Eskiden [GM]Abura ve [GM]MaDTurK vardı baş gm 'lerdi abura başka bir oyuna gitti madturk de sanırım askere gitti şu an oynuyor mu bilemiyorum .. Eskiden herşey daha güzeldi arkadaşlar dünyamız gibi ..xFirelifex yazdı:Aynen ben de onlara bakınca keşke betada olsaydım diyorum.Diğer konuya yazdım eskiden klan savaşları varmış şimdi yönetimin tek derdi para ondan sonra eski havadislere mi baktınAma böyle facebook tipi konular açmayın
Bu başlıkları tekrar görmek isteyen kaç kişiyiz ?
Re: Bu başlıkları tekrar görmek isteyen kaç kişiyiz ?
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
- Reymond
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
rapper yazdı:Eskiden [GM]Abura ve [GM]MaDTurK vardı baş gm 'lerdi abura başka bir oyuna gitti madturk de sanırım askere gitti şu an oynuyor mu bilemiyorum .. Eskiden herşey daha güzeldi arkadaşlar dünyamız gibi ..xFirelifex yazdı:Aynen ben de onlara bakınca keşke betada olsaydım diyorum.Diğer konuya yazdım eskiden klan savaşları varmış şimdi yönetimin tek derdi para ondan sonra eski havadislere mi baktınAma böyle facebook tipi konular açmayın
evet eski tablo daha güzeldi imdi çok karaladılar.
<)
En iyi 100 oyuncu listesini hatırlıyorum da 
Ne güzeldi öyle ben de girmiştim ilk sıralara zamanında
Ne güzeldi öyle ben de girmiştim ilk sıralara zamanında
Tek HAYALimiz...
Tek UMUDumuz...
Temiz Bir IKV!...
Tek UMUDumuz...
Temiz Bir IKV!...
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
O hata 8-10 kez alırım tuhaf olan ne biliyormusun tesadüf değil artık o hata hep görevin sonlarında boss kesimine veya 30 sınırlandırımlasının 29 gelindiğinde atar emin olxDarkiMMortaLx yazdı:Bu hatayı yemin ediyorum ayda bir ya alırım ya almam.O senin netindeki sorun.KaraXHayalet yazdı:Bırakın allah aşkına 4 yıldır nerdeyse 183 hatasını çözemeyen yönetim çalışıyormuxDarkiMMortaLx yazdı:Bu tür etkinlikler zahmet gerektirir ki yönetim şu anda ne zahmetler altında.Şimdi yönetimi savunuyorsun diyeceksiniz az düşünün o kadar yapılması gereken güncelleme varken neden o tür etkinlikler yapılsın.700.000 kullanıcının 300.000'i cinleri kesemeyecek seviyede.Napsınlar meteoramı kaçsınlar.Neyse fazla uzatmıyayım.Zamanı gelince yapılır.
iLk 1oo Lıstesı harıkaydıda bazı kısıler oyun acıqını buLdukları ıcın kLan ve Şan onemLı mıktarda kastıLar bu oLmasaydı Sımdı 1oo Lıstesı wardı Dıye DUsunuorum
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
ogezen'leydik listede 
Tek HAYALimiz...
Tek UMUDumuz...
Temiz Bir IKV!...
Tek UMUDumuz...
Temiz Bir IKV!...
- VicTorY
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Beyaz Köşk
Artık ilk 100 listesi olmaz ki bu bizim güvenliğimiz açısından o listede 2. olduğum zaman haftada 1 karakterim çalınma tehlikesinde olurdu buda canımızı sıkıyordu 
Haa şimdi 25 seviye karaktere klan parası kasanlar var o zamanda nayloncular vardı gerçi bu liste tam olarak sadece klan savaşlarıyla Klan Parası kazanabilceğimiz zaman açılmalı
Haa şimdi 25 seviye karaktere klan parası kasanlar var o zamanda nayloncular vardı gerçi bu liste tam olarak sadece klan savaşlarıyla Klan Parası kazanabilceğimiz zaman açılmalı
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !
Şimdi adamlar kp almak için hile bile arıyorlarKaraXHayalet yazdı:Offf ve o klan savaşları nasıl unutulur eğlence için ölüme giderdik resmen şimdi öylemi
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

-
Vandervaart
- Kadim Hidra Avcısı

- Sunucu: Meran
Oyuna eskisi gibi güzel aktiviteler gelsin yinede eski tadında olmaz.Çünkü eskiden oyunu oynayanlar çok iyi insanlardı.Şimdi özentiler çoğaldı hırsızlar çoğaldı küfürbazlar çoğaldı.Kişiler yüzünden oyunumuz bozuldu.