sonra işte "eyw knk hiç qerek yoktu " yazısı, alışveriş açamadan çekilen f4...
1 sene önce Def 2 3 ve kanatma 3 kons 13 tılsımlarımı çaldırmıştım. Çocukla 1 buçuk senedir oynuyorduk. Beraber takılıp tılsım felan uretiyorduk tilsim veriyordum güvenli bi şekild e artık aklina başka biri mi girdi ne olduysa 1 1 bucuk sene sonra cocuk 2 aya kadar oyuna girmedi. O zamana kadar yine kendime tılsım yaptım. Oyuna girdiğin de nickini degistirmis arkadaslarda ekli adini vermek istemiyorum pm atiyordum ben o degilim gibi birseyler diyor. Daha iyisini yaptım fakat kimseye guvenmemeye başladım.

Massaka, piyasaya soğuk rüzgar essin.
Sokaklar sussun,aynalara sordum.
Vereceğimiz tek can, olacaksa olsun.
- mahmutcaan
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
Bunu bende yaşadım biliyor musun hasanxHASANBEYx yazdı: ↑30 Oca 2018 21:06Sakirpasali yazdı: ↑27 Oca 2018 23:58 Merhaba gençlik![]()
Bu aralar forumda "Güncelleme , hırsızlık , hata , yeter be kardeşim bıktık , win10 , bende bıraktım vb.." harici konulardan adım atamıyoruz farkettiysenizbunun için böyle bir başlık açmaya karar verdim daha önce açıldımı bilmiyorum ama güzel şeyler çıkacağına inanıyorum. Konumuz oyunda zamanında yaptığımız ve üzüldüğümü ama şimdi hatırlayınca bizi tebessüm ettiren komik garip olaylar
![]()
Önce ben başlayayım. Ejder asan yoksa kenana giremezsin dönemleriydi. O zamanlar bir tane arkadaşım vardı adı Hasan karakter ismini vermeyeyim çünkü aynı isimle oynamaya devam ediyorbu arkadaşla beraber ejder üretmeye karar verdik, hatta yarışa girdik gibi birşey . Ben sarraf ve lokman artiriciyla madene yatarak 1.5 ay gibi bir sürede tamamladım. Son madenimi aldigimda 100bin civarı param kalmıştı e tabi recetede yok. Arkadaşa bahsettim gereken parayı borç olarak istedim bana aynen böyle dedi "Knk bnde war bosu bosuna para vermeyeq ver ben üretim sana verim" . Bende kendi kendime dedim böyle diyorsa bi bildiği vardır . açtım alışverişi tek tek verdim madenleri kankama sonra alttan yazıyı okudum çantadan aldı falan giydi "nasıl oldu knk" dedi ben tabi uçuyorum ejder asam oldu ne güzel falan sonra işte "eyw knk hiç qerek yoktu " yazısı, alışveriş açamadan çekilen f4...
1 sene önce Def 2 3 ve kanatma 3 kons 13 tılsımlarımı çaldırmıştım. Çocukla 1 buçuk senedir oynuyorduk. Beraber takılıp tılsım felan uretiyorduk tilsim veriyordum güvenli bi şekild e artık aklina başka biri mi girdi ne olduysa 1 1 bucuk sene sonra cocuk 2 aya kadar oyuna girmedi. O zamana kadar yine kendime tılsım yaptım. Oyuna girdiğin de nickini degistirmis arkadaslarda ekli adini vermek istemiyorum pm atiyordum ben o degilim gibi birseyler diyor. Daha iyisini yaptım fakat kimseye guvenmemeye başladım.
- BenKutto
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: ÇaRŞı
Zamanında abim kıyamet asa üretecekti.O sevinçle reçeteyi ürete basacağına reçeteyi silmiş,haliyle sinirlendikten sonra hemen üst tarafta bulunan ejder asayı üretmişti.Sevineyim mi üzüleyim mi bilememiştim 

Bir ara oyun hilesi araştırmak ünlüydü. Herkes oyunun hilesini araştırır ama sadece gözlük yansıtma bugunu bulurdu. Bir de fevzibey’in bir para hilesi videosu dolanıyordu internette. Ben de çocukluk aklıyla bir hevesle hile araştırmaya başlamıştım. Günlerce gezindim. Tabi o ara keylogger yemişim. O sıralarda arkadaşımla birlikte bana ejder üretmeye çalışıyorduk. Çok az bir malzeme kalmıştı ama okuldan eve gelip çara bir girdiğimde o görüntü ile karşılaştım. Çalan adam her şeyi çalmış bir de karakterin pantolonunu çıkarıp öyle gitmiş. Baya üzülmüştüm tabi.
Bir de oyunda arkadaş olduğum bir kız vardı. Ben ondan hoşlanıyordum ama o bilmiyordu. Sonra bir gün ona açıldım ama kız reddetmişti, biz kankayız demişti, üzülmüştüm
. Zaten çıksak da nerde takılacaktık o ayrı mesele ama çocukluk aklı ferman dinlemiyor işte.
Bir de oyunda arkadaş olduğum bir kız vardı. Ben ondan hoşlanıyordum ama o bilmiyordu. Sonra bir gün ona açıldım ama kız reddetmişti, biz kankayız demişti, üzülmüştüm
ByERseN MBLGL
ByERseNN xMBLGLx
ByERseNN xMBLGLx