Bu Ne REZALET ! ( ikv yönetimi )

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Bu Ne REZALET ! ( ikv yönetimi )

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

MaNiaCjnd yazdı:
KaraXHayalet yazdı:Tamam yöneticiler durdursun bütün işleri kapatsın sobee studyosunu oyun metin 2 ye dönsün bunumu istiyosunuz arcık beynizi çalıştırın

Arkadaşım Niye benim 3 saatim boşuna gitsin senin işin gücün yokki sana sorun cıkarmıyor benim var sorun cıkarıyor anlıyormusun benim demek istedigim sunucular neden aniden kapanıyor...anladın mı azcık sen beynini çalıştır.
Neden aniden kapanıyor dur çalıştırayım acaba neden kapanıyo a buldum 10 dk önce oyundan ve forumdan duyuruluyor sonra aniden kapatılıyor ve ikv yönetimi çalıştığının karşılığını tavırla alıyor herkeze

Resim
Comrade
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Comrade »

arkadaş haklı kenan a varmışız lap oyun kopuyor.Junon a varmışız ki junona varıp kesmek için 4-5 saat gidiyor çat oyun kopuyor.Bir işi bitirmeden neden oyunculara sunarsınız ki?
yönetime yalakalıkla da gm olamazsınız unutmayın bunu kapiş.
Kullanıcı avatarı
MaNiaCjnd
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen MaNiaCjnd »

KaraXHayalet yazdı:Ben şu ikv başladığında beri bir hata olduğu bir kişi ikv yönetimi haklı görmedi ya buna şaşıyorum adamlar 12 de çalışmaya başlıyor ara vermiyor gece 12 sabah 6 forumu geziyolar yönetim istifa la oğlum siz iyimi biliyosunuz işi hadi bilseler gam yemeyecem hep yönetime eleştiri eleştiri la bi 2 dk bekleyin adamlar bi düzeltsin oyunu sonra istediğin yere gir biizm millet çok sabırsız

3.5 yıldır sabrediyorum daha ne kadar edem ?
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Tamam beyler doğru söylüyorsunuz siz bir oyuna okadar bağamlısınızki neyse herkeze

Resim
Kullanıcı avatarı
MaNiaCjnd
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

KaraXHayalet yazdı:
MaNiaCjnd yazdı:
KaraXHayalet yazdı:Tamam yöneticiler durdursun bütün işleri kapatsın sobee studyosunu oyun metin 2 ye dönsün bunumu istiyosunuz arcık beynizi çalıştırın

Arkadaşım Niye benim 3 saatim boşuna gitsin senin işin gücün yokki sana sorun cıkarmıyor benim var sorun cıkarıyor anlıyormusun benim demek istedigim sunucular neden aniden kapanıyor...anladın mı azcık sen beynini çalıştır.
Neden aniden kapanıyor dur çalıştırayım acaba neden kapanıyo a buldum 10 dk önce oyundan ve forumdan duyuruluyor sonra aniden kapatılıyor ve ikv yönetimi çalıştığının karşılığını tavırla alıyor herkeze

Resim
Hadi Bende çalıştırayım Teşkilat sunucusundayım Bi sorsana günde kaç kez kapanıyor ve kaç kez duyruluyor =)
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

MaNiaCjnd yazdı:
KaraXHayalet yazdı:
MaNiaCjnd yazdı:

Resim
Hadi Bende çalıştırayım Teşkilat sunucusundayım Bi sorsana günde kaç kez kapanıyor ve kaç kez duyruluyor =)
Resim
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Bu arada siz onlarin insan olduğunu unutmuşsunuz ya helal olsun size
Kullanıcı avatarı
MaNiaCjnd
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

KaraXHayalet yazdı:Bu arada siz onlarin insan olduğunu unutmuşsunuz ya helal olsun size
hayır her işin zorluğu vardır ama en azından 700bin oyuncunun yapılan sunucu güncellemesinden haberlerinin olmasıdır. sadece benim değil çoğu oyuncunun bu konuda şikayeti varki forumu takip edersen göreceksin.
Kullanıcı avatarı
TANIMSIZ
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen TANIMSIZ »

Oyuncuların şikayetleri dikkate alınmıyor. Olur olmaz oyun sunucuları açılıp kapanıyor. Biz bu oyuna stres atmayamı geliyoruz yoksa sinir olmayamı anlamadım. Herşeyin bi vakti bi zamanı var. Öyle olur olmaz sunucu açılıp kapatılamaz ikv yönetimi şikayetlerimizi göz önünde bulundurmak zorundadır. Lütfen bu konulara tepkisiz kalmayalım yoksa yönetimin icraat yapacağı yok.
        • Gölgelerin Olduğu Yerde Daima Birileri Vardır.
            • Resim
              • TANIMSIZ
Kullanıcı avatarı
BriqAnd
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen BriqAnd »

Güzel oyun hoş oyun ama bunlarda önemli gerçekten. Oyun bırakma sebebi bunlar. O kadar saat booslara gidiyorsun seviniyorsun birden güncelleme diyor gelde sinirlerine hakim ol. Yani önceden bilgilendirseler saatini yazsalar zormu gerçekten ? Rica ediyoruz önceden bilgilendirin ve bir yönetici varsa açıklamasını yapsın lütfen.
En son BriqAnd tarafından 22 Haz 2010 15:35 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Resim
IAlBaYI & DyBBriqand
Ben bana Kendim için Lazımımm..!

“Genel Etkileşim” sayfasına dön