Sobeeye Ziyaret...
Re: Sobeeye Ziyaret...
İTÜ'ye almazlar sizi söyliyeyim
Ayrıyetten bizim güvenlikler biraz yanagım gibi yani anlıyor musunuz,cıkışınız zor olur :shock:
CarvalhoX
hakunamatata
CARVALHO
hakunamatata
CARVALHO
Sobee Senin deyişine göre Bilgisayar ve Bilişim fakültesinin içerisindemi Çözemedim neyse salla gitsin önemsiz boş işler :mrgreen:CARVALHO yazdı:İTÜ'ye almazlar sizi söyliyeyimAyrıyetten bizim güvenlikler biraz yanagım gibi yani anlıyor musunuz,cıkışınız zor olur :shock:
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
Güzel söyledin Umutizdirapgrafik yazdı:EklentiPaketi yazdı:Üzüm üzüme baka baka sulanırmış. Başını dik tut kardeşim,beni de ağlatıcaksın.mobilsorun yazdı:Ağladım kenksSnooW yazdı:Ne boş ne gereksiz insansınız forumda ne kadar gereksiz konu var hepsi sizden çıkıyor.
Bundan sonra bilgilendirici konular açarız,oyun forumda geyik yapmak da nerden çıktı!![]()
Umarım kpss tayfa "beni de" tabirinden sonra bağlaç olan de nin yani cümleden çıkarıldığında anlamı bozmayan de nin ayrı yazılması gerektiğini öğrenmiştir. Şimdi bi örnek çöselim ne beyhude muhabbetiniz var' beyhudenin d si birleşik yazılır.
[youtube]http://youtu.be/OSXzSdjHBfU[/youtube]
Üzüm üzüme baka baka sulanmaz, kararır.

- showmaster
- FareAdam Düşmanı

Ben hala konunun nasıl kaldirilmadigindayim arkadaşlar ama her ihtimale karsi 1 kamyon adam hazır
Yavaş gidin