Sistemin suistimale açık olmaması, kullanıcı konforundan daha öncelikli olmak zorunda.
5–10 dakikalık toleranslar bile pratikte manipüle edilebilir. Grup kurucusu üzerinden sıra alınıp, gruptaki oyuncular parça parça çıkarılıp yenileri eklenerek sıra tutulabilir. Bu durum yaygınlaştığında sıra sistemi amacını tamamen kaybeder.
Bağlantı kopmaları her zaman oyuncu hatası değildir; ancak en kötüye kullanım senaryoları göz önüne alındığında bağlantı kopunca sıranın düşmesi, sistem bütünlüğü açısından mantıklı bir yaklaşımdır.
SIRA SİSTEMİ BAĞLANTI KOPMALARINDA BOZULMASI
Re: SIRA SİSTEMİ BAĞLANTI KOPMALARINDA BOZULMASI
> RIPPER
> INDAREKO
"Mekanik, sabır ve strateji."
> INDAREKO
Cemberli 1 yaklasık yarım saat 45 dkdır bu sekilde. Anlayamadım. Buga mı girmiş? Suan 19 bölge mi aktif durumda 

https://hizliresim.com/lwyrold

https://hizliresim.com/lwyrold

İmzadaki görsel “Rotary” adlı kullanıcıya aittir. Emeklerine sağlık.
-
Twordle
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Bu komutu nasıl açtınız acaba bilgi verebilir misiniz ?
Varsa bi umut , geçmişi unut.
grup bölgeleri için mesaja aşağıdaki komutları yazabilirsiniz.
/gb cemberli
/gb siginak
/gb migrat

İmzadaki görsel “Rotary” adlı kullanıcıya aittir. Emeklerine sağlık.
-
Twordle
- Salgın Koruyucusu

- Klan: Arzın Çocukları
Galataya daha gelmemiş yeni öğrendim teşekkür ederim
Varsa bi umut , geçmişi unut.
Detaylı duyuru gelecek. "Bir aksilik olmazsa" Galata'ya da canlıya alacağız testler devam ediyor. Gönlünüzü ferah tutun.

-
Alicavus2
- Acemi Savaşçı

- Lonca: Saygı Or Sevgi (S.O.S.)
Sayın yönetim çok yoğun ve detaylı çalışmalar yapıyorsunuz. Bu konuda sizleri tebrik ederim.
Lakin destek ekibinizin bize geri dönüş ve bilgi vermemesi ne kadar doğru onu bilmiyorum. Forum hesabım manipüle eden hesapların arasında bloklandı diye düşünüyorum. Bununla ilgili bir kaç defa mesaj attım ama hiçbir şekilde bilgi ve dönüş olmadı.
Lütfen yardımcı olur musunuz ?
Forum adı : Alicavus
Her türlü illegal işleri yapanları sürekli rahat dolaştırırlar, emek vereni uzaklaştırırlar.
Ayakta alkışlamak gerekir.
Ayakta alkışlamak gerekir.
Harbi bir ekran görüntüsü bekleyişteyiz. Son sunucu güncellemesinden sonra benim bilgisayar yine internet explorer hatası vermeye başladı ve artık giremiyorum. Düzelene kadar buradan takipCankurtarann yazdı: ↑15 Şub 2026 15:33 baba şu sistemin bir ekran görüntüsü yok mu? hayrına biri atsın sistemi anlayalım. Galata'da sıra beklemekten sürekli grup bozuluyor. girilebilecek en rahat saatler gece üç ve sonrası. cidden rezil bir durum. keşke böyle çözüm süreçlerine ihtiyaç kalmadan doğrudan içerdeki grup limit sayısı arttırılsa.
Sana DM üzerinden ulaştım, söylediklerimi deneyip sonucunu paylaşabilir misinTOLGARDA yazdı: ↑16 Şub 2026 00:45Harbi bir ekran görüntüsü bekleyişteyiz. Son sunucu güncellemesinden sonra benim bilgisayar yine internet explorer hatası vermeye başladı ve artık giremiyorum. Düzelene kadar buradan takipCankurtarann yazdı: ↑15 Şub 2026 15:33 baba şu sistemin bir ekran görüntüsü yok mu? hayrına biri atsın sistemi anlayalım. Galata'da sıra beklemekten sürekli grup bozuluyor. girilebilecek en rahat saatler gece üç ve sonrası. cidden rezil bir durum. keşke böyle çözüm süreçlerine ihtiyaç kalmadan doğrudan içerdeki grup limit sayısı arttırılsa.![]()
> RIPPER
> INDAREKO
> INDAREKO
Tamamdır çok teşekkürler birkaç saate deneyip sonucu ileteceğimRIPPER yazdı: ↑16 Şub 2026 01:32Sana DM üzerinden ulaştım, söylediklerimi deneyip sonucunu paylaşabilir misinTOLGARDA yazdı: ↑16 Şub 2026 00:45Harbi bir ekran görüntüsü bekleyişteyiz. Son sunucu güncellemesinden sonra benim bilgisayar yine internet explorer hatası vermeye başladı ve artık giremiyorum. Düzelene kadar buradan takipCankurtarann yazdı: ↑15 Şub 2026 15:33 baba şu sistemin bir ekran görüntüsü yok mu? hayrına biri atsın sistemi anlayalım. Galata'da sıra beklemekten sürekli grup bozuluyor. girilebilecek en rahat saatler gece üç ve sonrası. cidden rezil bir durum. keşke böyle çözüm süreçlerine ihtiyaç kalmadan doğrudan içerdeki grup limit sayısı arttırılsa.![]()