Para

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
RootAdmin
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Para

Mesaj gönderen RootAdmin »

Yukarıda yasadışı olduğunu tavsıye etmedıgımı soyledım mesaj atan yonetıcı nerenle dinliyorsun acaba ?
İnsanın Hıyarı Bostanda Yetişmez...
Resim

Kod: Tümünü seç

https://www.facebook.com/EfendilerLoncasi
Kullanıcı avatarı
53EkSeLanS53
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen 53EkSeLanS53 »

utku32163545555 yazdı:Sizce oyunda en seri para nasıl kasılırım em ve karizma hariç.. ;)
Çok basit öyle oyunda akçe satmakla uğraşmanada gerek yok , yasal yolu var :) akçe al yükle hesabına , git otomattan hepsini ejderha iksir al , sat iksirleri al sana para , 2500 akçelik ejderha iksir çekince , tanesi 300 bin desen , 43,5m 45m gibi bir oyun paran olur , kısacası reelde zenginsen tam senlik bir oyun bu ikv :)
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

İksir satmakla akçeni telef edersin sadece peki ne yaapcagız.

O senin durumuna oyun saatine yada sabrınla alaklı bişi.

Ben çok sabırsız biririm (madenden uzak dur)
Ben çok hırslı azimliyim (adamını bul
Ben kral oalcam herkesten üstün oalcagım (Para para para)
Ben çok zenginim dersen zati seni tutan yok tüm kapılar ardına akdar açık sadece biraz araştır.

7 iletin olmasadın ben yazardım en seri nerden kazanacagını :D
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
Kolonyaceline
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Kolonyaceline »

efsaneottoman yazdı:
Kolonyaceline yazdı:Ekmek , yourt , fare , televizyon , akçe odunu Bunları sanmayın sakın makine otomatik okuyor ceza veriyor :)

Ceza sistemi otomatik değildir, geniş bir çevreden oluşan Denetmen Ekibi üyeleri "Şikayet Et" seçeneğine tıklanarak gönderilen şikayetleri inceliyor ve duruma göre cezaları veriyorlar.

Keyifli Forumlar.
fuci yazdı:
Kolonyaceline yazdı:Ekmek , yourt , fare , televizyon , akçe odunu Bunları sanmayın sakın makine otomatik okuyor ceza veriyor :)
otomati değil şikayet edilikden sonra eğer akçe satıyorum diye özele yazarsa özelden okuyolar ve ceza veriyolar

Yazdığımı tekrar okursanız sevinirim iyi forumlar.. :)
Ekmek , yourt , fare , televizyon , akçe odunu Bunları sanmayın sakın makine otomatik okuyor ceza veriyor :)
Resim
Resim

Selin S.
Kullanıcı avatarı
Usta
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Usta »

Respected yazdı:
RootAdmin yazdı:Ekmek çek , oyunda sat.Ne kadar yasadışı olsada kimse kââle almıyor sanırım.5000 ekmek çeksen(50 TL) = 100m oyun parası
Tabii satacağınız her ekmekte alacağınız cezayı da göz önünde bulundurmayı unutmayınız. Zira ekmekler boğazınıza takılabilir ve sus pus gezebilirsiniz. :P

İyi forumlar.
Oyunda akçe satışı yapıcak kadar gözü kara kişilerin de arkalarında elbette bi yetkilinin olduğunu herkes iyi bilir ;) Bizim sunucuda kaç kişi bilirimki üstünde hiçbişey yokken 3 gün içinde tüm şaheserleri üst baş komple üretip fullediğini gördüm, akçe satmak bi aralar serbestti sağolsun bazı uyanıklar sayesinde yasaklandı, ama tabiki bu yasaklama '' resmi '' olarak, illegal olarak el altında yüzbinlerce akçe satışına yapıldığını herkes iyi bilir, tamamen çevre meselesi bu akçe olayı çevren sağlamsa her türlü satarsında bulursunda. 5 yıldan beri oyuna yatırdığım paralara belli bi zaman sonra acımaya başladım, bu yazdığıma ister moderasyon uygula istersen hesabı bloke et hiç fark etmez ama artık herkes gibi bende oyunda akçe alıyorum ve çokda sağlam çevremiz olduğu için arkadaşlar sağolsun sıkıntı çekmiyoruz yani...

Konuyu açan arkadaşa tavsiyem, oyunda belli bişeyler sahibi olmak istiyorsan eğer her zaman sana madenleri önerebiliririm, piyasada belli başlı kişiler vardır bu fiyatları uçuran veya düşüren o kişilerden birisi olursan ve azıcıktan ticaretten anlıyorsan eğer oyunda paraya para demezsin, tıpkı benim gibi :) 3-4m den satılan iridyum'u 1 hafta içerisinde 10m fiyatına çıkartabildim ve karakterim suslu olmasa dahada bi çok madenin fiyatına denge vericem, sana tavsiyem ne akçe sat, nede akçeyle iksir oyuna para yatırma oyundan para kazan ;)
Resim
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön