ANKET: Yeni Sunucu Nasıl Olsun İstersiniz?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
xxHerricFatxx
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

Re: ANKET: Yeni Sunucu Nasıl Olsun İstersiniz?

Mesaj gönderen xxHerricFatxx »

gilgalath yazdı: 11 Ara 2025 21:28 Biz oyundan karaköyü silsinler demiyoruz sadece kademeli başlangıç istiyoruz. 2-3 Ay sonra millet Çemberlitaş itemlerini dizdikten sonra bölgeyi aktif etsinler diyoruz. Bunuda yapamıyorsanız o yönetim koltuğunda oturmayın yok onu yapamıyoruz bunu yapamıyoruz yalan, her şeyi yapabilirsiniz yani burada 12-18 yaş arası kitle yok söylediğiniz yalanlara inanacak yaşı geçtik açın 1 sunucuyu 1-49 diğerini 1-59 sorun çözülsün 59 isteyen direkt gitsin oynasın kardeşim orada
reis ben kaç tane geri bildirim attım dedim bunlara sadece getirin anti-exp yüzüğü metin 2 deki gibi istediğim seviyede çar kasayım. ben sabahtan akşama kadar çt döneyim başkası gitsin karaköyde boss kessin. dediğin gibi her şeyi yapabilirler şu dediğim olayı bile yapmak 1 günlerini almaz. ama yok orti ortaya bir şey attı, yok o yapılamaz bu yapılamaz şu yapılamaz
Kullanıcı avatarı
Thestory
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Thestory »

Selamlar,
Eminönü sunucusunda arz klanında bulunan (ismini zamanı gelince paylaşacağım) bir lonca maalesef oyun yönetiminin engelleyemediği bir şekilde kopya ve skil hilesi yapmaya devam ediyor. Yeni açılacak sunucuda bunun önüne geçilebileceğini düşünmüyorum. Biz maden toplamak için cebelleşirken onlar bir anda çoğaltıp piyasayı alt üst edebilecek. Yönetimin bugların önüne geçebildiğini bize somut bir şekilde göstermesi gerekiyor, aksi halde hiçbir şeyin faydası olmayacak
WesTSooN

IWesTSooNI

IIWesTSooNII

xWesTSooNx
Kullanıcı avatarı
hattihumayun
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen hattihumayun »

10 gün kaldı 10 günde yönetimin "biz vazgeçtik diğer sunucuyu 49 açacağız" şeklinde hamle yapmasını beklemiyorum ama galata ve babı aliden sonraki sunucunun 49 olması muhtemel , en azından galata ve babı ali sunucularıyla işsiz tayfa şöyle bi 1 sene kadar daha oyalansın boss kuyruklarında 4-5 grup sıra gelmesini bekleyerek vakit geçirsinler akçe harcasınlar üretim yapmak için maden başında sabahlasınlar bundan sonraki sunucu 49 olur gibi
Kullanıcı avatarı
Hypatiaa
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Hypatiaa »

Sunucu istemiyorum.
Yeni bölge, yeni hikaye.
Yeni level güncellemesi.
Yenilik istiyoruz sunucu değil.
Ve bir kurabiye varsa, onu paylaşmak hayatı güzelleştirir...
Kullanıcı avatarı
SCaRyx
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Scary Team

Mesaj gönderen SCaRyx »

https://hizliresim.com/pvz60o3
Sunucular yine aynı düzen üzerinden şu an için devam edecek gibi duruyor.
https://hizliresim.com/7pc51v9
Ama böyle bir konuşmanın geçtiğine şahit olmuştuk. Bunun üzerinden de bir kaç iyileştirme çalışması yapılabilir. Öte yandan dükkan üzerinde bir kaç iyileştirme yapılabilir.
Kullanıcı avatarı
Vezirx27
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: <LIL>

Mesaj gönderen Vezirx27 »

Bu süreçlerde yapılan önerilerin hiç birinin olumlu olmadığını ve yetkili birimin bazı şeylerin yapılmasının mümkün olmadığını belirterek (49 seviyeye kadar/ Karaköy eklentisi hiç olmaması gibi) konuyu kapattılar.

Fakat bir şeyler mümkün değilse yine oyunun ömrünü uzatıcak fikirler bulunabilir ve uygulanabilir.
Neden oyunun 49'da kalmasını istiyordum şahsım olarak kısaca bunu açıklım
Çünkü; Oyunun en uzun soluklu ve keyif aldıran zamanı Çemberlitaş bölgesidir ve Karaköy eklentisi ile birlikte oyunun en uzun soluklu eklentisini baştan aşağı çöp etmiş oldular. Çemberlitaş sadece görev aracı oldu bu benim gözümde ki bir oyuncu için çok üzülesi bir durum. Tek Çemberlitaş değil Sığınak ve Migratta bu eklenti ile yok oldu gitti.
Zaten oyunda toplasan 3 grup bölgesi vardı oyuncuların zaman geçirdiği bunları sıkıcı açık dünya olarak sunulan Karaköye karşı tabi ki böyle ziyan olması istemem bir çok oyuncuda istemez.

Şimdi bu süreçte yapılabilecek bir çözüm önerisi sunacağım mevcut şartlar içinde ''yönetim ekibini çokta zahmete sokmadan''
Oyunda ki tüm bölgeleri oynamak için ve oyun ömrünün en az 2-3 katı daha uzamasını sağlayacak bir öneri. Azıcık düşünceniz varsa bunları ciddiye alın.
Oyun yapısı şuan değiştirilmiyor evet anladık, mevcut oyunun içinde yapılacak değişikler;

1) Eşyaların level aldıkça efsun düşmesine uğramasını +10 levelden +13 veya +14 levele çıkarılması.
Ve Karaköy bölgesinde bosslardan düşürülen tüm eşyaları elde etmek Karaköy bosslardan 2 farklı reçete düşücek asla direk eşya düşmeyecek reçete içerikleri şöyle olacak.

