!!!!! çöp olan elementler !!!!!
Re: !!!!! çöp olan elementler !!!!!
yazımı ıyı okudunuzmu bılmjıyorum ama orda yazdıgım savaş kelımesı vardır bana canavarlara su vurur falan demeyın canavar yazısı yok orda lutfen ıyı okuyun...... anlatmak ıstedıgım ıkı kısı bır bırıyle savaştıgı zaman ful element saldırı olan kısı ıle tek ıtem max kullanan bırısı karsısında kesınlıkle hıc bır şansa sahıp degıl...max kullanan kışı tek efsun olmasına ragmen kazanır cunku element zırh ıle degıl dırenc e dayanarak hasar veren bır efsundur....sakınma acılmadıgı ıcın element efsun işe yaramıyor...mor efsunlar ıcın ınanıyorumkı yonetım kullanabılırlık kazandırma adına bu esyalar ıcın bır duzenleme yapacaktır...
Siyahgece
Öncelikle kurduğun cümlelerde ismimin yazımı dışında, bir hata olmaması beni üzdü!...Forumkral yazdı:Kızılı bey sen adamın dediğini anlamadın galiba diyorsunki hangi rakibe hangi efsun iyi vurru takip etmesi lazım Allahaaşkına biz sadece kadim ve grup bölgesi bossları içinmi elemet kullancağız.Peki klan savaşında ne yapacak adam şimdi dersinki defansife geçer karşısındakini öyle alır Kızlı bey hiç denedinmi Ful mesmer ardeneler adam elinde eceliyle ofansifteki ful tek item urban adamı alabiliyormu?Bir dene ve elemet itemlerin işe yaraması için illaki çift item ve ikicil efsunun saldırı olması gerek.Toparlarsak Kızılbey dediğimi deneyip bir daha yazarmısın.
[Düzenlendi. [GM]Erdoğan]
Benim vurgulamaya çalıştığım, her ne olursa olsun o eşyaların saklanması gerektiğidir. Zira kullanıcılar tarafından ihmal edilen bir şey var; o da her güncellemeyle(yeni bölüm) oyunun hikayesinde de olduğu gibi yeni bir aşama kaydediliyor. Yani hikayedeki gibi tekniğimiz değişiyor(Eminönü'den Meteor'a, Meteor'dan Yeraltı'na ve en nihayetinde Yeraltı'ndan Grup Bölgeleri'ne).
Hatırlarsınız; meteor bölgesine geçişte yaşanılan element hasar mı, maksimum hasar mı, tartışması da şu an sizin söylediğinizin tam tersiydi. Eminönünden maksimum hasarla gelenler, yaratıklar üzerinde iyi sonuç alsalar da meteora çabuk ayak uydurup, element hasarı tercih edenler karşısında bahsettiğiniz mağduriyeti yaşamışlardıç
Yani özetle; oyun bir süreç. Bizlere kalansa, bu süreci takib edebilmek.
Ayrıca yeni bölüm açılması dışında güncellemeler olmuyor, değil. Ve bu güncellemelerle sizin mağduriyet diye tanımladığınız durumun değişmeyeceği de kesin değildir.
Heyecanınızı ve sabrınızı kaybetmemeniz, temennisiyle!...
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
- essperanza
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Dünyanın parasını ver ws için item düz bi güncellemeyle itemler wsde çöp olsun. Ne yapmaya çalışıyolar bilmiyorum.Ama ben o itemleri düzene kadar neler çektim nelerden fedakarlık yaptım yönetim bunları bilmiyor sadece kafasına göre bi güncelleme yapıyor...
Safequard Megaxesper MeGaXBrüTaL MeGaxeSPeRaNZaA
Kızıl bey(dikkat etmemişim) tamam hadi biz bunda alışrız zaten herşeye alıştık bu oyunda.Yazından şunu çıkardım .Sen nadide efsunlu eşyaları saklayın diyorsun kasadada olsa bu demektirki o efsunlar alışverişe konulacak o yüzden saklayın diyorsun doğrumdur
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
Bu güncelleme gelmeden önce Kezzap Tora yüzüğümü rahat 10 m ye satabiliyordum.Şimdiki gelen teklifler 2 m
Urban yüzükten bile daha ucuz.Bir şey demiyorum bu yönetime.Sadece tek taraflı düşünüyorlar.Bana göre element efsun bu oyunda öldü.Sadece Bosslar için kullanmıyoruz elementi.Urban-Yücelen yaratık kesmek için,element vs,klan içindi.
Şimdi max hasar efsunlar hem yaratık hemde oyuncuyu kolay kesiyor.
Ben bu sistemi getirip de elementlerin bu duruma düşeceğini anlamayan yönetime bir sözüm var.
-iyi uykular.
Urban yüzükten bile daha ucuz.Bir şey demiyorum bu yönetime.Sadece tek taraflı düşünüyorlar.Bana göre element efsun bu oyunda öldü.Sadece Bosslar için kullanmıyoruz elementi.Urban-Yücelen yaratık kesmek için,element vs,klan içindi.
Şimdi max hasar efsunlar hem yaratık hemde oyuncuyu kolay kesiyor.
Ben bu sistemi getirip de elementlerin bu duruma düşeceğini anlamayan yönetime bir sözüm var.
-iyi uykular.
Giresunsavaşçısı
duskFANG Büyü Şifa(1630)
duskFANG Büyü Şifa(1630)