1. Reçete Örneği: [Oğuz kağan ayakkabı] Reçetesi
- Üretim gereksinimleri; [Bıçak Sırtı Ayakkabı]

2. Reçete Örneği: [Oğuz kağan ayakkabı] Reçetesi
- Üretim gereksinimleri; [Reçete Mataryeller] + [Bıçak Sırtı Ayakkabı]

Bu şekilde oyunda bir dönüşüm etkileşimi yaratılacak ve oyuncuların Karaköy'den bir şey elde etmesi için önce Çemberlitaşı bitirmeleri gerekecek. Buda yönetim gözüyle daha çok oyuncu ve daha çok para kazancı diyebiliriz. Zaten bir oyuncunun sıkıldığı nokta oyunda herşeye ulaşmak - bir yöneticinin sıkıldığı nokta oyuncuyu kaybetmek.
Farklılık getirin, heyecan olsun. Dümdüz sunucu açmayın vallahi sizinde emeklerinize yazık.
Bu konuyu destekleyin arkadaşlar içerik dahada çeşitli olabilir sadece mantık anlaşılması için uzun uzun yazmak istemedim.
Kullanıcı avatarı
gilgalath
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen gilgalath »

Vezirx27 yazdı: 12 Ara 2025 14:19 Bu süreçlerde yapılan önerilerin hiç birinin olumlu olmadığını ve yetkili birimin bazı şeylerin yapılmasının mümkün olmadığını belirterek (49 seviyeye kadar/ Karaköy eklentisi hiç olmaması gibi) konuyu kapattılar.

Fakat bir şeyler mümkün değilse yine oyunun ömrünü uzatıcak fikirler bulunabilir ve uygulanabilir.
Neden oyunun 49'da kalmasını istiyordum şahsım olarak kısaca bunu açıklım
Çünkü; Oyunun en uzun soluklu ve keyif aldıran zamanı Çemberlitaş bölgesidir ve Karaköy eklentisi ile birlikte oyunun en uzun soluklu eklentisini baştan aşağı çöp etmiş oldular. Çemberlitaş sadece görev aracı oldu bu benim gözümde ki bir oyuncu için çok üzülesi bir durum. Tek Çemberlitaş değil Sığınak ve Migratta bu eklenti ile yok oldu gitti.
Zaten oyunda toplasan 3 grup bölgesi vardı oyuncuların zaman geçirdiği bunları sıkıcı açık dünya olarak sunulan Karaköye karşı tabi ki böyle ziyan olması istemem bir çok oyuncuda istemez.

Şimdi bu süreçte yapılabilecek bir çözüm önerisi sunacağım mevcut şartlar içinde ''yönetim ekibini çokta zahmete sokmadan''
Oyunda ki tüm bölgeleri oynamak için ve oyun ömrünün en az 2-3 katı daha uzamasını sağlayacak bir öneri. Azıcık düşünceniz varsa bunları ciddiye alın.
Oyun yapısı şuan değiştirilmiyor evet anladık, mevcut oyunun içinde yapılacak değişikler;

1) Eşyaların level aldıkça efsun düşmesine uğramasını +10 levelden +13 veya +14 levele çıkarılması.
Ve Karaköy bölgesinde bosslardan düşürülen tüm eşyaları elde etmek Karaköy bosslardan 2 farklı reçete düşücek asla direk eşya düşmeyecek reçete içerikleri şöyle olacak.

1. Reçete Örneği: [Oğuz kağan ayakkabı] Reçetesi
- Üretim gereksinimleri; [Bıçak Sırtı Ayakkabı]

2. Reçete Örneği: [Oğuz kağan ayakkabı] Reçetesi
- Üretim gereksinimleri; [Reçete Mataryeller] + [Bıçak Sırtı Ayakkabı]

Bu şekilde oyunda bir dönüşüm etkileşimi yaratılacak ve oyuncuların Karaköy'den bir şey elde etmesi için önce Çemberlitaşı bitirmeleri gerekecek. Buda yönetim gözüyle daha çok oyuncu ve daha çok para kazancı diyebiliriz. Zaten bir oyuncunun sıkıldığı nokta oyunda herşeye ulaşmak - bir yöneticinin sıkıldığı nokta oyuncuyu kaybetmek.
Farklılık getirin, heyecan olsun. Dümdüz sunucu açmayın vallahi sizinde emeklerinize yazık.
Bu konuyu destekleyin arkadaşlar içerik dahada çeşitli olabilir sadece mantık anlaşılması için uzun uzun yazmak istemedim.
Valla karaköy üretim malzemelerinin çemberli malzemesi istemesi çok iyi bir düşünce mantıklı böylece çemberlisi bitmeyen kimse karaköye çıkmaya gerek duymaz bir arkadaşın dediği gibi itemlerin level caplerini ayarlamalarıda çok mantıklı +1
Kullanıcı avatarı
Lighthouse
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Brothership Of Nobility
Discord: recthaltouche

Mesaj gönderen Lighthouse »

Ankete yüklenelim gündemden düşmesin..!
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 Karaköy

“Genel Etkileşim” sayfasına dön